17 maart is het Dag van de Zorg! - Goedkoop.be

17 maart is het Dag van de Zorg!

Door
0 reacties

Zondag 17 maart is het Dag van de Zorg. Op deze dag openen veel zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren en worden alle verplegers, dokters, psychologen, sociale werkers, bejaardenwerkers, kinderverzorgers,... in de watten gelegd. Kortom iedereen die in de welzijnssector werkt.

Ontdek enkele goedkope manieren om iemand die je kent en wil bedanken of verwennen die dag letterlijk en of figuurlijk in de bloemetjes te zetten!

Een boeket bloemen met een extraatje

Bloemen dag van de zorgEen vrouwelijke collega, vriend, familielid of iemand die je recentelijk geholpen heeft verrassen met een eenvoudige attentie? Met bloemen zit je altijd goed. Welke vrouw krijgt namelijk geen brede glimlach op haar gezicht wanneer ze een mooi boeket bloemen krijgt? Zeker als dat totaal onverwacht is.

Bij Fleurop-Interflora kan je verschillende prachtige boeketten vinden. Je kan tevens kiezen voor bloemen met een extraatje, zoals een pakket met een fles wijn of lekkernijen erbij. Het leuke bij deze bloemist is dat de levering supersnel is. Als je online vóór 13 uur een bestelling plaatst wordt je pakket de dag zelf nog aan huis geleverd!

Een extra leuk initiatief is dat je bij bepaalde bestellingen automatisch een schenking doet aan een vzw in de zorgsector, bijvoorbeeld € 2 aan vzw Zorgboerderij Huppeldepup. Iemand plezier en ook nog eens een mooi initiatief steunen, echt ideaal voor de Dag van de Zorg!

Bij Greetz kan je ook mooie bloemen bestellen voor weinig geld, namelijk al vanaf € 12,99. Momenteel kan je deze gratis laten bezorgen door gebruik te maken van de kortingscode BLOEMEN. Ook leuk zijn de cadeaupakketten met bloemen én verzorgingsproducten van bijvoorbeeld Rituals, champagne of chocolade van Merci. Gegarandeerd een schot in de roos, letterlijk en figuurlijk!

Gepersonaliseerde chocoladeboxen

Iedereen kan wel genieten van een stukje chocolade. Tussendoor op je werk, tijdens de pauze of 's avonds in je luie zetel, altijd genieten gewoon! Bij YourSurprise kan je jouw chocoladeboxen laten personaliseren met een foto en of persoonlijke boodschap.

Wat denk je bijvoorbeeld van een Milka-pralinedoos met een naam en foto op? Je kan deze nu tijdelijk kopen aan 25% korting. Of wat te denken van een kaart van chocolade met foto's en de woorden 'Bedankt'. Bij YourSurprise is er een ruime keuze en er gelden momenteel speciale kortingen tot 33%!

Fotocadeaus bij Albelli of Pixum

Een cadeau met persoonlijke foto van jullie twee of de familie van de persoon in kwestie is altijd leuk om te krijgen. Het is origineel en geeft een warm gevoel!

Met een bedrukte tas zorg je bijvoorbeeld dat jouw vriend of collega bij elke koffiepauze weer herinnerd wordt aan een leuk moment dat jullie met z'n tweeën hebben beleefd. Bij Albelli kan je momenteel genieten van 40% korting op bedrukte mokken. Extra leuk is dat je er zelf een tekste kan bij noteren, bijvoorbeeld 'Bedankt' of 'Beste dokter ooit'. Een mooie manier om iemand in de watten te leggen die een speciale plek in jouw hart heeft veroverd!

Wil jij een collega of zorgverlener een geschenk geven wiens bureau of praktijk toch een beetje leeg en saai oogt? Dan zit je bij Pixum goed. Hier kan je fotokaders, muur- en bureaukalenders en wandklokken met je eigen foto's laten drukken. Voor fotoboeken kan je momenteel genieten van € 10 korting met de code GEZUDUA89FVPJF.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.