Getest: veelbelovende maaltijdbox van Marley Spoon! - Goedkoop.be

Getest: veelbelovende maaltijdbox van Marley Spoon!

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

Koken, ik ben er gek op. Zet mij in de supermarkt neer en ik spendeer minutenlang voor de schappen op zoek naar inspiratie voor nieuwe gerechten. Maar goed, soms zit je krap in de tijd én ben je op zoek naar nieuwe toffe gerechten. Daarom besloot ik een maaltijdbox van Marley Spoon te proberen. Ook omdat ik benieuwd was naar de smaak, prijs, ingrediënten en (tijdsduur van) de recepten.

Ik testte twee Marley Spoon maaltijden en neem jullie in dit artikel graag mee op mijn culinaire reis. Smul je mee?!

Marley Spoon bezorgt de lekkerste recepten en verse ingrediënten bij jou thuis, zodat jij snel en eenvoudig een gerecht op tafel zet'...

Zo luidt de belofte van Marley Spoon. Klinkt heerlijk, voor mij tijd om de proef op de som te nemen!

Hier nog even kort de werkwijze van Marley Spoon, aanbieder van maaltijdboxen:

1. Kies je favoriete recepten

Kies de lekkerste recepten op www.marleyspoon.be. Je bepaalt zelf welke je het liefst in huis haalt. Voordeel: je weet dus al vooraf wat voor soort gerecht je krijgt en of dat past bij jouw smaak.

2. Bestel wanneer je wilt

Je kiest helemaal zelf wanneer jij de box met je favoriete ingrediënten bij jou thuis aan de deur wilt hebben. Bovendien plan je tot 8 weken vooruit indien je dit wenst. Voordeel: veel flexibileit.

3. Koken maar!

marley spoon review

Je hebt je verse ingrediënten in huis, in precies de juiste hoeveelheden. Tijd om aan de slag te gaan. Voordeel: geen voedselverspilling, weten wat je eet en al je ingrediënten gemakkelijk bij elkaar gesorteerd.

Ding dong, mijn Marley Spoon box aan huis!

De bel gaat, daar is de bezorger met een bruine doos. Ik weet beter, deze doos is gevuld met kleurrijke groenten, overheerlijke sauzen en andere verse ingrediënten. Tijd om te unboxen…

In de box ontdek ik twee maaltijdpakketten en receptenkaarten. Ook zit er een leuke, handgeschreven kaart in.

Hmm, dat belooft wat! Eens kijken, wat staat er deze week voor mij op het menu?

Dag 1 - Kipshoarma met bulgur en komkommersalade

Shoarma? Hierbij denk ik persoonlijk al snel aan een ongezonde maaltijd na een flink avondje stappen. Niet bij Marley Spoon, zo merk ik nadat ik de inhoud van dit recept eens goed bekijk.

marley spoon getest

Verse kip, kruiden, groenten en bulgur lachen me tegemoet, samen met een duidelijk recept. De precieze stappen staan aangegeven. De bereidingstijd is 30 minuten. Vol goede moed ga ik aan de slag met de ingrediënten en het stappenplan. Hoe makkelijk!

Hoewel dit recept toch wel uit een aantal stappen bestaat, zoals het marineren en garen van de kip, bulgur gaar krijgen en saus bereiden, lukt het me gemakkelijk om binnen de aangegeven bereidingstijd te blijven. Missie geslaagd wat mij betreft!

Oordeel zelf maar, ziet er goed uit toch?! Ik kan je vertellen, zo smaakte het ook :-) Links is het voorbeeld van Marley Spoon, rechts is mijn resultaat!

Dag 2 - Vegetarische stroganoff met paddenstoelen, spinazie en rijst

Hmm, van de maaltijd van dag 1 heb ik zeker genoten. Vol enthousiasme ga ik de volgende dag aan de slag met het volgende gerecht. Het betreft een vegetarische maaltijd, dat gaat er bij mij altijd in!

getest marley spoon

Champignons, paprikapoeder, sojasaus, peterselie, rijst, crème fraîse, spinazie, ui, knoflook... Ik verbaas me vooral over de paprikapoeder, omdat ik dit nooit eerder aan kastanjechampignons heb toegevoegd. Leuk om eens te proeven!

De bereiding van dit gerecht werd weer duidelijk in stappen uitgelegd en ook lukte het me weer om binnen de tijd te blijven. Eigenlijk kan er in principe gewoon niets misgaan met je gerecht, zolang je de simpele stappen maar opvolgt!

De paprikapoeder bleek een geschikte toevoeging te zijn en het hele gerecht was om te smullen. Samengevat, weer een geslaagde maaltijd!

Conclusie: een hap uit je budget?

De smaak van de gerechten zit helemaal goed bij Marley Spoon! Dat is in ieder geval mijn ervaring. Zou je zelf ook een box willen proberen, dan spookt er vast nog een essentiële vraag door je hoofd: wat kost het?

Goed nieuws, de prijs valt echt reuze mee! De prijs per portie is vanaf €4,65!

Tijdelijk krijg je ook nog eens een mooie, extra korting! Laat 'm niet aan je neus voorbij gaan en bestel nu nog jouw maaltijden voor een van de komende weken!

Hierbij een korte toelichting: je kiest zelf voor hoeveel personen je een maaltijdbox wil. Beslis ook hoeveel gerechten je via Marley Spoon afneemt. Eet je vegetarisch? Geen probleem, selecteer dit voor vlees- en visloze gerechten. Afhankelijk van het aantal gerechten en personen, wordt de prijs bepaald.

Klik hieronder om de verschillende prijzen en mogelijkheden te ontdekken en bestel je box met voordeel! Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Ga jij een Marley Spoon maaltijdbox proberen? Ik ben benieuwd naar je ervaring en zou het leuk vinden als je die deelt in een reactie onder dit artikel!

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.