Tijdens je reis overnachten in goedkope hotels - Goedkoop.be

Tijdens je reis overnachten in goedkope hotels

Door
0 reacties

Er even tussenuit knijpen is altijd een goed plan! Of je nu een weekendje op citytrip gaat of een week ergens de zon opzoekt, iedereen heeft hier nood aan. Al hebben sommigen wel wat schrik voor hun portemonnee want je moet natuurlijk wel ergens kunnen overnachten. Maar het hoeven helemaal niet altijd dure hotels te zijn. Wij geven je tips om er goedkoop te kunnen reizen!

Gratis overnachting met TUI

Als er binnenkort een citytrip op de planning staat, dan kijk je best eens even bij TUI. Zij bieden namelijk gratis hotelnachten, apps en bezienswaardigheden aan. Komen de kids mee? Goed nieuws want die mogen gratis overnachten! Op deze manier spaar je toch al een heel pak geld uit. Dus wat gaat het worden, Valencia in Spanje of Rome in Italië?

Jeugdherbergen of goedkope hostels

Ben jij een avontuurlijk type en ontmoet je graag andere mensen tijdens je reis of citytrip? Dan zijn jeugdherbergen of hostels zeker de ideale oplossing voor jouw goedkope overnachting. Vaak betaal je voor een bed maar €10 per nacht. Je moet natuurlijk wel tegen andere snurkers kunnen! Maar je kan in bepaalde hostels natuurlijk ook een privé kamer huren om wat meer privacy te hebben.

Couchsurfing

Couchsurfing, je hebt misschien al van dit vreemd woord gehoord, maar vraagt je af wat het precies is. Als je gebruik maakt van couchsurfing, overnacht je in feite op de zetel bij iemand thuis. Dit is een van de meest goedkope manieren om ergens te overnachten. Een groot bijkomend voordeel is dat dit dé perfecte manier is om een stad te ontdekken. Je verblijft namelijk bij een local die je naar de mooiste plekjes en beste restaurants ver weg van de toeristische drukte kan brengen.

Goedkope luxe hotels

Ben je toch op zoek naar iets meer luxe en wat meer privacy? Dan zijn er natuurlijk genoeg hotels om uit te kiezen. Natuurlijk kunnen die hotels wel hoge prijs bedragen. Ook is het soms moeilijk om te weten waar je je zoektocht moet starten. Maar er is hoop! Er zijn tegenwoordig heel veel hotel zoekmachines die heel veel werk voor jou doen.

In plaats dat je voor ieder hotel naar de website moet gaan en uitpluizen hoe de hotelkamer eruit ziet, welke faciliteiten er worden aangeboden, welke beschikbare data er zijn en hoeveel je ervoor moet betalen, doet de vergelijkingswebsite dat allemaal voor je. Neem eens een kijkje op Expedia, die naast de algemene acties ook nog promocodes weggeeft voor extra korting.

Via Trivago, de grootste hotel zoekmachine, vind je een hotel in eigen land of in één van onze buurlanden aan de voordeligste prijs. Scoor op die manier een goedkope citytrip naar Brussel, Berlijn, Parijs of Amsterdam!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.