Landal Les Gottales: genieten van prachtige omgeving! - Goedkoop.be

Natuur en rust in Landal Les Gottales

Door
Laatste update op 0 reacties

Landal Les Gottales ligt op de top van Mont St. Jacques in het Belgische Trois-Ponts. Het park wordt omgeven door het schitterende landschap van de Ardennen. Vakantiegangers die van rust, wandelen, fietsen en andere activiteiten in de natuur houden, zitten bij Landal Les Gottales dan ook aan het juiste adres.

Knus en pittoresk

Omdat er zoveel te zien is in de nabije buurt, zal een gemiddelde bezoeker van Landal Les Gottales niet heel veel tijd doorbrengen in het park. Het ontdekken van de omgeving staat voorop. In het park is het dan ook het grootste deel van het de dag zeer rustig. Met zo’n 41 knusse aaneengeschakelde vakwerkhuisjes is het park erg klein te noemen. Dat brengt een huiselijke, gemoedelijke sfeer met zich mee. Maar je moet er ook rekening mee houden dat de privacy er minder is.

Maak je tijdens je vakantie veel daguitjes, dan is een luxueuze, grote bungalow waarschijnlijk niet noodzakelijk. Luxueus en groot zijn de bungalows op Landal Les Gottales dan ook niet, wel zijn ze van alle comfort voorzien. Je kunt er fijn bijkomen van een actieve dag, de keuken is meestal uitgerust met waterkoker, Senseo en vaatwasser en er is prima sanitair. De badkamer wil per bungalow nog wel eens verschillen. De één is al wel gerenoveerd, de andere is nog niet aan renovatie toegekomen. De wat kleinere woonkamer en slaapkamer(s) hebben ook wel  weer een bepaalde knusse vakantiesfeer.

In enkele bungalows ga je met een smalle wenteltrap naar de bovenverdieping, dit kan wat vervelend zijn, bijvoorbeeld met bagage of kleine kinderen.

Rustig relaxen

Landal Les Gottales is klein en je zult er dan ook geen massa’s toeristen tegenkomen. Je kunt er, nadat je een dagje weggeweest bent, even lekker rustig ontspannen. Naast het speeltuintje, de tennisbaan en een jeu-de-boules-baan, zijn er verder geen faciliteiten in het park.

Fietsen worden door de meeste eerdere bezoekers zelf meegenomen. In het park zelf is geen mogelijkheid om te huren.

Eten waar en wanneer je dat wilt

Een restaurant of snackbar zijn niet aanwezig op Landal Les Gottales. Wat vaak geen probleem vormt. Tijdens een fiets-of wandeltocht of andere dagactiviteit kom je waarschijnlijk meer dan genoeg gezellige restaurants tegen. Zo kun je gaan en staan waar en wanneer je wilt. Je hoeft je activiteit niet te onderbreken, je houdt gewoon even pauze in de vorm van een dinertje.

En heb je geen zin om buiten de deur te eten, dan trek je de pannen uit de kast en tover je zelf een maaltijd op tafel.
In Landal Les Gottales is er wel mogelijkheid om broodjes te bestellen voor het ontbijt. Dit kan bij de receptie.

Adembenemend natuurschoon

Uiteraard kun je in de Ardennen meer doen dan wandelen en fietsen in het natuurschoon. Kayakken, paardrijden, survivallen, het ligt er maar net aan hoe actief je het wilt hebben. Daarnaast vind je in de directe omgeving van Landal Les Gottales, op minder dan 10 kilometer afstand, diverse musea.

Iets verder weg, zo’n 20 kilometer, liggen de thermaalbaden van Spa, waar je heerlijk relaxt. Altijd al een keer door de grotten willen lopen? Dat kan in Remouchamps dat 30 kilometer bij Landal Les Gottales vandaan ligt.

Landal Les Gottales is perfect voor vakantiegangers die graag in een prachtige omgeving willen genieten van rust. Voor personen die graag mooie wandel- en fietstochten maken en voor diegenen die een eenvoudige bungalow prima vinden.

Ben jij zo'n type vakantieganger? Boek hier je verblijf bij Landal Les Gottales

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.