Strategieën bij sportweddenschappen: zo gaan de profs te werk - Goedkoop.be

Strategieën bij sportweddenschappen: zo gaan de profs te werk

Richard
Door Richard
0 reacties

Sportweddenschappen zijn veel meer dan weddenschappen op basis van een gevoel welk team waarschijnlijk de wedstrijd zal winnen. Er is hier een beetje wetenschap aanwezig die het wedden voor de professionals voorspelbaarder maakt.

Dit is om zoveel mogelijk te proberen het risico op verlies te beperken. Deze strategieën van de professionals op het gebied van sportweddenschappen kunnen worden toegepast op elke sportweddenschap en helpen vooral de beginner onmiddellijk om meer winst te genereren en consequenter op het juiste team te wedden.

Natuurlijk kunnen de strategieën ook door de bookmakers worden toegepast. Dit zijn geen illegale machinaties, maar een gestructureerde en wetenschappelijke benadering van sportweddenschappen. Bookmakers zoals betFIRST hebben een groot aanbod aan weddenschappen en er kunnen vele markten worden verkend. De strategieën kunnen ook voor zeer verschillende sporten worden gebruikt, zodat bijna alle wedders hun favoriete weddenschappen ook met de strategieën kunnen spelen.

Een grondige analyse van de wedstrijd is de basis

De professionele tipgevers zorgen vooral voor een zuivere analyse van de komende wedstrijd. Dit omvat het bekijken van de laatste wedstrijden van beide teams of spelers. Hier moet niet alleen rekening worden gehouden met de directe vergelijking, maar ook met de vorm in de laatste wedstrijden en de laatste resultaten in thuis- en uitwedstrijden. Alleen een combinatie van deze resultaten geeft een adequaat beeld van de omstandigheden. Standaard moeten de laatste 5-7 wedstrijden uit elke categorie in de analyse worden opgenomen. Vooral bij rechtstreekse vergelijkingen is het belangrijk te weten hoe vaak dit is gebeurd.

De wedstrijden worden geanalyseerd op basis van de categorieën waarop uiteindelijk wordt gewed. Bij voetbal zijn 1X2 weddenschappen, over/under weddenschappen en "beide teams scoren" altijd geschikt. Dit vereist een relatief kleine hoeveelheid analyse, wat geschikt is voor beginners. De handicap- en resultaatweddenschappen zijn moeilijker te analyseren en vergen daarom iets meer tijd. 30-60 minuten analysetijd is helemaal niet ongewoon voor een fatsoenlijke sportweddenschap. Er moet ook rekening worden gehouden met factoren die ervoor zorgen dat de sterspelers kunnen meedoen, zoals hoe het weer zal zijn en welke andere omstandigheden er zijn. Al deze factoren kunnen uiteindelijk van invloed zijn op het spel en het resultaat.

De wedstrijdvergelijking geeft een indruk van de mening van de bookmakers

Sommige weddenschapsmarkten, zoals de weddenschap op een gelijkspel, zijn bijzonder geschikt voor een wedstrijddagvergelijking. Als alle 1X2 weddenschappen van een wedstrijddag in de Bundesliga worden bekeken, wordt meteen duidelijk welke wedstrijd volgens de bookmaker de grootste kans heeft om daadwerkelijk in een gelijkspel te eindigen. U hoeft alleen maar de 9 uitslagen van de wedstrijddag te vergelijken en de laagste kansen eruit te pikken. Deze wedstrijd zal volgens de bookmakers waarschijnlijk eindigen in een gelijkspel. Deze wedstrijddagvergelijking kan natuurlijk op alle sporten worden toegepast.

Sommige voetbalcompetities scoren veel, andere weinig. Je kunt hiervan profiteren. Als je wedt op "Under 2.5 total goals" in een hoog scorende competitie, krijg je altijd aantrekkelijke kansen. Ook hier kan de wedstrijddagvergelijking worden gebruikt om uit te zoeken welke wedstrijd de grootste kans heeft om daadwerkelijk met 2 of minder doelpunten te eindigen. Dit kan ook gebruikt worden in de markt "Beide teams scoren". Deze vergelijkingen kunnen ook worden toegepast bij tennis, basketbal of ijshockey, hoewel basketbal niet echt gemakkelijk te vergelijken is vanwege het extreem hoge aantal punten. Tennis over/under resultaten en ook ijshockey over/under resultaten kunnen wel op deze manier worden geschat.

Wat doet de concurrentie?

In de meeste gevallen hoeft de gokker het wiel niet helemaal opnieuw uit te vinden. Er zijn veel portalen op het internet die tips voor sportweddenschappen geven en hier kunt u altijd controleren hoe u het doet met uw eigen analyse. Als je zelf met een "Over 2,5 total goals" resultaat komt voor een evenement en de gokkers online neigen naar een "Under 2,5 total goals" voor dezelfde wedstrijd, dan moet je je afvragen hoe dit tot stand is gekomen. Misschien heeft men iets fundamenteels over het hoofd gezien en kan men zijn fout tijdig herstellen. Dit moet altijd een rol spelen in de eigen fooienplanning.

Hoe meer feedback op een spel wordt gevonden, hoe meer informatie ook individueel door de tipgever kan worden verwerkt. Natuurlijk moet er rekening mee worden gehouden dat er op internet bijzonder veel weddenschapstips voor voetbal circuleren en dat andere sporten hier niet zo regelmatig vertegenwoordigd zijn. Wie taalvaardig is, kan hier ook tips vinden over de gekozen wedstrijd in verschillende talen, wat de weergave zeker nog gedetailleerder kan maken. Een wedstrijd uit de Franse Ligue 1 wordt in Frankrijk beslist veel intensiever beoordeeld dan in de rest van het weddenschappenuniversum. Informatie blijft de belangrijkste bron om een tip af te stemmen.

Profiteer van bonusaanbiedingen en speel met goed geldbeheer

Professionele gokkers hebben altijd een plan waar ze zich gedisciplineerd aan houden. Iedere professionele gokker weet dat het onaantrekkelijk is als de wedrekening niet over voldoende kapitaal beschikt. Dit moet tegen elke prijs vermeden worden. Er moet dus een behoorlijk bedrag als bankroll worden opgebouwd en de stortingen op de weddenschapsrekening moeten continu plaatsvinden, zodat de belasting niet te hoog wordt, maar er toch een bankroll wordt opgebouwd waarmee men zo kan handelen dat de rekening niet meer leeg kan lopen. Inzetten worden gewonnen en verloren en zelfs langere winstreeksen of magere perioden moeten worden overwonnen. Deze reserve moet dan beschikbaar zijn als de speler serieus wil werken aan de opbouw van zijn winst.

De professionals gaan ervan uit dat zij met veel werk en vaardigheid hun winstpercentage kunnen opbouwen tot 60%. Dit betekent dat ze 6 van de 10 weddenschappen winnen, maar de andere 4 verliezen. De kansen moeten dienovereenkomstig worden gekozen, zodat zelfs met dit winstpercentage een financiële winst kan worden gemaakt. Weddenschappen tussen 1.80 en 2.30 zijn bijzonder geschikt voor een consistent spel. Maar eerst moeten de juiste wedstrijden en gokmarkten voor deze weddenschappen worden gevonden. Bovendien moet elke speler weten hoeveel geld hij wekelijks en maandelijks tot zijn beschikking heeft.

Er is een hele reeks strategieën die het wedden naar een hoger niveau kunnen tillen. Wie gewoon uit instinct wedt, verliest vroeg of laat geld. Het is dus de moeite waard om van de professionals te leren en je huidige strategieën hierop aan te passen.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.