Leuke en goedkope gadgets voor je telefoon - Goedkoop.be

Leuke en goedkope gadgets voor je telefoon

Door
Laatste update op 0 reacties

Is jouw smartphone je beste vriend? Whatsappen, surfen, sms'en, nieuwsberichten lezen en bellen, je kan er de hele dag mee bezig zijn. Jouw favoriete toestel verdient dan ook wat extra aandacht. 

Pimp en bescherm jij je telefoon niet echt omdat het te veel kost? Ik verzamelde enkele tips om dit op een goedkope manier aan te pakken. Lees verder en ontdek de leukste én betaalbare gadgets van het moment.

Glasplaatjes om je telefoon te beschermen

Krassen op het scherm van je smartphone, jammer genoeg is het quasi onvermijdelijk... zonder de juiste bescherming. Met een telefoonglaasje of screenprotector bescherm je je telefoon tegen krassen en breuken. Deze zijn superhandig, want ze nemen geen plaats in. En nog een voordeel is dat de plaatjes doorzichtig zijn en je daardoor amper merkt dat er een beschermingshoes aanwezig is.

Bij Telefoonglaasje kan je zo'n glasplaatje kopen voor verschillende modellen smartphones. Zo verkopen ze goedkope plaatjes voor Samsung-toestellen en iPhone X screenprotectors. Alle gadgets die je koopt in deze webshop worden trouwens gratis aan huis geleverd, zowel in België als in Nederland.

Een sok i.p.v. een leren of kunststof hoesje

Sokken smartphoneEen leren of kunststof hoesje kost algauw € 25 of meer. Bovendien neemt zo'n hoesje extra plaats in in je handtas of broekzak. Kies daarom voor een 'telefoonsok', dus een sok als gsm-hoesje. Deze sokken kan je gewoon kopen in elektronicazaken of online. Zulke telefoonsokken kosten doorgaans veel minder geld dan leren of kunststof hoesjes.

Heb jij nog wat leuke oude baby- of kindersokjes liggen? Je kan deze ook gewoon gebruiken als 'telefoonsok'. Let er wel op dat je kiest voor dikke sokken. Als je sok te dun is kan je er desnoods een andere sok in naaien zodat je telefoon zeker voldoende beschermd is. Een eigen sok, die jij of je baby zelf nog gedragen heeft, als dat niet origineel is.

Onderwater hoesje

Onderwater hoesjeGa jij op reis wel eens snorkelen of duiken? De meeste gsm's zijn niet waterproof of enkel bechermd tegen lichte neerslag. Met een onderwater hoesje kan je echter zonder problemen foto's onder water nemen, je gsm meenemen in bad (en hem zelfs eens in bad laten vallen) en toch nog de mooiste foto's nemen wanneer het hard regent of sneeuwt.

Gaan jullie binnenkort op reis? Denk er dan over om een onderwater hoesje te kopen. Zo kom jij gegarandeerd thuis met prachtige foto's van visjes, koralen of van de kinderen die zich uitleven in het zwembad!

Bij bol.com kan je al voor minder dan € 5 leuke onderwater hoesjes kopen. Je hebt zowel hardcases als hoesjes in zakformaat voor verschillende modellen smartphones.

Vervangbare telefoonstickers

Er bestaan tegenwoordig erg leuke telefoonstickers die je eenvoudigweg aan de binnenkant van je doorzichtig gsm-hoesje kan plakken. Glitters, leuke patronen, een effen kleur, er is keuze genoeg. Er bestaan talloze webshops waar je deze stickers eenvoudigweg online kan kopen en je vindt ze ook in de meeste elektronica winkels.

Je kan zulke stickers trouwens gemakkelijk verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Misschien kan je gewoon een nieuwe sticker plakken voor elk seizoen of speciale periode? Een kerststicker tijdens de eindejaarsperiode, konijntjes met Pasen en hartjes met Valentijn? Voor € 5 à 10 kan je al een leuke telefoonsticker kopen bij bol.com.

Sportarmbanden om te sporten

Sportband gsmSporten is zo veel leuker wanneer je naar je favoriete liedjes kan luisteren. Bovendien kan het een extra motivatie zijn om een bepaald ritme of tempo aan te houden, denk aan roeien, aerobic of tijdens het joggen.

De enige vraag is altijd: waar stop je die smartphone? In je broekzak of tegen je heupen in je broek? Allemaal niet zo handig. Je gsm valt er sowieso regelmatig uit op die manier. En als dat niet gebeurt is hij waarschijnlijk telkens weer doornat en werkt hij hierdoor misschien zelfs niet meer...

Gelukkig bestaat er een oplossing: de sportband. Er bestaan banden voor rond je armen, benen of middel. Daar hangt dan een klein zakje of hoesje aan vast waar je je gsm in kan stoppen. Bij bol.com kan je ze kopen voor € 5 à 10. Dat is geen geld wanneer je eraan denkt dat je telefoon op een dag misschien wel eens verkeerd valt en volledig kapot is wanneer je hem gewoon in je broekzak stopt tijdens het sporten...

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.