Landal Het Vennenbos: heerlijk op vakantie met het gezin - Goedkoop.be

Landal Het Vennenbos: een grootse vakantie voor de kleintjes

Door
Laatste update op 0 reacties

Landal Het Vennenbos ligt net over de Nederlandse grens, in een natuurrijke omgeving, in Hapert. Het is niet ver rijden en je kunt vaak lekker de bossen in voor een wandeling. De doelgroep waarop Het Vennenbos zich richt, is het jonge gezin met kleine kinderen, voor een leeftijd tot en met ongeveer 10 jaar.  Maar ook de oudere kinderen hoeven zich in het park zeker geen enkel moment te vervelen.

Compleet ingerichte kinderbungalows

Zeulen met een extra reisbedje, een kinderstoeltje of -badje is niet nodig wanneer je een kinderbungalow huurt in Landal Het Vennenbos. De bungalows zijn voorzien van speciale veiligheidsmaatregelen, een box, kinderbestek, kinderbadje en speelgoed. Daarnaast hebben ze een speciale speel/slaapkamer met hoogslaper. In alle overige bungalows zijn overigens ook een kinderstoeltje en kinderbedje aanwezig.

Landal Het Vennenbos is een autovrij park. Op de dag van aankomst en vertrek mag je bagage lossen en laden, maar verder zijn auto’s niet toegestaan. De afstanden van de bungalow naar receptie of Park Plaza kunnen wat verder zijn, hou hier zeker rekening mee.

De bungalows worden allemaal door bomen en groen omgeven. Ze zijn echter wel aaneengeschakeld, hierdoor heb je op terras en in de bungalow iets minder privacy.

Van kinderboerderij tot handboogschieten

Faciliteiten

De kindjes zullen in het park weer heel veel nieuwe dingen ontdekken, op een leuke manier. Voor de kleintjes is er voldoende te beleven op het park. Zo zijn er diverse speeltuintjes, is er een kinderboerderij, een Indoor Speelpaleis en een subtropisch zwembad met wildwaterbaan, maar ook met een kinderzwembadje.

Activiteiten

Verder is er kinderanimatie aanwezig en worden er verschillende activiteiten georganiseerd, voor sommige activiteiten betaal je extra. Voor de activiteit duiken betaal je €15, de kosten voor de overige activiteiten liggen tussen de €3 en €9. Alle informatie over de de activiteiten kun je lezen in de folder die je bij aankomst direct krijgt of in de informatiemap die in de bungalow voor je klaarligt.

De kinderanimatie begint al bij aankomst op het park. Daar krijg je een warm onthaal van parkmascotte Bollo en/of Puk & Pelle. Puk & Pelle en Bollo zie je de rest van de vakantie in het park regelmatig voorbij komen.

Fijn om te weten, is dat bij sommige activiteiten begeleiding van de ouders niet nodig is.  Dus als de kinderen twee uurtjes gaan knutselen, kunnen papa en mama ook even helemaal tot rust komen.

Naast de activiteiten voor de allerkleinsten, zoals dieren voeren, schminktheater, pannenkoeken eten met Bollo, is er ook voor de oudere kinderen vertier. Ze leren duiken, handboogschieten of leven zich uit tijdens een lasergame.

Park Plaza

Een drietal restaurants, de bowlingbaan, het indoor Speelpaleis, de parkshop, Games& Fun, het zwembad, in Park Plaza komt alles samen.Dus laat het weer het even niet toe om lekker buiten te ravotten of eropuit trekken, dan is Park Plaza the place to be.

Koken, afhalen of uiteten

Je kunt tijdens je verblijf in Landal Het Vennenbos je eigen kost bereiden, wat soms wel makkelijk is met een kleintje. Heb je echter geen zin om zelf achter het fornuis te staan, dan eet je net zo gemakkelijk iets in Park Plaza. Een andere optie is om een heerlijke pizza of lekkere lasagne af te halen bij Gusto Pasta & Pizza en deze op je gemak op te peuzelen in de bungalow.

Een peuter rustig houden tijdens het eten, dat valt nog niet altijd mee. Maar in Landal Het Vennenbos is overal aan gedacht. Op de tafels in bijvoorbeeld het Family Buffet restaurant, waar je  kunt aansluiten voor een buffetmaaltijd, liggen kleurplaten en potloodjes op tafel en ook is er een speciale kinderhoek. Rustig(er) eten kan wel degelijk.

Meer zin in Italiaans, dan zoek je een tafeltje bij Gusto Pasta & Pizza. Op de menukaart staan o.a. verrukkelijke pizza’s, lasagne, maar ook pannenkoeken en frietjes voor de kinderen.

Gezellig eten en natafelen zonder al te veel enthousiast kindergeluid? Schuif aan bij Woods Bistro. Je geniet er van een sfeervolle ambiance en de lekkerste seizoensgerechten.

De omgeving

Alle Landal parken liggen in  prachtige, natuurrijke omgevingen. Schijnt het zonnetje dan zijn een fiets- of wandeltocht zeker aanraders. Fietsen, bolderwagens, buggy’s, kinderfietsen en meer zijn te huur in het park. Een fiets huur je voor €11 per dag (week €44), kinderfietsen voor €7,50 per dag (week €30).

Op korte afstand van Het Vennenbos is er nog wel meer te doen. Zo liggen er een kaarsenmakerij, een golfbaan, een bakkerijmuseum en een Outdoorpark (klimmen, mountainbiken, skeeleren) in de directe buurt. Iets verder weg, maar nog prima met de auto te doen, is Speelland Beekse Bergen met attracties voor jong en oud én een strand.  Eindhoven stad, Dierenrijk Europa en ook de Efteling liggen nog geen 50 kilometer bij het park vandaan.

Durf je het nog niet aan om met kleine kinderen een verdere reis te maken? Wil je wel eventjes weg en zelf ook kunnen genieten van een mooie tijd? Landal Het Vennenbos is een perfecte bestemming voor jonge gezinnen. 

Heb je een kleine en wil je samen kunnen genieten van een mooie vakantie? Boek je verblijf bij Landal Het Vennenbos hier.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.