Van Gogh Museum kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €17
  Geldig tot

  Vermijd de lange wachtrij Van Gogh museum: Voucher Lane entree voor €17 bij Tiqets

  Gebruik de aanbieding!

  Heb je geen zin om lang te wachten bij de entree van het Van Gogh museum in Amsterdam? Dan is de Voucher Lane entree iets voor jou. Met dit entreebewijs van Tiqets skip je direct de lange rij en sluit je aan in een verkorte rij. Zo geniet je eerder van alle meesterwerken. Je koopt al een ticket voor €17. Kinderen tot en met 17 jaar ontvangen gratis entree.

 • Gratis
  Geldig tot

  Kinderen tot en met 17 jaar gratis toegang Van Gogh museum via Tiqets

  Gebruik de aanbieding!

  Wil je met de kids naar het Van Gogh museum? Zeker doen, want er zijn leuke (familie)speurtochten en kinderworkshops te beleven. Tevens krijgen kinderen tot en met 17 jaar ook nog eens gratis entree! Boek minimaal één volwassene ticket via Tiqets en selecteer het aantal gewenste gratis kindertickets. Alvast veel plezier en een leerzame ervaring gewenst.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Bestel entree Van Gogh museum via Tiqets en krijg je tickets op je smartphone

  Gebruik de aanbieding!

  Als je via Tiqets entree koopt voor het Van Gogh museum dan ontvang je je tickets direct op je smartphone. Hoe handig is dat!? Je skipt er ook nog eens de lange wachtrij mee, want je sluit direct aan in de verkorte wachtrij waar je je ticket laat zien op je smartphone. Zo hoef je ze niet uit te printen.

Wat vind jij van Van Gogh Museum?