Wasmachinestore.be korting 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €250
  Geldig tot

  Wasmachine aanbieding bij Wasmachinestore.be (tot €250 korting)

  Gebruik de aanbieding!

  Op zoek naar een goedkope wasmachine? Een wasmachine kopen met korting? Ontdek dan de wasmachine aanbiedingen van Maschinestore.be en ontvang tot wel €250 korting op merken als Bosch, Siemens en LG. Het aanbod van de aanbieding wasmachines varieert regelmatig, houd het dus goed in de gaten!

 • €250
  Geldig tot

  Wasmachinestore korting: tot €250 terug op Samsung!

  Gebruik de aanbieding!

  Nog op zoek naar een nieuwe wasmachine? Bij Wasmachinestore kan je momenteel tot €250 cashback ontvangen wanneer je een van de deelnemende wasmachines koopt. Hoe dit werkt? Simpel. Je meldt je na aankoop aan op de website van Samsung en volgt daar de instructies. Dit kan tot 15 september. Voor meer info verwijzen we je graag door naar Wasmachinestore.be.

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis waspakket bij aankoop AEG wasmachine via Wasmachinestore

  Gebruik de aanbieding!

  Koop je nu via Wasmachinestore een van de geselecteerde wasmachines van AEG dan krijg je daar een gratis Dash & Lenor waspakket bij. In dit pakket zit een wasmiddel en wasverzachter, goed voor maximaal 100 wasbeurten. Hoe je dat doet? Simpel: na aankoop registreer je je product op de website van AEG, daarna wordt het pakket naar je thuis opgestuurd. Meer weten? Klik dan snel even door naar Wasmachinestore.be.

 • tip!
  Geldig tot

  Goede & voordelige droogkast kopen? Ga naar Wasmachinestore!

  Gebruik de aanbieding!

  Wasmachinestore.be heeft veel meer dan alleen jouw perfecte nieuwe wasmachine, maar ook je nieuwe droogkast! Zo vind je hier droogkasten van merken als AEG, Samsung, Bosch, Siemens en meer aan voordelige prijzen. Bovendien kan je hier ook nog eens regelmatig een droogkast aanbieding scoren! Ontdek het nu.

 • tip!
  Geldig tot

  Vind jouw perfecte wasmachine bij Wasmachinestore

  Gebruik de aanbieding!

  Een wasmachine vinden is niet gemakkelijk, daarom helpt Wasmachinestore.be je een handje. Je vindt hier in één klik een selecte van de beste geteste wasmachines in de categorieën basis, middenklasse, topklasse en luxe. Erg handig! Ontdek het nu bij Wasmachinestore.