Mode & Verzorging

Besparen op mode & verzorging kun je uiteraard zeer letterlijk nemen door je garderobe te beperken tot wat goedkope basisstukken. Maar hé, we willen toch allemaal wel eens een nieuwe outfit uitkiezen en een dagje verwend worden. Daar is niets mis mee, wie het slim aanpakt, geniet volop zonder in het rood te gaan. Goedkoop.be overlaadt je met handige bespaartips!

Mannen opgelet! Nooit meer shoppen? Neem een personal shopper!

Mannen hebben een hekel aan shoppen. Oké de meeste mannen in ieder geval. Enorme hordes vrouwen in kledingwinkels met kledingstukken die wat jou betreft allemaal hetzelfde zijn. Ook het passen van kleding en het struinen door winkels met herenkleding is voor veel mannen niet hun grootste hobby. Met de online personal shopper is dé oplossing in zicht.

Lees meer
Tour de Solden: fiets vlot door de solden!

Dat de meeste mannen niet houden van winkelen, laat staan van de solden, is een torenhoog cliché dat elke koopjesperiode weer eens opduikt. Toch blijkt dat mannen best wel prijsgevoelig zijn. De solden zijn bij uitstek hún moment om de beste stuks met flinke korting te scoren. Hoe kunnen we de solden dan beter uitleggen dan vanuit de Tour de France, dat andere grootse evenement in juli?

Lees meer
Snel en voordelig herenkleding online shoppen

De meerderheid van de mannen ziet shoppen als een noodzakelijk kwaad. Hoog tijd dus om daar wat aan te doen. Goedkoop.be stelt voor dat mannen gewoon online beginnen te shoppen. Waarom, dat ontdek je hier!

Lees meer