Krijg meer energie door een goed matras - Goedkoop.be

Krijg meer energie door een goed matras

Richard
Door Richard
Laatste update op 0 reacties

Niet goed slapen en te weinig nachtrust heeft nadelige gevolgen voor zowel lichaam en geest. Je staat moe op en ook je spieren voelen vermoeid aan. Eén zo’n nacht overleef je wel, maar wanneer dit vaker voorkomt, gaat je prestatievermogen erop achteruit! Je ervaart meer spanning en stress en krijgt last van concentratieproblemen. Kortom het doet je gehele kwaliteit van leven geen goed!

​Een nieuw matras aanschaffen

Lig je iedere avond/nacht onder je lekkere warme dekbed maar kan je maar moeilijk in slaap komen of luk het niet om door te slapen? Misschien kan je de juiste slaaphouding niet vinden of lig je niet fijn omdat je op een oud matras ligt. Is je matras tussen de 5 en 10 jaar oud dan is het echt aan vervanging toe. Allnatura is een bedrijf dat al ruim 35 jaar ervaring heeft in matrassen van hoogwaardige kwaliteit die vrij zijn van allerlei stoffen die schadelijk en niet natuurlijk zijn. Bij de productie en ontwikkeling wordt er niet alleen gekeken naar het orthopedisch oogpunt. Het is voor een goede nachtrust namelijk ook van essentieel belang dat de benodigde materialen zoveel mogelijk natuurlijk en op ecologische manier geproduceerd zijn.

Soorten

Wat voor soorten matrassen bestaan er? Heel veel! Enkele voorbeelden zijn een natuurvezel, natuurlatex of een koudschuim matras. Bij Allnatura zijn alle type matrassen gemaakt van honderd procent natuurlijke materiaal, zoals bijvoorbeeld natuurrubber.
Sommige matrassen geven extra ondersteuning voor mensen met rugpijn en er zijn ook special anti-allergie matrassen voor mensen met allergieën.

​Wat heb je nodig?

Waar moet op worden gelet bij de aanschaf van een matras? Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten en door deze allemaal rustig na te lopen kom je vanzelf bij een matras uit dat het beste bij je past. Als eerste zijn dit je lichaamslengte, de lengte van het bed en je lichaamsvorm of omvang (postuur).

Uiteraard is het ook van belang om naar je slaaphouding te kijken. Slaap je het liefst op je buik, rug, rechter of linkerzijde? Ook dat is iets wat van belang is bij het uitzoeken van een nieuw matras. Heb je last van lichamelijke klachten zoals rugpijn of een allergie voor stof? Door al deze vragen en aandachtspunten voor jezelf en (eventueel) je partner door te nemen vind je het perfecte matras.

Er zijn ook ecologische matrassen die speciaal ontwikkeld zijn voor mannen en uiteraard ook voor vrouwen. Die het vrouwen of mannenlichaam de juiste ondersteuning geeft en daarmee een grote bijdrage levert aan heerlijk comfortabel slapen, een goede nachtrust en uitgerust weer opstaan.

Geef jezelf levenskwaliteit cadeau

Iedere dag fris, fit en uitgerust weer opstaan door te slapen op een goed matras. Een verkwikkende slaap doet echt wonderen voor lichaam en geest. Het geeft je meer levenskwaliteit. Geef jezelf ook meer levenskwaliteit; een prachtig cadeau helemaal alleen voor jou. Je verdient het om meer plezier uit het leven te halen en beter te presteren. Waarom zou je langer wachten? Doe het nu investeer in jezelf!

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.