De Goedkoopste Smartshop Producten zijn van dit Huismerk - Goedkoop.be

De Goedkoopste Smartshop Producten zijn van dit Huismerk

Richard
Door Richard
Laatste update op 0 reacties

In wat voor winkel je ook terechtkomt, er zijn altijd goedkope huismerken te vinden. Bij een (online) smartshop is dat niet anders. We gingen op zoek naar smartshops waar je producten met een bepaalde werking kunt kopen van een goedkoop huismerk. Wat te denken van kruiden, nootropics of misschien wel een pakje truffels.

Wat is een Smartshop?

Iedereen weet wel wat een dierenspeciaalzaak of gezondheidswinkel is. Als je mensen echter vraagt wat er in een smartshop verkocht wordt, zal het antwoord je vaak schuldig blijven. In een smartshop kun je namelijk producten kopen die een werking hebben op je lichaam en geest. Neem bijvoorbeeld ontspannende of juist stimulerende kruiden, maar ook hallucinogene magic truffels of paddo growkits.

Het imago van de smartshop is niet erg positief. Veel mensen zien het als een soort drugswinkeltje. Wie verder kijkt dan de truffels, zal zien dat er ook veel producten verkocht worden die iemand kunnen ondersteunen. Prestatieverhogende nootropics bijvoorbeeld. Dat zijn natuurlijke capsules die je helpen met concentreren of je focus langer vast te houden. Of wat dacht je van supplementen die je helpen om beter te slapen? Er zijn zelfs producten die je van je zondagse kater afhelpen. Ja, de smartshop gaat verder dan een pakje magic truffels.

Huismerk vs. A-Merk

Zoals in elke soort winkel vind je A-merken en budget merken. In een smartshop dus ook. Waar zit het verschil tussen huismerken en A-merken? Om te beginnen bij de prijs natuurlijk. Bij de gemiddelde smartshop is het verschil in prijs tussen grote merken en huismerken aanzienlijk. Het kan oplopen tot enkele tientallen euro’s. Die prijs kan zo laag zijn omdat er vaak wordt bespaard op marketingkosten, reclamekosten en verpakkingskosten. Dat laatste is vaak een extra voordeel van de budget producten. Als er wordt bespaard op de verpakking, kan dit ook betekenen dat de verpakking minder groot is of minder schadelijk voor het milieu. Een A-merk hoeft dus niet altijd beter te zijn. Je kunt veilig en bewust kiezen voor de goedkopere keuze.

Van Gezonde Kruiden tot Magic Truffels

Wat vind je zoal van huismerken in smartshops? Om te beginnen allerlei soorten kruiden. Van rustgevende en slaapverwekkende passiebloem tot kamille dat een positief effect heeft op je gemoedstoestand. Wanneer je dit van een A-merk koopt ben je al snel tientallen euro’s kwijt voor een zakje. Met een budget huismerk kan dat bedrag meer dan gehalveerd worden. Naast de kruiden zijn er ook producten om het spul in te bewaren of te consumeren. Denk aan speciale voorraadpotjes, vloeipapier of andere benodigdheden. Ook hallucinogene producten zoals kweeksets en magic truffels kun je voordeliger aanschaffen door te kiezen van een huismerk. De truffels zijn vaak van precies dezelfde kwaliteit. Je kunt al gauw een tientje besparen per pakje truffels. Zeker de moeite waard dus.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.