TV Vlaanderen kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €46,95
  Geldig tot

  All-in-one abonnement vanaf €46,95 per maand bij TV Vlaanderen

  Gebruik de aanbieding!

  Bij TV Vlaanderen haal je niet alleen een abonnement op digitale TV, je combineert het in een All-in-one pakket met internet en vaste telefonie. Al vanaf €46,95 haal je de Basic Light formule in huis. 

  Zoveel entertainment, dat kun je toch niet laten liggen?!

 • Gratis
  Geldig tot

  Meer dan 400 gratis zenders met TV Vlaanderen satelliet

  Gebruik de aanbieding!

  TV Vlaanderen heeft een standaardaanbod van meer dan 400 zenders, beschikbaar via satelliet. Je ontvangt het aanbod helemaal gratis, bij elk zenderpakket dat TV Vlaanderen aanbiedt. 

  Als dat niet voor eindeloos kijkplezier zorgt!

Reeds verlopen acties
 • Tot €199 korting bij TV Vlaanderen!

  Nieuwe TV Vlaanderen klanten die in de maand december kiezen voor Basic, Basic+ of All-in-One Basic/Basic+ krijgen tot €199 korting op hun Complete Set voor interactieve HD tv (met recorder). De actie is enkel geldig bij het activeren van een contract van 24 maanden van TV Vlaanderen. Klik snel door naar de website en bespaar geld!

 • TV-Vlaanderen.be - Digitale TV nu aan €10 per maand!

  Kijk wat je wil, waar je wil – en dat voor slechts 10 euro per maand! Digitale satelliet-tv bestaat 10 jaar en dat viert TV Vlaanderen met een heuse promo! Zo geniet je nu 10 maanden lang van jouw favoriete zenders en meer voor slechts 10 euro per maand! Klik dus snel door naar TV Vlaanderen en abonneer je vandaag nog op het beste tv-aanbod voor je smartphone, laptop, pc of tablet!

 • €40 korting op je apparatuur bij TV Vlaanderen

  Nog tot het eind van de maand staan de apparatuur sets van TV Vlaanderen €40 goedkoper geprijsd. Voor een complete set betaal je zo slechts €159 ipv de gebruikelijke €199. Een set met ingebouwde HD recorder werd dan weer afgeprijsd van €369 naar €329. En al vanaf €12,90 per maand heb je een abonnement. Meer weten? Klik dan snel eens door naar TV-Vlaanderen.be.

 • Ontdek TV-VLaanderen: nu 100% terugbetaald!

  TV-Vlaanderen pakt uit met een leuke actie! Je krijgt namelijk 100% terugbetaald op je apparatuur, afhankelijk of je kiest voor het abonnement Basic (€100) of Basic+ (€199). Met TV-Vlaanderen heb je het grootste aanbod tv-zenders en het beste HD-aanbod voor urenlang kijkplezier. Bekijk de mogelijkheden bij TV Vlaanderen De korting wordt direct verrekend in de webshop en is pas geldig in combinatie met een abonnement voor een periode van minimum 24 maanden. Deze actie is geldig tot 1 mei.

 • TV Vlaanderen nu tot 100% terugbetaald!

  Altijd en overal in hoge kwaliteit digitaal TV zien? Dan moet je bij TV Vlaanderen zijn. Neem je een abonnement van 24 maanden dan betekent dit dat je nu stevige kortingen krijgt op de ontvangstapparatuur. Je kan daarbij kiezen uit drie verschillende abonnementen en twee verschillende apparaten (een mét en een zonder ingebouwde harde schijf). Ga je voor een Basic+ abonnement en het standaardtoestel dan kost dit laatste je nu helemaal niets! De volledige voorwaarden vind je op TV-Vlaanderen.be!

 • TV-Vlaanderen geeft korting van €25 op abonnement

  Bij TV Vlaanderen genieten nieuwe klanten van 25 euro korting op elke aankoop met abonnement. Let wel op want deze korting is enkel online geldig! De actie loopt tot en met het einde van de maand maart, dus neem tijdig een kijkje en geniet van 25 euro korting bij TV-Vlaanderen

 • Promo TV Vlaanderen: Kijk 1 jaar aan halve prijs!

  Ook bij TV Vlaanderen zijn er in januari solden. Ben je een nieuwe klant, dan kijk je een half jaar TV Vlaanderen aan halve prijs. Voor het Basic pakket betaal je 12 maanden lang slechts €8,45, voor Basic+ is dat €11,45. Ook in combinatie met internet en telefonie gelden de promoties. Nog tot eind januari bij TV Vlaanderen.