In deze tijden kan je je huis verkopen zonder makelaar - Goedkoop.be

In deze tijden kan je je huis verkopen zonder makelaar

Richard
Door Richard
0 reacties

Vandaag de dag heeft u helemaal geen makelaar meer nodig om uw huis te verkopen. Een huis verkopen is met de moderne tools helemaal niet zo moeilijk meer en anders is er nog een volwaardig alternatief. Een alternatief dat meer en meer aan populariteit wint is om uw woning te verkopen aan een professionele speler die uw woning opkoopt. Op die manier verkoopt u zorgeloos uw woning zonder makelaar en krijgt u toch snel een zeer correcte prijs. Deze spelers staan er dan ook om bekend om hun zeer correcte schattingen, snelle werkwijze en steeds een marktconform bod.

Verkoop uw huis zonder makelaar aan een zeer correcte prijs

Een woning verkopen mag dan complex lijken, de toegevoegde waarde van een makelaar is vaak niet ontzettend groot. Toch zien heel wat mensen er tegenop om alles zelf te doen. Wil u geen zoekertjes plaatsen, mensen rondleiden en kijkt u op tegen de attesten en de administratie? Dan valt in zee gaan met een professionele onderneming die woningen opkoopt zeker te overwegen. Al na één bezoek krijgt u een schatting en prijs, waarna u uw woning snel kunt verkopen. Dit vaak tegen een zeer interessante prijs. Een ander groot voordeel om uw huis te verkopen zonder makelaar is dat u razendsnel over het voorschot beschikt. Voor heel wat mensen is dit niet onbelangrijk als er een nieuwe woning gekocht moet worden.

Alle keuringen en attesten netjes geregeld

Deze professionele spelers doen trouwens veel meer. Verkoopt u uw huis zonder makelaar en kiest u voor dit alternatief, dan wordt u ook begeleid en ontzorgd. Ze nemen niet enkel uw woning over, maar helpen u ook bij het aanvragen van de attesten, brengen de administratie in orde en regelen alles met de notaris. Vaak denken ze nog veel verder mee en helpen ze ook nog bij de verhuis. Als u weet dat de verplichte attesten en keuringen toch al snel op € 700 komen, is dit mooi meegenomen. Uiteraard moet u, wanneer u uw huis verkoopt zonder makelaar, ook geen commissie af te staan. Dit scheelt toch al snel enkele duizenden euro’s. Geld dat u kunt aanwenden voor uw nieuwe woning of een andere investering.

Is er een risico verbonden aan het verkopen van een huis zonder makelaar?

Wel, eigenlijk niet. Tenminste als u met een professionele en betrouwbare speler in zee gaat. Dit kan u makkelijk natrekken via het internet en contacteer indien gewenst ook enkele referenties en mensen die eerder hun woning verkocht op die manier verkocht hebben. Zo bent u zeker van een correcte deal. Er komen meer en meer spelers op de markt en ondertussen vormen ze een volwaardig alternatief voor het verkopen van uw huis via een makelaar. Deze nieuwe manier om uw huis te verkopen wint in enorm aan populariteit en het einde lijkt nog lang niet in zicht. Informeer u en overweeg deze optie.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.