Besparen op luxe: korting scoren bij De Bijenkorf

Hanna
Door Hanna
Laatste update op 0 reacties

Luxemerken als Marc Jacobs, Armani of Louis Vuitton, we kennen ze allemaal, maar heb je er ook iets van in je kast hangen? Mooi, trendy en helemaal geweldig is het allemaal, behalve voor je bankrekening.

Goed nieuws, want jaarlijks houdt De Bijenkorf begin oktober de 3 Dwaze Dagen van De Bijenkorf. Klinkt je niet bekend? Ons ook niet meteen, daarom gingen we op onderzoek uit. Leer samen met ons De Bijenkorf en de 3 Dwaze Dagen kennen:

Als het van De Bijenkorf afhangt, kent binnenkort iedereen in België het warenhuis met zijn geweldige aanbod. Voortaan kun je online de mooiste stukken bestellen van de grootste namen. Naast mode shop je er ook elektronica, woonspullen, sportgerief en nog veel meer.

De 3 Dwaze Dagen zijn meteen hét moment om De Bijenkorf te leren kennen. Ook online scoor je torenhoge kortingen op allerhande merken, van Rituals geurstokjes en verzorging over een kleedje van Ted Baker tot makkelijke enkellaarsjes van Tommy Hilfiger. Te gek, ik ga korting pakken!

In Nederland mogen de filialen van De Bijenkorf dan wel langer open zijn, jij shopt 24 uur lang je favoriete spullen online. Je vindt er voor elk van de Dwaze Dagen een virtuele folder met alle promoties van de dag. Het maakt het shoppen extra makkelijk, en dat allemaal vanuit je luie zetel. De 3 Dwaze Dagen net gemist? Dan kun je alsnog regelmatig profiteren van straffe kortingen bij De Bijenkorf.

Klik hier om het gigantische aanbod van De Bijenkorf te ontdekken.

En jij, voor welk merk zou jij wel eens een kijkje nemen bij De Bijenkorf?

Over de auteur

Hanna

Als jonge mama besef ik goed dat een baby best wat kost. Ik weet als geen ander de goedkoopste luiers te spotten en speur voortdurend naar voordelige, maar toch leuke kleding, bij Hema bijvoorbeeld. Vrije tijd blijft natuurlijk ook belangrijk, uitblazen doe ik bij een hapje en een drankje, of op citytrip, geboekt via Outspot. Van babyvragen  tot reistips, ik geef je het gepaste advies.