Sunparks Oostduinkerke: perfect voor zee en pret - Goedkoop.be

Sunparks Oostduinkerke: de perfecte uitvalsbasis voor zee en pret

Door
Laatste update op 0 reacties

Sunparks Oostduinkerke ligt op korte afstand van de zee. Het vakantiepark is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor strandliefhebbers en vakantiegangers die graag veel van de vrije tijd doorbrengen aan zee of die een leuk daguitje willen maken (naar bijvoorbeeld een pretpark in de buurt).


Basic maar van alles voorzien

De meeste cottages op Sunparks Oostduinkerke zijn basic, ietwat aan de krappe kant, maar zijn wel voorzien van alles wat nodig is. In het vakantiepark liggen ook cottages die verhuurd worden door particulieren en het kan zijn dat deze verschillen van de standaard Sunpark cottages. De één zal wat moderner ingericht zijn als de ander.

Bij Sunparks Oostduinkerke kies je uit twee types cottages; de exclusive cottage en de select cottage. De exclusive is luxueuzer ingericht en beschikt over een infraroodsauna en een tweede tv in de slaapkamer.

Bij mooi weer kun je bij de cottages heerlijk buiten zitten. Hoewel de cottages dicht opeen liggen, zijn ze toch mooi afgescheiden van elkaar met groen. Hierdoor kun je dus genieten van bijvoorbeeld een barbecue met toch de nodige privacy. Wat makkelijk is, de barbecue zit verwerkt in de buitenmuur.

De parkings liggen behoorlijk dicht bij de cottages, er is dus dikwijls passage van auto’s, let dus op wanneer je kinderen rondfietsen of -lopen.

Minder zonnig zomerweer

Laat het Belgische zomerweer het niet toe om strand of attractiepark te bezoeken, dan biedt het vertier op Sunparks Oostduinkerke uitkomst. Vermaak je tijdens een spetterende dag in Aquafun met de toffe glijbanen, rol een balletje op de bowlingbaan of ga de sportieve strijd aan tijdens een wedstrijd tennis of squash. De kids kunnen zich uitleven op de speeltoestellen in Kids World, de indoor speelwereld.

Barbecueën of restaurantje pikken

Wanneer je thuis bent, trek je bij mooi weer al snel de barbecue uit de garage. Waarom dan niet tijdens je vakantie in Sunparks Oostduinkerke? Het enige verschil is dat je de barbecue niet uit de garage hoeft te trekken, deze zit in de muur verwerkt. Vergeet je rooster niet aan te vragen aan de receptie.

Ben je niet zo dol op barbecue of in ieder geval niet elke dag? Dan kook je een potje of je schuft aan in het restaurant op het park. Een andere optie is om buiten het park een gezellig restaurantje te zoeken. De omgeving kent meer dan voldoende sfeervolle en goede eetgelegenheden.

Prima uitvalsbasis

Is het voor jou pas echt vakantie als het strand op steenworp ligt? Dan zit je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres. Het park ligt kort nabij het strand van Oostduinkerke en met de kusttram rijd je verder naar de gezellige dijk en winkelstraten van Nieuwpoort.

Een dagje strand afwisselen met een gezellig daguitje? Pretpark Plopsaland De Panne bereik je met de kusttram in minder dan 25 minuten.  Uiteraard kun je er ook met de auto naartoe, maar dat kost je ook weer €10 parkingkosten.
De omgeving van Sunparks Oostduinkerke leent zich ook prima voor een mooie wandel-of fietstocht. Fietsen kun je eventueel huren in het park.

Zijn zee, boulevard en leuke daguitjes voor jou onafscheidelijk verbonden aan vakantie? Ben je veel op pad en is een basic cottage meer dan voldoende voor jou? Een verblijf op vakantiepark Sunparks Oostduinkerke biedt je de perfecte uitvalsbasis.

Ontdek hier alle Sunparks kortingen. 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.