Toch nog toffe kerstcadeaus: Eerst Hulp Bij Last Minute Shoppen

Lieke
Door Lieke
Laatste update op 0 reacties

Aaahhh als een kip zonder kop loop je rond.... Je had het je nog zo voorgenomen, niet wachten tot de laatste week. Nee dit jaar zou je eerder beginnen met de kerstinkopen. Helaas is het bij een goed voornemen gebleven. En nu zit je daar met gigantische cadeaustress. Waar haal je nog de nodige presentjes? En moet je echt die te drukke winkelstraten in of zijn er ook nog andere opties?

Gelukkig is daar de redder in nood, en wel in de verschijning van Goedkoop.be. Hier onze Eerste Hulp Bij Last Minute Shoppen!

Ontdek de meer dan 8.000.000 uiteenlopende artikelen bij Bol.com en bespaar jezelf heel wat tijd uit!

Beperkte schade

Je bent nog niet veel te laat, het duurt nog ruim een week voor de feestdagen van start gaan. Maar je bent zo druk met werk, school en vele andere bezigheden dat je geen mogelijkheid ziet om de stad in te gaan. De oplossing voor dit probleem ligt voor de hand; online shoppen.

De webwinkels zijn 24 uur per dag open en in een paar klikken zie jij al of ze de gewenste kerstgeschenken in huis hebben.
Een aantal dingetjes die we hierbij meegeven:

1. De levertijd van je bestelling wil nogal eens verschillen met de standaard levertijd van de webshop. Dit uiteraard in verband met de grote kerstdrukte. Kijk of de desbetreffende winkel hier zelf iets over laat weten. Bijvoorbeeld voor 17 december bestellen, is voor kerst in huis. Eci.be laat weten voor 20.00 besteld, is de volgende dag in huis! (op werkdagen)

2. Heb je hierover, na lang speuren op de website, niks kunnen vinden, neem dan het zekere voor het onzekere en kijk bij een andere webshop naar hetzelfde product (indien mogelijk). Zoek daar naar informatie over de speciale bezorgtijden.

3. Wordt er niks verteld over kerstbezorging, maar wil je er toch echt zeker van zijn dat er ook cadeaus van jou onder de boom liggen? Bestel bij meerdere shops hetzelfde artikel. Let wel goed op of je nog kan retourneren anders zit je straks met bijvoorbeeld 3 espressomachines te kijken. Ga ook even na wat de bezorgkosten zijn en of je dit er voor over hebt.

4. Als we het dan toch over bezorgkosten hebben, bij meedere webwinkels kun je kiezen voor express levering. Voor iets meer euro’s heb jij je pakket sneller in huis.

5. Oppikken bij een Kiala afhaalpunt is nog een optie. Op je gemak online shoppen (in avonduren) en snel even langs de winkel. Maar ook hier geldt, houd de levertijd goed in de gaten.

Oeps!! De kerstcadeaus moeten nog!!

De tijd is voorbij gevlogen, zo hectisch is je leventje momenteel. Je hebt al wel naar kerstgeschenken gekeken, maar je had geen inspiratie. Nu ben je echt te laat. Geen geschenkjes? Welnee, lees snel verder en scoor toch die toffe kerstcadeaus!

21,22 of 23 december, beetje heel erg te laat, maar geen paniek met deze tips kom je er toch wel!

1. Een cadeaubon doet het vaak goed. De ontvanger kan zelf wat uitzoeken, dus in de meeste gevallen ideaal. Het mooie van cadeaubonnen is dat je ze regelmatig meteen per e-mail verstuurd krijgt. Een perfect geschenk binnen enkele minuten in je bezit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Ici Paris XL Gift Card?

2. De zelfgemaakte tegoedbon, we hadden het er al eerder over op Goedkoop.be, maar hoe makkelijk en low budget is een bon tegoed voor 10x oppassen, 6x de auto wassen of 3x een massage.

3. Gooi al je creativiteit eruit en schraap/verzamel alle knutselspullen in huis bij elkaar. Maak een schilderij, een gevoelig gedicht of bak een kunstwerkje. Persoonlijker kan niet!

4. Een laatste oplossing is om een cadeau tweedehands te kopen. Speur op internet naar iets tofs . Meestal staat er een telefoonnummer bij. Bel direct en vraag of je het diezelfde avond nog kan komen halen. Zij zijn er vanaf en jij bent weer helemaal blij gemaakt. Een handige website is bijvoorbeeld http://www.2dehands.be/ 

5. Oke en dan is er nog een aller-allerlaatste noodoplossing. Loop een rondje door huis, trek wat kasten open en ontdek of je nog iets moois hebt staan. Iets waarmee je zelf toch niets doet of dat je wel helemaal geweldig vindt, maar nog niet uit de verpakking is gehaald.  In het laatste geval kun je altijd later nog een nieuw exemplaar voor jezelf bestellen.

Gouden tip van Goedkoop.be

En dan heb je op het laatste moment nog een cadeau besteld en hoogstwaarschijnlijk op tijd in huis, heb je geen inpakpapier voor handen. Geen probleem! Sommige webwinkels, zoals Bol.com, pakken je aankopen al mooi voor je in!

Met deze tips tik je toch nog last minute een paar perfecte cadeaus op de kop. Tip is wel om toch te proberen volgend jaar iets eerder te beginnen met je zoektocht naar kerstgeschenken. Bespaart je niet alleen een hoop stress, maar vaak ook wat eurootjes.

Ben jij altijd laat met kerstinkopen doen? Dan heb je vast ook nog wel handige tips? We zijn er reuze benieuwd naar en andere lezers waarschijnlijk ook! Deel ze hieronder met ons en iedereen zal tijdens een feestdagen een geweldig geschenk ontvangen!

 

Over de auteur

Lieke

Om online te besparen, shop ik het liefst bij Zalando of Bol.com. Besparen gaat veel verder natuurlijk. Ik verdiep me daarom graag in allerhande kooktips, toon je tricks om zo min mogelijk voedsel te verspillen of test allerhande lifehacks om met jou te delen. Wanneer ik het internet niet afspeur, ben ik aan het sporten. Bespaar je gezond, ik help je graag op weg.