Mode & Verzorging

Besparen op mode & verzorging kun je uiteraard zeer letterlijk nemen door je garderobe te beperken tot wat goedkope basisstukken. Maar hé, we willen toch allemaal wel eens een nieuwe outfit uitkiezen en een dagje verwend worden. Daar is niets mis mee, wie het slim aanpakt, geniet volop zonder in het rood te gaan. Goedkoop.be overlaadt je met handige bespaartips!

Met deze 5 tips kies jij de mooiste, betaalbare communiekledij!

Viert je zoon of dochter dit jaar communie of lentefeest? Het blijft een bijzonder moment waar een feestje bij hoort. Je kleine schat staat een dag lang in het middelpunt van de belangstelling. Voor je je dan ook stort op de tafeldecoratie, het menu en de bedankjes, denk je misschien best even aan de outfit van zoon- of dochterlief. De (online) winkelrekken vullen zich met prachtige outfits. Laat je echter niet om de tuin leiden door al dat moois.

Lees meer
Goedkope baby- en kindermode: Hoe pak je het aan?

Het kostenplaatje van een kind grootbrengen wordt wel eens vergeleken met een huis kopen. Toegegeven, het is geen goedkope zaak. Toch kun je de leukste spulletjes uitzoeken voor weinig geld. Met de tips die wij verzamelden word je een slimme shopper en verzamel je toch al het nodige voor je kleintje.

Lees meer