Originele overnachtingen in 3 aparte hotels - Goedkoop.be

Waar de wildste dromen werkelijkheid worden; deze unieke hotels moet je zien!

Door
Laatste update op 0 reacties

Geen tijd om langer op vakantie te gaan maar er toch eventjes lekker tussenuit? Trakteer jezelf op een weekendje (of een paar dagen) weg. Een fijn hotelletje, daar zijn er duizenden van. Wil je echter een keer wat meer dan alleen een comfortabele accommodatie? Stap in een wereld waar je wildste dromen werkelijkheid worden! Aan de hand van het ruime aanbod van reisaanbieder Expedia stelden we een lijstje op met 3 unieke hotels waar je zeker eens gelogeerd moet hebben.

25hours Hotel Bikini Berlijn

Berlijn wordt een steeds populairdere bestemming als het gaat om citytrips. Niet heel gek als je je bedenkt dat er voor iedereen wel wat te beleven is. Oude statige gebouwen afgewisseld met ultramoderne architectuur, een bruisend uitgaansleven met tal van gezellige barretjes en grotere clubs, een rijke geschiedenis, grote winkelstraten, maar ook kleine boetiekjes, vele musea… Jong en oud zullen zich geen moment vervelen.

Daar trek je toch zeker een paar dagen voor uit. En waar kun je dan beter logeren dan in het 25hours Hotel Bikini? Zo maak je er zeker en vast een ervaring van om nooit te vergeten! Wat maakt dit hotel dan zo anders dan andere hotels? Wel, het opvallend creatief ingerichte hotel ligt aan de rand van stadsdierentuin Zoologischer Garten. Als je een beetje gelukt hebt, kun je dus vanuit je hotelkamer aapjes kijken. Daarnaast heeft het hotel een geweldige roof top Monkey Bar. Bezoekers uit de hele stad komen hier op af.

Natuurlijk, een overnachting op zo’n bijzondere locatie, daar hangt een prijskaartje aan. Heb je verder toch geen andere reisplannen, dan mag je jezelf best eens verwennen met een wat luxer weekendje weg, toch?

Tip: Met extra voordeel een hotel boeken? Meld je aan bij Expedia en geniet van ten minste 10% extra member-only korting bij geselecteerde hotels. Hier aanmelden.

Het Mozart Hotel in Brussel

Iets heel anders, misschien wel bijna het tegenovergestelde van het bovengenoemde 25hours Hotel Bikini, is het Mozart Hotel. Hotel Mozart bevindt zich in het hart van ons levendige Brussel. Dat het een gebouw is uit de 17e eeuw zie je heel duidelijk terugkomen in de inrichting. De interieurstijl zou je het beste kunnen omschrijven als Marokko met Mozart thema. Een bijzondere combinatie, een bijzondere accommodatie. Je gaat er niet uitgekeken raken!

Een unieke logeerpartij en dat dichtbij huis. Geen kilometers reizen en ook al woon je in België, Brussel heeft zoveel te bieden, dat je er zeker en vast nog altijd nieuwe dingen ontdekt.

Hotel Not Hotel Amsterdam

Wil je niet te ver van huis gaan, maar wel de grens oversteken? Dan is het Amsterdam van onze Noorderburen nog steeds een absolute aanrader. Er is zoveel te doen op allerlei vlakken, dat je bijna niet zou weten waar te beginnen. Genieten op een sfeervol terrasje, lekker rondsnuffelen in unieke boetiekjes, een museumpje meepikken, rondvaren over de grachten, de kraampjes afstruinen op de echte Jordaanse markt… Te veel om op te noemen.

Een mooie afsluiter van een wervelende dag in Amsterdam is een overnachting in Hotel Not Hotel. Dromen in een echte Amsterdamse trein, slapen achter een geheime deur in de bibliotheek of toch vertoeven in een Spaanse villa… Reserveer je een kamer in het Hotel Not Hotel, dan is het altijd een verrassing hoe je suite er uit gaat zien. Iedere kamer is een kunstwerkje op zich en heeft een eigen verhaal.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.