Wasmachinestore.be korting 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €250
  Geldig tot

  Wasmachine aanbieding bij Wasmachinestore.be (tot €250 korting)

  Gebruik de aanbieding!

  Op zoek naar een goedkope wasmachine? Een wasmachine kopen met korting? Ontdek dan de wasmachine aanbiedingen van Maschinestore.be en ontvang tot wel €250 korting op merken als Bosch, Siemens en LG. Het aanbod van de aanbieding wasmachines varieert regelmatig, houd het dus goed in de gaten!

 • €150
  Geldig tot

  Ontvang tot €150 cashback op Bosch via Wasmachinestore.be

  Gebruik de aanbieding!

  Er is nu een manier om veel korting te krijgen op nieuwe Bosch wasmachines! Hier volgt het stappenplan. Ga naar de website van Wasmachinestore.be en check de Bosch wasmachines. Kies er een uit en koop er een die je aanspreekt. Meld vervolgens je product aan via de promotiewebsite van Bosch en ontvang tot €150 cashback. Handig!

 • €250
  Geldig tot

  Wasmachinestore cashback: tot €250 terug op Samsung!

  Gebruik de aanbieding!

  Een Samsung wasmachine is van uitstekende kwaliteit, maar is niet altijd even goedkoop. Gelukkig kun je daar NU wat aan doen! Wanneer je een Samsung wasmachine koopt bij Wasmachinestore, ontvang je tot €250 cashback. Ga daarvoor naar de promotiewebsite van Samsung en meld je product aan. Wassen met korting!

 • tip!
  Geldig tot

  Goede & voordelige droogkast kopen? Ga naar Wasmachinestore!

  Gebruik de aanbieding!

  Wasmachinestore.be heeft veel meer dan alleen jouw perfecte nieuwe wasmachine, maar ook je nieuwe droogkast! Zo vind je hier droogkasten van merken als AEG, Samsung, Bosch, Siemens en meer aan voordelige prijzen. Bovendien kan je hier ook nog eens regelmatig een droogkast aanbieding scoren! Ontdek het nu.

 • tip!
  Geldig tot

  Vind jouw perfecte wasmachine bij Wasmachinestore

  Gebruik de aanbieding!

  Een wasmachine vinden is niet gemakkelijk, daarom helpt Wasmachinestore.be je een handje. Je vindt hier in één klik een selecte van de beste geteste wasmachines in de categorieën basis, middenklasse, topklasse en luxe. Erg handig! Ontdek het nu bij Wasmachinestore.

Reeds verlopen acties
 • Wasmachinestore vriendenprijs: -€250 op Samsung wasmachine!

  Op zoek naar een extra energiezuinige wasmachine? De Samsung Eco Bubble scoor je nu heel voordelig bij Wasmachinestore.be. Tijdelijk bespaar je maar liefst €250 op je nieuwe exemplaar. Zo betaal je geen €799, maar slechts €549; dat is nog eens een vriendenprijs! Met het Eco Bubble-systeem wordt jouw was brandschoon op lagere temparturen. Bovendien is de energieklasse A+++ -30%. Ontzettend energiezuinig dus! Zo verdient het apparaat zich vanzelf terug.

 • Scoor tot €150 korting tijdens de Wasmachinestore.be sale!

  De wasmachines staan in uitverkoop in Coolblue's Wasmachinestore.be! En dat komt goed uit, want er zijn tijdens de feestdagen en jaarwisseling veel kledingstukken met eetresten en vlekken komen te zitten. Bij Wasmachinestore.be is het uitverkoop en daarmee scoor je tot liefst €150 korting op wasmachines. Ook op bekende merken zoals Siemens of Bosch!

 • Wasmachinestore.be: gratis wasmiddel bij Bosch wasmachine

  Een goede wasmachine is essentieel in een huishouden. Elke dag wordt er wel eens een wasje gedaan. Ben je op zoek naar een goede wasmachine? Dan is kwaliteit zeker en vast belangrijk! De wasmachines van Bosch staan hoog aangeschreven en daarom is er een speciale actie bij Wasmachinestore.be! Bij aankoop vaan een Bosch way32541FG krijg je namelijk gratis wasmiddel! Je ontvangt een Ariel 3in1 box ter waarde van €39,99. Bekijk alle informatie op Wasmachinestore.be.

 • Nieuw bij Wasmachinestore.be: WiFi wasmachines!

  Een wasmachine met WiFi, wow dat is wel heel erg trendy! Een WiFi wasmachine is te bedienen met je tablet of smartphone vanaf elke plek die je je maar kan bedenken. Bovendien blijf je op de hoogte van je was en krijg je een notificatie als de was klaar is. Een leuke innovatie dus!