De Warmste Week 2017 van Music For Life: de feiten op rij - Goedkoop.be

De Warmste Week 2017 van Music For Life: alle feiten op een rij

Door
0 reacties

Iedereen zorgt voor iedereen en zet zich in voor het goede doel tijdens de Warmste Week. In 2017 vind je Music For Life in provinciaal domein Puyenbroeck van 18 tot en met 24 december. Maar hoe je de goede doelen kan steunen, informatie over De Jingle Bal, hoe je meedoet met Ketnet-Koekenbak en andere weetjes… Je vindt ze allemaal hier!

Een bezoekje aan De Warmste Week

Natuurlijk kan je De Warmste week volgen op de radio, televisie en ook online. Maar het is misschien nog wel leuker om een kijkje te nemen in provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke! Je kan de presentatoren steunen van 06.00 tot 24.00.

Kom je met de auto? Al op de autosnelweg staan borden die je naar de parking van De Warmste Week leiden, volg simpelweg de pijlen naar “provinciaal domein Puyenbroeck”. Parkeren is hier volledig gratis.

Woon je in de buurt of ben je een echte sportieveling? Volg dan de speciale fietsroutes naar Puyenbroeck. Je fiets kan je plaatsen in de fietsenstalling. Met de trein is Wachtebeke niet bereikbaar. Wil je toch met het openbaar vervoer komen? Neem dan de trein tot Gent Sint-Pieters en dan de bus (Lijn 76). Om drukte te voorkomen rijden er extra bussen. Plan wel van tevoren je busreis en houd daarbij rekening met de dienstregeling.

Gouden tip van Goedkoop.be

Goedkoop.be draagt de actie ‘Pin-it for life’ een warm hart toe. Voor amper €5 krijg je drie hippe pins. Je steunt er Boven de Wolken mee, een groep fotografen die vrijwillig foto's nemen van sterrenkindjes. De foto’s zijn dikwijls de enige tastbare herinnering die ouders hebben na het overlijden van hun kindje. Een prachtinitiatief dat alle steun verdient.

Steun de goede doelen

Waar het om draait bij Music For Life is het steunen van het goede doel. Uiteraard kan dit op veel verschillende manieren. We sommen ze even voor je op!

  • Shop de Jingle Bal, ingezongen door Philippe Geubels zelf, voor slechts €5 bij onder andere Lidl en Bristol. De opbrengst van deze Jingle ballen gaat volledig naar de 1000 goede doelen van Music For Life.
  • Organiseer met je klas een Ketnet-Koekenbak voor een van de goede doelen.
  • Loop, ren of jog jezelf warm tijdens de Warmathon in Gent, Hasselt, Brussel, Brugge, Antwerpen of Leuven. Afhankelijk van de stad waar je mee loopt is het parcours 2,5 tot 3,5 kilometer lang, je mag zoveel rondjes lopen als je wilt. Deelname kost €15, hiervan gaat €10 naar de goede doelen. De €5 die overblijft wordt gebruikt voor jouw verzekering, Warmathon-startnummer en een flesje water.
  • Bekijk een van de topartiesten tijdens een benefietconcert in The Flame! Dit jaar spelen Royal Blood, Arsenal, Boef & Lil' Kleine, Oscar And The Wolf, Franz Ferdinand en Coely voor een goed doel dat ze zelf hebben gekozen. De opbrengst van de tickets gaat volledig naar dit goed doel. Tickets kosten €20 per stuk en zijn vanaf 11 december te bestellen op Stubru.be.
  • Vraag je favoriete plaat aan op Dewarmsteweek.be en doneer een zelfgekozen bijdrage. 
  • Geld inzamelen kan door een warme actie te organiseren en registreren voor een van de 1000 goede doelen.
  • Misschien helpt Bouba je wel mee bij jouw actie! Bouba steekt zijn handen uit de mouwen om te helpen bij acties.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.