Zo voordelig mogelijk op vakantie? Maak gebruik van onze tips - Goedkoop.be

Zo voordelig mogelijk op vakantie? Maak gebruik van onze tips

Richard
Door Richard
Laatste update op 0 reacties

Iedereen wil in deze dure tijd graag zo voordelig mogelijk op vakantie. Als je kinderen hebt die nog niet leerplichtig zijn is het verstandig om buiten het hoogseizoen om op vakantie te gaan. Dat kan aanzienlijk in de kosten schelen. Maar ook als je kinderen hebt die leerplichtig zijn en dus naar school moeten, kun je toch besparen op de vakantiekosten. Wat je kunt doen om zo voordelig mogelijk op vakantie te gaan vertellen we je hieronder.

Kies voor een vakantie met kinderen voor kamperen

Op vakantie gaan kost geld, zeker als er ook nog kinderen mee gaan. Een paar tips om de vakantie zo voordelig mogelijk te houden:

  • Wist je dat kinderen zich op een camping vaak uitstekend vermaken? Ze hebben in de meeste gevallen in no-time vriendjes gemaakt en zijn de hele dag bezig. Zo kom je zelf ook tot rust. Bovendien kun je zelf bepalen waar je boodschappen gaat doen en welke boodschappen je wilt halen.
  • Zoek thuis op het internet al uit welke supermarkten er in de buurt van de camping zijn. Zo weet je waar je goedkoop je boodschappen kunt halen. Je eet wat jezelf of de kinderen graag lusten en hoeft geen rekening te houden met bepaalde tijden voor het eten. Kortom je hebt alle vrijheid en kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt.
  • Neem van thuis mee wat er nog staat en vul dit aan met levensmiddelen die je de eerste twee of drie dagen nodig hebt. Zo hoef je niet direct op pad voor de boodschappen.
  • Als je de fietsen meeneemt op je kampeervakantie hoef je geen gebruik meer te maken van je auto. Dat scheelt je benzinekosten.

Ontdek de omgeving van de camping op de fiets

Als je gaat kamperen en je neemt de fietsen mee, kun je de omgeving van de camping per fiets ontdekken. Boek je een camping in de buurt van de zee of zwemwater dan kun je daar op de fiets naartoe. Het parkeergeld dat je zou moeten betalen als je met de auto gaat, kun je aan andere dingen uitgeven. Neem een gevulde picknicktas, een paar grote handdoeken en een klein licht gewicht tentje mee. Zo kun je genieten van een heerlijke dag aan het water.

Tip:    Zorg voor goede fietstassen, zo kun je alle spullen eenvoudig meenemen

Koop je spullen in de Bikester.be outlet

Spullen die je nodig hebt voor een fietsvakantie koop je het best in de outlet van Bikester.be. Je kunt hier alle fietsaanbiedingen bekijken, maar je kunt hier ook terecht voor goedkope kleding, schoenen, fietsonderdelen en accessoires. Door deze spullen te kopen in de outlet, weet je zeker dat je hiervoor de laagste prijs betaald. Bovendien worden alle spullen netjes thuis bezorgd en heb je dertig dagen gratis retour garantie.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.