Nieuw: een jaar lang 50% korting voor studenten bij Spotify!

Joost
Door Joost
Laatste update op 0 reacties

Als je een liefhebber bent van muziek, is de kans groot dat je Spotify wel eens gebruikt hebt. De zogeheten streamingdienst is erg populair, met name dankzij de enorme collectie muziek en de hoge geluidskwaliteit. Voor studenten wordt het vanaf nu nóg aantrekkelijker, als student krijg je vanaf nu namelijk korting op Spotify Premium. Hoe dan? Lees snel verder.

Waarom Spotify Premium?

Spotify Premium is de betaalde versie van Spotify en kost normaal gesproken €10 per maand. Nu zal je je wellicht afvragen waarom je hiervoor zou betalen, als het ook gratis te gebruiken is. Wel, het heeft de volgende voordelen:

  • Bij de gratis versie krijg je tijdens het luisteren regelmatig advertenties te horen waar je niet omheen kan. Via Spotify Premium luister je volledig advertentievrij.
  • De geluidskwaliteit van Spotify is hoog, maar het gezegde ‘the sky is the limit’ bestaat niet voor niets. Voor de echte puristen heeft Spotify Premium een nóg hogere geluidskwaliteit.
  • Muziek streamen terwijl je onderweg bent, bijvoorbeeld in de bus of de trein, kan een flinke aanslag zijn op je datalimiet. Met de premiumversie download je je favoriete muziek en afspeellijsten direct naar je apparaat om ze vervolgens offline te luisteren. Zo verbruik je geen data tijdens het luisteren.
  • Met de mobiele app voor smartphones en tablets van de gratis versie kan je geen specifiek nummer luisteren. Je kiest hier simpelweg een artiest, waarna de liedjes in willekeurige volgorde afgespeeld worden. Nummer overslaan? Dat kan slechts één keer in de zes uur. Met Spotify Premium heb je wat dit betreft geen beperkingen. Je luistert wat je wil, wanneer je wil. Dat ene nieuwe liedje van Ed Sheeran even laten horen aan je vrienden? Geen probleem.
Gouden tip van Goedkoop.be

Op zoek naar een hoofdtelefoon om onderweg comfortabel en in uitstekende kwaliteit naar je favoriete muziek te luisteren met Spotify? Neem dan zeker een kijkje bij Coolblue, hier krijg je nu namelijk tot liefst €150 korting op een grote selectie hoofdtelefoons van topmerken zoals Philips en Sennheiser!

Studentenkorting via SheerID

Ben je student en wil je graag genieten van Spotify Premium? Dat is dit jouw lucky day! Vanaf vandaag betaal je als student namelijk geen €10 per maand voor de dienst, maar slechts €4,99 dankzij een speciale aanbieding. Door te verifiëren dat je aangemeld bent bij een officiële onderwijsinstelling krijg je van Spotify twaalf maanden lang deze fijne korting.

Verificatie van je studie verloopt via SheerID, dit is een bedrijf dat controleert of je wel echt ingeschreven bent bij een hogeschool of universiteit. Aanmelden hiervoor doe je via je accountinstellingen bij Spotify onder het kopje ‘Abonnement’. Log hiervoor in via de Spotify website. Na goedkeuring is de korting voor jou! Let wel op dat de korting dus slechts een jaar geldig is en je daarna weer €10 betaalt. Wil je dit niet, vergeet het dan niet op tijd stop te zetten. De korting is daarnaast niet meer geldig als je gedurende de 12 maanden je studie onderbreekt of aangerond hebt.

Wil je eerst kijken of Spotify Premium je wel bevalt? Neem het dan eerst 30 dagen gratis op proef!

Veel luisterplezier!

Over de auteur

Joost

Als voormalig verkoopadviseur in een elektronicaketen, hebben elektro en multimedia geen geheimen voor mij. Coolblue en Centralpoint.be staan bovenaan mijn lijstje favoriete webshops. Ik volg de laatste trends op de voet en weet perfect waar je alles het goedkoopst aanschaft. Ook voor sport zit je goed bij mij. Jij bent op zoek? Ik toon je de ideale prijs/kwaliteit.