Zeg het met een bloemetje… uit een doos!

Hanna
Door Hanna
Laatste update op 0 reacties

Op 14 mei is het Moederdag. Een heerlijke ruiker bloemen mag dan wel niet bijster origineel zijn, het blijft een toppertje om mama mee te verrassen. Wat echter als je op Moederdag net niet langs kunt gaan bij je moeder, omdat je andere plannen hebt, te ver woont...? Greetz lost jouw probleem op, door een kartonnen doos vol bloemen bij je moeder af te leveren. Een kartonnen doos? Jawel, dat lees je goed. Ik heb het alvast even voor je getest!

Meteen een boeketje bestellen doe je hier!

Start: kies de bloemen!

Het begint allemaal met de bloemen uitkiezen. Bij Greetz kies je uit ruim 50 boeketten, arrangementen – een bloementaart bijvoorbeeld – en planten. Om het kiezen wat makkelijker te maken, stelde Greetz.be een aantal filters in. Je selecteert makkelijk op bloemsoort, prijs, kleur of gelegenheid.

Mijn selectie was snel gemaakt, ik hou wel van een boeket bloemen. De planten en arrangementen kon ik dus al laten voor wat ze waren. Door de zachte kleuren en prachtige seringen viel mijn oog op boeket ‘Retro’.

Greetz helpt te kiezen

Zeer handig is alle info die Greetz bij het boeket voorziet. Bij de boeketsamenstelling krijg je meteen te zien hoeveel bloemen van elke soort er in het boeket verwerkt worden. Verder geeft Greetz nog een heleboel handige tips om je bloemen zo lang mogelijk mooi te houden. Je ziet de bloemen dan wel niet live, de info helpt je op weg.

Greetz.be belooft acht dagen versgarantie en een boeket dat 100% geleverd wordt zoals het afgebeeld is. Dat onthou ik voor mijn test!

Tot slot staan ook de verzendkosten meteen vermeld. Dat vermijdt onaangename verrassingen bij het afrekenen.

Duidelijk bestelproces

Na de keuze van het boeket volgen nog drie stappen in het bestelproces. Een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen, kon ik tijdens stap twee in orde brengen. In stap drie selecteerde ik waar en wanneer de bloemen geleverd moesten worden. Voor 22u besteld, is morgen bezorgd. Uiteraard had ik ook de mogelijkheid om 8 mei als leverdatum in te stellen. Ik wilde het alvast even voor jullie testen.

Tot slot volgde een compleet overzicht in stap vier, met de inhoud van het winkelmandje, de totale prijs, mogelijkheid om een kortingscode in te vullen en ruimte om je eigen gegevens in te vullen.

Nooit nog belangrijke gebeurtenissen vergeten!

Word je lid van MyGreetz, dan geniet je nog meer voordelen. Bij elke aankoop spaar je Stampz, voor korting op je volgende aankoop. In je MyGreetz-kalender neem je alle belangrijke gebeurtenissen op, zo vergeet je er geen enkele meer. Het adresboek is dan weer een handig hulpje om de geschenken op het juiste adres te krijgen.

MyGreetz is het perfecte geheugensteuntje, en je spaart er wat euro’s mee uit.

Uitpakken maar!

Ik shop regelmatig online, maar een pakketje in ontvangst nemen, blijf ik spannend vinden. Dus ook toen de doos van Greetz aan de deur geleverd werd. Geen saaie doos, wel eentje bezaaid met leuke tekstjes zoals ‘Delivering happiness’, ‘Speciaal voor jou’ of ‘Ik denk aan jou’. Het zit hem toch in die kleine details.

De doos dan maar snel geopend, om er een fris boeket in aan te treffen, dat veilig verpakt zat. De bloemen komen volgens Greetz rechtstreeks van de veiling en dat merkte ik wel.

  • Check: boeket 100% geleverd zoals afgebeeld

De bloemen worden op water geleverd, in een plastic emmertje dat vastzit in de kartonnen doos. Er kan onderweg dus weinig fout gaan. Ook het aantal bloemen per soort klopte en de snijbloemvoeding zat mooi aan het boeket vast.

  • Check: op water bezorgd, geleverd met snijbloemvoeding

Aan het boeket zelf hing een kaartje met tips om de bloemen zo lang mogelijk fris te houden. Op die manier haalde ik moeiteloos de acht dagen versgarantie, die beloofd wordt door Greetz.

  • Check: 8 dagen versgarantie

Het eindoordeel

Ook al bestelde ik het boeket voor mezelf (een kleine verwennerij mocht wel, voor mijn allereerste Moederdag!), de verrassing was er niet minder om. Zowel de doos als de inhoud maakten de ervaring compleet. Pakketjes die per verrassing geleverd worden, maken het ongetwijfeld nog dat tikje unieker.

Het boeket beantwoordde perfect aan wat ik online gekozen had, ook alle beloftes werden ingelost. De bloemen zijn aan de duurdere kant (uiteraard betaal je ook een stukje service, wat logisch is) en er komen nog stevige verzendkosten bij. Dat is voor mij het enige minpuntje, maar je hebt natuurlijk wel de zekerheid dat de door jou gekozen bloemen vers zijn, op de dag van jouw keuze geleverd worden en aan de beloftes van Greetz beantwoorden. Die zekerheid kan ik je alvast meegeven.

 

Over de auteur

Hanna

Als jonge mama besef ik goed dat een baby best wat kost. Ik weet als geen ander de goedkoopste luiers te spotten en speur voortdurend naar voordelige, maar toch leuke kleding, bij Hema bijvoorbeeld. Vrije tijd blijft natuurlijk ook belangrijk, uitblazen doe ik bij een hapje en een drankje, of op citytrip, geboekt via Outspot. Van babyvragen  tot reistips, ik geef je het gepaste advies.