Betaalbare skincare van hoge kwaliteit: The Ordinary - Goedkoop.be

Betaalbare skincare van hoge kwaliteit: The Ordinary

Richard
Door Richard
Laatste update op 0 reacties

Wie regelmatig huidverzorgingsproducten koopt, weet dat die best een grote hap uit je budget kunnen nemen. Een doeltreffend huidverzorgingsproduct is nu eenmaal duur, toch? The Ordinary wil daar verandering in brengen door meer transparantie in skincare te promoten. Wat zo bijzonder is aan het Canadese huidverzorgingsmerk lees je hier.

The Ordinary is een merk van DECIEM, dat zich ook The Abnormal Beauty Company noemt. Dat geeft meteen de visie van het bedrijf weer. DECIEM werd in 2013 opgericht door Brandon Truaxe, die bij een huidverzorgingslaboratorium werkte en geschokt was door het gebrek van enerzijds passie, maar anderzijds ook transparantie. Zo lag de verkoopprijs van de producten veel hoger dan de kostprijs van de gebruikte ingrediënten. Hij richtte daarom DECIEM op, waaruit Hylamide, NIOD en The Ordinary groeiden. Integriteit staat steeds voorop.

Waarvoor staat The Ordinary?

Moederbedrijf DECIEM ontwikkelt ‘geavanceerde functionele beautyproducten’ en The Ordinary trekt die lijn door. De tagline van het merk is ‘klinische formules met integriteit’. The Ordinary wil een pionier zijn, niet alleen met hun producten, maar ook door oprechtheid en eerlijkheid te prioriteren.

Dat doet het merk door de wetenschap op de voorgrond te zetten. Zo is het steeds duidelijk waarom een product bepaalde ingrediënten gebruikt. The Ordinary wil dat iedereen toegang heeft tot betrouwbare informatie over skincare.

Waarom is The Ordinary zo goedkoop?

Hoe lovenswaardig die visie ook is, The Ordinary viel vooral op dankzij de erg betaalbare prijzen. Maar hoe houdt The Ordinary zijn prijzen zo laag? Dat heeft twee redenen. De eerste is dat The Ordinary niet met tussenpersonen werkt. Het bedrijf ontwikkelt de producten zelf en verkoopt ze ook zelf. Zo kan de verkoopsprijs dichter bij de kostprijs van de ruwe ingrediënten blijven.

De tweede reden is dat The Ordinary alleen gevestigde en erkende ingrediënten gebruikt, waarvan al wetenschappelijk bewezen is dat ze werken. Ook de gebruikte technologieën zijn goed bestudeerd en zijn bewezen effectief. Bovendien worden zo weinig mogelijk ingrediënten gebruikt: alleen het broodnodige, zonder vulstoffen.

Dankzij die strategie kunnen de kosten sterk gedrukt worden, zowel tijdens de ontwikkeling, productie als marketing. Zo vind je The Ordinary niet in elke winkel. Bij ons kan je The Ordinary bij Douglas kopen.

Zijn de producten van The Ordinary goed?

De hype rond The Ordinary is terecht: de producten zijn tegelijk doeltreffend en ontzettend betaalbaar. Voor The Ordinary bestond, was het ondenkbaar dat je een skincareproduct van hoge kwaliteit vond aan een fractie van de standaardmarktprijs. Vooral gezichtsoliën, serums en producten met gewoonlijke dure ingrediënten zoals squaleen en retinol stonden bekend voor hun stevige prijskaartje.

Skincare-adepten en bloggers zijn al langer fan, maar ook wie nieuw is in de wereld van skincare gaat overstag voor The Ordinary. De producten bevatten hoge concentraties van de actieve bestanddelen, waardoor ze effectief zijn en je snel een verschil merkt.

Doeltreffend, van hoge kwaliteit en het kost je geen fortuin om een product uit te proberen: The Ordinary is een aanrader.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.