Walibi kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Topdeal
  Geldig tot

  Bespaar met de voordelige abonnementen bij Walibi.com

  Gebruik de aanbieding!

  Kunt u maar geen genoeg krijgen van alle spectaculaire attracties in Walibi, dan is een Walibi Pass wel iets voor u. Het hele jaar door onbeperkt toegang tot het park. Dat bespaart u vele euro’s.

  Profiteer nu van de promotie

Reeds verlopen acties
 • Griezelen tijdens Walibi Halloween: Tot -€7,50 op tickets

  Bezoek het grootste Halloween evenement van België; Walibi Halloween. Kom na 17.00 uur griezelen in Walibi Belgium! Bezoek het spookhuis van de moordlustige houthakker Lumberjack of ga naar Asylum, een laboratorium gemaakt om onsterfelijke wezens te creëren. Kijk ook uit voor alle monsters die je tegenkomt in de Scare Zones! Voor je het weet word je er door een achtervolgd.. Ga naar de Walibi website en boek nu je tickets met vroegboekkorting tot €7,50! Als je het aandurft..

 • Krijg €14 korting op Terror Night tickets in Walibi

  Ben jij een Halloween fan? Dan moet jij op 28 oktober naar Walibi gaan, want tussen 18u en 23u komen jouw ergste nachtmerries uit. Tijdens Terror NIght in Walibi mag je je verwachten aan veel angst en plezier. Je krijgt toegang tot alle spookhuizen, eten en drinken à volonté, 10% korting in de shops en nog veel meer! Boek nu reeds je tickets voor Terror Night in Walibi en krijg €14 korting op je ticket. Wees er snel bij! Actie geldig tot 1 oktober.

 • Kids tot 12 jaar gratis toegang tot Walibi op 6 & 7 augustus!

  Hou je van verkleden en ben je jonger dan 12 jaar? Knutsel dan een mooi Ghostbusterpak in elkaar en kom op 6 of 7 augustus naar Walibi. Verklede kids mogen dan gratis binnen! Die dag zijn er ook nog leuke prijzen te winnen voor de kinderen met het leukste kostuum. Klik voor meer informatie op deze aanbieding.

 • Griezel mee in Walibi: Halloween tickets nu met €6 korting

  Heb jij stalen zenuwen en ben je altijd wel in voor flinke portie avontuur? Dan mag je dit jaar het Halloween spektakel in Walibi zeker niet missen. Spookhuizen, monsters en scare zones, aan spanning geen gebrek. Bestel vandaag nog je Walibi Halloween tickets en profiteer nu nog van de €6 korting. Niet geldig op 30 oktober en enkel online verkrijgbaar.

 • Met €5 korting naar Walibi in september

  Zou jij in de maand september graag nog een kaartje naar Walibi gaan? Dat komt goed uit, want in de maand september profiteer je van €5 korting op je tickets. Als je minimaal één dag voor je bezoek je kaartjes koopt via de Walibi website betaal je het kindertarief in plaats van het volledige tarief. Mooi meegenomen toch? Koop nu je tickets op de website van Walibi!

 • Walibi Promo Midweek: €3 korting per ticket

  Zin in een dagje Walibi? Ga op een weekdag en bespaar zo 3 euro op je online Walibi ticket! Inderdaad, wie voor de Walibi Promo Midweek kiest, betaalt slechts 33 euro per persoon! Klik dus snel door en bestel vandaag nog je Walibi tickets online! Opgelet, Walibi Promo Midweek tickets moeten minstens 1 dag op voorhand besteld worden en geven geen toegang tot Aqualibi.

 • €5 korting per ticket voor het verlengde weekend bij Walibi

  Bij Walibi.com geniet je tijdens het komende verlengde weekend van € 5 korting per persoon op je ticket. Volwassenen betalen dus nu voor hun ticket hetzelfde als de kinderen. Geniet er snel van, want het verlengde weekend komt er zo aan!

 • Family Golden Pass nu €80 voordeliger bij Walibi

  Wil je een jaar lang met het hele gezin meerdere bezoekjes brengen aan Walibi, Aqualibi en Bellewaerde? Dan is de Family Golden Pass het geknipte abonnement voor jou. Momenteel koop je het abonnement met liefst €80 korting. Voor amper €255 in plaats van €335 krijgt je hele gezin ook nog eens 15% korting in restaurants, korting in andere pretparken en zelfs één keer gratis toegang tot een ander pretpark. Veel plezier!

 • Golden Pass nu met €20 korting bij Walibi

  Met de Golden Pass krijg je een jaar lang voor amper €75 onbeperkte toegang tot Walibi, Aqualibi en Bellewaerde. Eindeloze fun verzekerd! Momenteel haal je de Golden Pass in huis met liefst €20 korting, voor slechts €75 in plaats van €95. Ook 15% korting in de restaurants, korting in verschillende andere pretparken en zelfs eenmaal gratis toegang tot een ander pretpark is inbegrepen.

 • Walibi Pass nu met liefst €16 korting!

  Krijg je maar niet genoeg van Walibi, dan is de Walibi Pass helemaal jouw ding. Het pretparkseizoen lang krijg je onbeperkte toegang tot Walibi Belgium. En dat nu voor amper €49 in plaats van 565. Bovendien krijg je als passhouder ook 15% korting in de restaurants. Mooi meegenomen! Profiteer nog even van €16 korting op de Walibi Pass!