Ontdek de gratis app Didid en maak je dromen waar! - Goedkoop.be

Ontdek de gratis app Didid en maak je dromen waar!

Door
Laatste update op 0 reacties

De meeste dromen zijn bedrog, of toch als het bij ideeën alleen blijft. Via de gratis Didid-app kan je nu concrete doelen stellen en geld te sparen voor jouw dromen. Superleuk voor iedereen die wel een vage droom heeft maar nog geen stappen heeft ondernomen om ze te realiseren!

Leg je dromen vast

Waar droom jij van? Een wereldreis, een nieuwe woning of een eigen zaak opstarten? Of heb je eerder kleinere dromen zoals racen op een circuit of je rijbewijs halen? Via de app Didid kan je alle dromen bewaren en er een deadline aan koppelen. Heb je zelf niet meteen een eigen droom? Neem dan een kijkje op de pagina 'Dromen' en doe inspiratie op bij anderen die de app gebruiken. Je aanmelden kan via je e-mailadres of via Facebook. Wanneer je je aanmeldt via Facebook kan je meteen ook de dromen van je Facebook-vrienden zien. Ben jij enthousiast over de droom van een vriend of andere gebruiker en wil je zijn of haar project graag steunen, dan kan dat ook. Dat doe je door de naam van de dromer in te geven en de droom te selecteren. Nadien ontvang je een e-mail met instructies zodat je een bedrag kan overschrijven via online banking.

Spaar voor je dromen

Geld sparenAan elke droom kan je een spaardoelstelling koppelen. Zo kan je op elk moment checken hoe ver je staat om jouw droom ook effectief te realiseren. Dit betekent echter niet dat je geld overschrijft naar een rekening op de Didid-app. Eerder dan dat kan je geld overschrijven van je eigen zichtrekening naar je spaarrekening en daar je droom aan verbinden. Jouw geld blijft dus te allen tijde gewoon veilig op jouw bankrekening staan. Je hoeft nooit bang te zijn dat je per ongeluk geld overschrijft naar vrienden die de app ook gebruiken, want er kan via de app alleen geld overgeschreven worden binnen je eigen rekening. Bovendien is er een extra beveiliging voorzien door het feit dat je bij het installeren van de app een pincode moet kiezen, die je later kan gebruiken om je financiële informatie te raadplegen.

Hoe onstond Didid?

Tijdens de International Hackathon van BNP Paribas, een wedstrijd georganiseerd voor talentvolle tech start-ups, kwam innovatiebureau Bundl met het idee om een nieuwe manier van bankieren te ontwikkelen. Hello bank! was meteen enthousiast voor het project en samen met Bundl werkten ze aan de ontwikkeling van Didid. Het idee is dat concrete doelen stellen om dromen te realiseren kan bijdragen aan het stimuleren van ondernemingen en innoverende projecten.

Wat met mijn privacy?

Gratis Didid-appWanneer je je dromen toevoegt aan Didid kan je kiezen om deze publiek te maken of voor jezelf te houden zodat ze 'geheim' blijven. Een geheime droom kan jij alleen zien, de publieke dromen kan iedereen die de app gebruikt in principe zien, behalve voor wat betreft je persoonlijke financiën. Bovendien kunnen Didid-medewerkers je financiële gegevens nooit zien. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je gegevens doorgegeven of verkocht zullen worden aan adverteerders of andere externe partijen.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.