Wasmachinestore.be korting 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €250
  Geldig tot

  Wasmachine aanbieding bij Wasmachinestore.be (tot €250 korting)

  Gebruik de aanbieding!

  Op zoek naar een goedkope wasmachine? Een wasmachine kopen met korting? Ontdek dan de wasmachine aanbiedingen van Maschinestore.be en ontvang tot wel €250 korting op merken als Bosch, Siemens en LG. Het aanbod van de aanbieding wasmachines varieert regelmatig, houd het dus goed in de gaten!

 • €300
  Geldig tot

  Wasmachinestore cashback: tot €300 terug op Samsung

  Gebruik de aanbieding!

  Koop je online een Samsung wasmachine via Wasmachinestore dan betekent dit dat je tot maar liefst €300 cashback kunt ontvangen. Hoe dit werkt? Simpel! Na aankoop van je product begeef je je naar de website van Samsung om daar je product te registeren. Hierna wordt het beloofde bedrag terug op je rekening gestort. Meer weten? Klik dan snel even door naar Wasmachinestore.be.

 • €50
  Geldig tot

  Beko wasmachines bij Wasmachinestore tot -€50 via cashback

  Gebruik de aanbieding!

  Koop je nog voor het einde van oktober een wasmachine van Beko bij Wasmachinestore dan kan je tot €50 cashback krijgen. Niet bekend met het cashbacksysteem? Het werkt simpel. Nadat je je product hebt geregistreerd op de website van Beko krijg je het beloofde bedrag op je rekening teruggestort. Iets voor jou? Klik dan snel even door naar Wasmachinestore.be en ontdek daar het volledige aanbod.

 • tip!
  Geldig tot

  Goede & voordelige droogkast kopen? Ga naar Wasmachinestore!

  Gebruik de aanbieding!

  Wasmachinestore.be heeft veel meer dan alleen jouw perfecte nieuwe wasmachine, maar ook je nieuwe droogkast! Zo vind je hier droogkasten van merken als AEG, Samsung, Bosch, Siemens en meer aan voordelige prijzen. Bovendien kan je hier ook nog eens regelmatig een droogkast aanbieding scoren! Ontdek het nu.

 • tip!
  Geldig tot

  Vind jouw perfecte wasmachine bij Wasmachinestore

  Gebruik de aanbieding!

  Een wasmachine vinden is niet gemakkelijk, daarom helpt Wasmachinestore.be je een handje. Je vindt hier in één klik een selecte van de beste geteste wasmachines in de categorieën basis, middenklasse, topklasse en luxe. Erg handig! Ontdek het nu bij Wasmachinestore.

Wat vind jij van Wasmachinestore.be?