Voyage Privé: ontdek dé outlet shopping club voor vakanties! - Goedkoop.be

Unieke vakantie voor een spotprijs? Zo boek je die!

Door
Laatste update op 0 reacties Meer Citytrips

Outletclubs waar je kleding, accessoires, elektro en gadgets koopt, die ken je wellicht al. Wist je echter dat een dergelijke club ook bestaat voor reizen? Maak nu kennis met Voyage Privé, aan het woord is de marketing manager van de outletclub, die je graag alle details over de reisaanbieder meegeeft. Een bespaartip die jou een onvergetelijke vakantie kan bezorgen…

Voyage Privé is de eerste online outletclub voor reizen en is gespecialiseerd in hoogwaardige vakanties en luxueuze verblijven. Het unieke concept werd gelanceerd in Frankrijk in 2006, door professionals uit het toerisme en het e-toerisme.

Stap 1: Meld je aan

Om toegang te krijgen tot het aanbod van Voyage Privé, maak je een account aan. Daarna krijg je – als een van de zeven miljoen leden – elke dag opnieuw een selectie van kwalitatieve reizen, verblijven en vrijetijdsactiviteiten voorgeschoteld. Je krijgt gegarandeerd de beste prijs, met kortingen die vlot oplopen tot 70%.

Gouden tip van Goedkoop.be

Uiteraard houdt Goedkoop.be het aanbod van Voyage Privé nauwlettend voor je in het oog. Ontdek nu alle voordelen en tijdelijke acties bij Voyage Prvié en scoor die korting!

Stap 2: Ontdek het aanbod

Elke dag stelt Voyage Privé een aantal reisideeën voor, in Europa, rond de Middellandse Zee of een verre bestemming, voor één nacht, een weekend of een lang verblijf.

Wat dacht je van een vakantie in Nederland of België? Niet ver van huis, maar je komt er wel heerlijk tot ontspanning. Populair zijn natuurlijk ook de citytrips, met enkele grote Europese steden als Rome, Parijs, Londen of Praag voorop. Voor zonnige vakanties aan de Middellandse Zee of op de Canarische Eilanden ben je bij Voyage Privé ook aan het juiste adres.

Je dromen waarmaken? Niets liever dan dat! We onderhandelen de beste aanbiedingen voor verre tropische bestemmingen zoals de Malediven, Bali of Mexico. Zoek je wat meer actie, dan is een rondreis wellicht meer jouw ding.  IJsland, Vietnam of een roadtrip door de VS, heel wat keuze dus.

Op de website is alle informatie te vinden over het hotel, inclusief foto’s en de uitleg over wat er inbegrepen is in de prijs. Bovendien krijg je beoordelingen van andere leden te zien en reviews via TripAdvisor. Zo worden al je vragen doorgaans al beantwoord en kun je een weloverwogen keuze maken. Mochten er hierna nog vragen zijn, dan kun je terecht bij de klantenservice.

Stap 3: Stel het boeken niet uit!

De aanbiedingen zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en onderhandeld door verschillende reisexperts. Elke reis kun je gedurende een maximale periode (gemiddeld zeven dagen) boeken, volgens het principe van een privéverkoop. Hierdoor kan Voyage Privé hotels met hoge korting op de website zetten.

Doorgaans kies je tussen een hotelverblijf of een hotel gecombineerd met vluchten. Het is maar net wat je zelf handig vindt.

Wacht dus niet te lang met boeken, want het aanbod is slechts beperkt geldig. Meld je nu aan!

Stap 4: Tel af en geniet

Nu je voordelige vakantie geboekt is, hoef je alleen nog af te tellen, koffers te pakken en volop te genieten van je droombestemming.

Om de reisaanbiedingen te ontdekken en hiervan gebruik te kunnen maken, volstaat het om lid te worden van Voyage Privé. Leden ontvangen elke week een e-mail met aanbiedingen en een uitnodiging om zich in te schrijven op de aanbieding, om vervolgens de meest prachtige reizen te kunnen kopen.

Handig om te weten:

- Inschrijving op de website is gratis en verplicht niet tot aankoop;
- Aanbiedingen blijven beperkt geldig, gemiddeld zeven dagen;
- Je boekt een hotel of hotel + vlucht.

 

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.