Anders reizen: camping in eigen tuin - Goedkoop.be

Ga voordelig het avontuur aan: op vakantie in eigen tuin!

Eveline
Door Eveline
0 reacties Meer Buitenleven

Dit jaar kamperen we in eigen tuin, ga naar buiten en overnacht onder de sterren! Heerlijk ontspannen, zonder lange reizen naar het buitenland. Pak je luchtbed en droom weg in de buitenlucht. Wij geven je een paar handige tips en tricks zodat jij optimaal geniet van jouw tuin!

Wat heb je nodig?

Je maakt het zo gek als je zelf wilt! Een grote tent met de hele familie? Een kampvuur met je eigen gekapt hout? Of slaap comfortabel op je eigen loungebank. Jij bent de baas van je eigen camping!

Je hoeft nooit te boeken. Wanneer je wilt ontspannen stap je gewoon naar buiten. Pak een boek of neem wat brood mee voor de vogels. Je staat versteld van wat er allemaal gebeurt in jouw tuin.

Het weer is geen partij voor jouw avontuur. Is het 25 graden en wil je buiten overnachten? Dan heb je al genoeg aan een dekbedovertrek en een kussen. Ligt de tempratuur lager, dan pak je lekker wat extra warme dekens. Staat er regen op de planning? Check dan even of je tent waterdicht is.

Laat je telefoon binnen, zo geniet je optimaal van de rust en heb je geen berichten of oproepen die je storen!

Ook voor de kinderen?

JA! Voor de kinderen is het super. Zelf marshmallows maken bij het kampvuur en op zoek gaan naar de mooiste sterrenbeelden. De spanning om alleen buiten te slapen, vinden ze te gek. Bouw een eigen fort van tuinmeubelen en bedenk een eigen stoer wachtwoord. Vinden ze het een beetje eng? Geef aan dat je op ze let. Na 30 minuten zijn ze het vergeten en hebben ze een geweldige avond!

Bijna jarig?

Nog geen idee voor een uniek kinderfeestje? Pyjamaparty! Alle stoere vriendjes en vriendinnetjes komen langs en beleven het spannendste feestje ooit. Ze gaan in de nacht op pad en doen een spannende speurtocht door het bos, wie durft?

Zo is er van alles te doen in de nacht. Sluip door de bossen, ga op jacht naar dieren of zoek naar de mooiste sterrenbeelden. Wie vindt als eerste de grote beer? Nog veel meer leuke nachtactiviteiten kun je hier vinden.

Dus ga naar buiten, geniet en ontspan!

Er is niet veel voor nodig om lekker te ontspannen. Wel moet je zelf bereid zijn om even helemaal niks te moeten. Geniet van je tuin, want een vakantie is dichterbij dan je denkt!

Heel veel plezier!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.