Duivelse supporters: Bereid je voor op het EK 2016!

Hanna
Door Hanna
0 reacties

Onze jongens hebben zich gekwalificeerd voor het EK 2016 in Frankrijk. De EK-gekte barst stilaan los, de Belgische driekleur duikt overal op, de voetballers uit het team van Marc Wilmots zijn nu al stuk voor stuk onze helden.

Maar hoe bereid je je tot in de puntjes voor op deze hoogmis van het voetbal? Wij zochten het voor je uit!

Plak die stickers!

De alom bekende Panini-stickers werden nieuw leven ingeblazen en werden meteen weer razend populair. Wil je meteen een volledig boek, dan kun je alle stickers kopen, wat wel een kleine investering is. Veel leuker wordt het om te ruilen met andere verzamelaars, het bespaart je ook heel wat centen.

Panini gaat digitaal

Het stickerboek doorstaat de tand des tijds moeiteloos, zoveel is ondertussen duidelijk. Toch gaat Panini ook digitaal, om de verzamelervaring compleet te maken. Met de Collectors-app bewaar je het overzicht van de stickers die je al hebt, de dubbels en wat nog ontbreekt in je collectie. Allemaal door simpelweg je stickers in te scannen via de camera op je smartphone.

Ruilen op de speelplaats of op café, het heeft zijn charme, maar het kan verdomd lang duren voor je stickerboek compleet is. Via de app wordt het binnenkort ook mogelijk om andere verzamelaars op te sporen en te gaan ruilen.


Supermarktketen Carrefour lanceert een bijzonder Panini-boek, uitsluitend over de Rode Duivels. In de winkels krijg je 5 stickers per aankoopschijf van €25 of extra stickers bij bepaalde producten, je verzamelt tot 340 stickers en 20 tatoeages. Compleet met ruilbeurzen, een bijhorende app en een wedstrijd met driekleurige prijzen. Ontdek hier het Panini Belgian Red Devils album!

Gouden tip van Goedkoop.be

Unigro maakt je nu al helemaal supporterproof. Met twee boxen – eentje voor volwassenen en één voor kinderen– vol gadgets-in-driekleur haal je in één klap alles in huis om de perfecte supporter te worden.

Tot het obligate pintje toe, alles zit in de box om er een te gek EK van te maken, en dat alles al vanaf €12,99!

 

Sprokkel de gekste weetjes

Via het Panini-boek ontdek je dan misschien wel elk uiterlijk trekje van je favoriete Rode Duivel, echte fans weten nog veel meer. Om op café, op het werk of onder vrienden uit te pakken met leuke weetjes bijvoorbeeld.

Experimenteer met de driekleur

Zodra de Rode Duivels op een Frans voetbalveld verschijnen, zal de driekleur niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld. Vlaggen, pruiken, schmink, T-shirts en sjaals, het zijn de klassiekers van de voetbalsupporters.

Het kan uiteraard ook subtiel, zodat je elke dag toont voor wie je supportert. Tijd voor een lijstje:

  • Belgische trots aan je voeten:

Driekleurige slippers, ze zijn al gespot! Een zomers gevoel voor een overtuigd supporter, helemaal top. Shoe Discount bracht een collectie slippers uit, waarbij uiteraard België in de kijker staat. Ontdek hier de Shoe Discount slippers in driekleur.

  • Gelakte vlagjes:

Dames lakken tegenwoordig halve kunstwerkjes op hun nagels, een driekleur of duivelgerelateerde print maakt het extra origineel tijdens het EK. Kies snel je rood-geel-zwarte nagellak uit!

Gouden tip van Goedkoop.be

Het nieuwe EK-lied van de Rode Duivels mag natuurlijk ook niet ontbreken in je muziekcollectie. Het werd een opzwepend nummer van het populaire duo Dimitri Vegas & Like Mike

Bestel nu de cd Go Devils 2016 bij Eci.be, zo geraak je al helemaal in EK-sferen!

  • Driekleur van kop tot teen:

Fashionable supporters stellen gewoon een outfit samen in de drie Belgische kleuren. Zwarte broek, rode trui, gele top. Zwarte outfit, rode oorbellen, gele handtas. Geel jurkje zwarte lokken, rode tas. Eindeloos veel opties om je elke dag van het EK als die hard supporter te profileren.

Nagenoeg alles kun je in de driekleur pimpen. Van balpennen met de speeldata op vermeld tot complete sets om je auto te pimpen, deze zomer staat volledig in het teken van de Rode Duivels.

 

Over de auteur

Hanna

Als jonge mama besef ik goed dat een baby best wat kost. Ik weet als geen ander de goedkoopste luiers te spotten en speur voortdurend naar voordelige, maar toch leuke kleding, bij Hema bijvoorbeeld. Vrije tijd blijft natuurlijk ook belangrijk, uitblazen doe ik bij een hapje en een drankje, of op citytrip, geboekt via Outspot. Van babyvragen  tot reistips, ik geef je het gepaste advies.