Snel en voordelig herenkleding online shoppen

Hanna
Door Hanna
0 reacties

De meerderheid van de mannen ziet shoppen als een noodzakelijk kwaad. We kunnen het zelfs scherper stellen, kleren kopen neemt moeiteloos een plaatsje in in hetzelfde rijtje als naar de tandarts gaan, het onkruid wieden of je jaarlijkse belastingen invullen.

Hoog tijd dus om daar wat aan te doen. Het leidt alleen maar tot wrevel tussen koppels, aangezien de dames in kwestie helemaal niet begrijpen wat er nu zo vreselijk is aan shoppen. Wat begint als een gezellig dagje uit samen, eindigt al snel in frustratie en een nakende relatiecrisis.


Maar hé, niets waar geen oplossing voor te vinden is. Goedkoop.be stelt voor dat mannen gewoon online beginnen te shoppen. En wel om de volgende redenen... We leggen een aantal ‘redeneringen’ van mannen over shoppen voor, en counteren ze met het voordeel van online shoppen.

1. Die drukke winkelstraten zijn niet aan mij besteed.

Met deze stelling sta je als man helemaal niet alleen. Evenveel vrouwen delen zonder twijfel je mening. Op drukke dagen is het soms drummen om de kledij in dat ene rek te zien te krijgen, om nog maar te zwijgen van de rijen aan de pashokjes en de kassa.

Embed code
Nieuwsbrief formulier in artikel

Wie online shopt, omzeilt die vervelende situaties probleemloos. Beter nog, je hoeft er de deur niet voor uit en kan lekker achter de computer en in je luie zetel blijven zitten.

Mannen besteden sowieso al meer tijd online dan vrouwen, even een online shop openen kan er dan toch wel nog bij?

2. Het pashokje in? Nee, kledij uit het rek halen, betalen en weg!

Zoals we al aanhaalden, bij die drukke winkelstraten horen meestal ook overvolle pashokjes, met gigantische files tot gevolg. Toch zien de meeste mannen er niet echt graten in. Ze slaan met plezier het pashokje over. Nadat ze nieuwe spulletjes uit de rekken gehaald hebben, stappen ze meteen richting kassa. Passen, dat kan later nog wel.

Waarom dan niet online winkelen? Een van de hoogste drempels bij online shoppen blijft de juiste maat uitkiezen. Veel mannen zien er echter geen struikelblok in, in een ‘gewone’ winkel slaan ze het passen ook over.

De online kledingzaak helpt je moeiteloos aan de juiste maat. Er zijn maatwijzers voorzien, reviews van andere klanten en goede raad van de webshop zelf. Standaard krijg je veertien dagen ruilrecht. Blijkt iets echt niet goed te zitten, dan stuur je het vlotjes terug. Je hoeft niet nog een keer de drukke winkelstraat in om dat ene item om te wisselen, een bezoekje aan het postkantoor volstaat.

3. Het enige wat ik wil zijn enkele broeken, pulls en T-shirts. Simpel!

Niet alle mannen geven weinig om hun looks. Er zijn er best wat die net als vrouwen een dagje shoppen best aangenaam vinden. Alleen al om de laatste trends te spotten en met wat unieke outfits thuis te komen

Gouden tip van Goedkoop.be

Van ondergoed en een nieuwe outfit, compleet met schoenen, tot een degelijke winterjas... Hoe handig is het niet om in één webshop alles in een keer te vinden.

In de alombekende reclamespot van Zalando slaken dames wel een schreeuw van geluk, maar ook heren zijn er aan het geknipte adres.

Je vindt er gegarandeerd je favoriete merk, en hoeft slechts één webshop te bezoeken. Verzending en retour zijn gratis. Daarbovenop stunt de webshop geregeld met mooie kortingen.

Zoveel voordeel!

Je zal het al gemerkt hebben, vandaag richten we onze pijlen op de groep voor wie het minder uitmaakt. En die zijn er ook, mannen die liefst van al dezelfde broek en shirts uit het rek halen als de vorige keer – want die zaten toch zo goed.

Die groep gaat zeer gericht op zoek. Hebben ze twee broeken en twee T-shirts nodig, dan komen ze ook daar mee thuis. Het is een hele kunst, vrouwen hebben het er een stuk moeilijker mee. Denk maar aan de keren dat je vertrekt met een lijstje en thuiskomt met allemaal andere spullen.

Dat gericht zoeken kan perfect online. Webshops stellen een aantal zoekfilters ter beschikking waar je maat, soort item, kleur, merk en dergelijke instelt. Volgens je instellingen gaat de webshop op zoek naar geschikte kledij, het maakt het kiezen alleen maar makkelijker.

Dikwijls voelen mannen zich comfortabel in dit of dat merk, ze grijpen dus snel terug naar die naam. Heel veel kledij kopen ze meestal niet, maar wat ze kopen, moet van goede kwaliteit zijn zodat het een tijd gedragen kan worden. Een hele investering zou je denken, maar niets is minder waar. Online shops hebben doorgaans een outletafdeling waar je items van een vorige collectie met extra korting aanschaft.

Suitable Shop richt zich speciaal op mannen. De webwinkel focust op enkele klinkende namen als Fred Perry, McGregor of Gaastra en vult aan met een sterk huismerk. Online winkelende mannen staan er centraal, je shopt er ongetwijfeld je favoriete mode bij elkaar.

4. Een hele dag shoppen? Alleen het nodige vinden volstaat!

Voor vrouwen is een dagje winkelen een totaalconcept met terrasjes doen, uitgebreid lunchen en vooral VEEL winkels binnenstappen. Heren hebben er lak aan. Hoe sneller ze het nodige vinden, hoe beter. Kleding shoppen is immers net als naar de supermarkt gaan, het moet vooruit gaan en efficiënt verlopen.

Hoe graag je vriendin of echtgenote je ook wilt assisteren om je een frisse look aan te meten, het gaat sneller als je alleen gaat. Als je dan ook nog moet wachten bij elke winkel waar ze binnenstapt, wordt het al snel tijdverlies in je ogen.

Met online shoppen heeft iedereen het naar zijn zin. Voor jou gaat het vliegensvlug, je vriendin kijkt over je schouder mee en laat haar mening nu en dan horen. Daarna blijft er een hoop quality time over om effectief wat leuks te ondernemen samen. Iedereen tevreden!

En jij, shop je wel eens online om het hele winkelgedoe te omzeilen?

Over de auteur

Hanna

Als jonge mama besef ik goed dat een baby best wat kost. Ik weet als geen ander de goedkoopste luiers te spotten en speur voortdurend naar voordelige, maar toch leuke kleding, bij Hema bijvoorbeeld. Vrije tijd blijft natuurlijk ook belangrijk, uitblazen doe ik bij een hapje en een drankje, of op citytrip, geboekt via Outspot. Van babyvragen  tot reistips, ik geef je het gepaste advies.