Touring kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -20%
  Geldig tot

  Premie tot 20% goedkoper bij maximaal 15.000km via Touring

  Gebruik de aanbieding!

  Via Touring geniet je nu levenslang van een tot 20% goedkopere premie: de kilometerverzekering. Wanneer je minder dan 15000 km per jaar aflegt, biedt Touring je een levenslange tot 20% goedkopere premie dan hun al voordelige standaardtarief! Het exacte percentage wordt berekend o.b.v. uw werkelijk afgelegde aantal kilometers. Bekijk vandaag nog de Touring website.

 • €8
  Geldig tot

  Bijstand op reis vanaf €8 per maand bij Touring

  Gebruik de aanbieding!

  Pech op reis kan helaas iedereen wel eens overkomen: je auto stopt ermee, je wordt ineens ziek, een familielid die plotseling overlijdt. Om enorme kosten te voorkomen is het zeer verstandige om voorzien te zijn van bijstand wanneer je op reis gaat. Op deze manier ben je gedekt tegen onvoorziene kosten. Bij Touring hoef je hier gelukkig geen enorm bedrag voor te betalen, maar geniet je vanaf €8 al van bijstand.

  Loop geen risico en ga naar Touring!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Bespaar veel euro's dankzij Touring ledenvoordelen

  Gebruik de aanbieding!

  Als lid van Touring profiteer je van vele voordelen. Zo ontvang je korting op dagjes uit of koop je leuke gadgets voor onderweg dankzij een leuke afprijzing. 

  Neem eens een kijkje bij de ledenvoordelen van Touring via de website en laat je overtuigen!

Reeds verlopen acties
 • Tijdelijk eerste 3 maanden gratis bij Touring autoverzekering

  Touring heeft weer een mooie deal voor je klaarstaan. Sluit je nu een Touring autoverzekering af, dan krijg je tijdens het eerste jaar van dat contract 3 maanden autoverzekering gratis. Zo ga je extra voordelig de baan op, maar toch met een gerust hart. Klik snel door naar Touring.be en lees meer over de actievoorwaarden.

 • Auto assistentie van Touring: tijdelijk 3 maanden gratis!

  Autopech; iedereen kan er mee komen te staan... ook jij! Wees dus goed voorbereid en kies voor pechverhelping van Touring. Sluit je een contract af voor een jaar in januari, dan krijg je de eerste drie maanden gratis auto assistentie. Dat scheelt weer! Ontdek de aanbieding nu op Touring.be.

 • Touring Snow Card, de skibijstand vanaf €29

  Is je wintersport geboekt, maar blijf je met wat zorgen zitten? Opteer dan zeker voor de Touring Snow Card, al vanaf €29 voor 10 dagen. De skibijstand is zowel een annulatieverzekering bij gebrek aan sneeuw als een verzekering voor skiongevallen. Bovendien worden ook problemen met skimateriaal vergoed.  En dat al vanaf €29! Snel naar Touring dus, om met een gerust hart op wintersport te vertrekken. 

 • Touring promo: 2 maanden gratis pechverhelping

  Wees niet langer bang voor pech met je voertuig en sluit een bijstand voor pechverhelping af bij Touring. Ervaren wegenwachters staan 24/7 voor je klaar. Je kunt dus gerust op weg! Momenteel krijg je 2 maanden gratis bij aankoop van een jaarlijkse bijstand. Dit staat gelijk aan zo'n 17% korting ten opzichte van de basisprijs. De actie is geldig op de eerste 10.000 nieuwe jaarlijkse contracten en alleen bij een inschrijving tussen 3/10/2016 en 28/02/2017 dus profiteer snel!

 • Bijstand op reis nu met 10% korting bij Touring Assistance

  Op vakantie ga je om te ontspannen en te genieten. Mocht er dan iets gebeuren, dan is dat al vervelend genoeg. Dan wil je je niet druk maken over geldzaken. Met een Touring-reisbijstand heb je die zorgen niet. Skibijstand, terugbetaling van medische kosten, Touring regelt het voor je. Sluit je nu een reisbijstand af bij Touring dan geniet je bovendien van 10% korting. Family Full, Comfort of Global....Klik op de paarse knop hieronder en ontdek de formule die bij je past!

 • Solden bij Touring: -10% extra op Omniumdekking

  Touring helpt je bij alle verzekeringen die je nodig hebt. Profiteer nu van hun nieuwe solden-campagne. Nieuwe klanten ontvangen namelijk naast de 20% korting, nog eens een extra voordeel van 10%. Dit krijg je bij een Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering in combinatie met een Omniumdekking. Meer informatie vind je op www.touring-verzekeringen.be.

 • Fietsbijstand Touring Bike vanaf €39,- per jaar!

  Lekker fietsen zonder problemen? Sluit dan de fietsbijstand met dekking van zowel technische als medische kosten af bij Touring! Zo kan je rustig genieten van je fietstocht zonder je druk te maken over pech. Touring Bike sluit je nu al af vanaf slechts €39,- per jaar. Dit is inclusief pechverhelping 24 uur per dag overal in België. Ook mogelijk voor 2 personen of het hele gezin. Klik snel door en bekijk het aanbod!

 • Ga naar Corsica aan een onklopbare prijs met Touring!

  Met Touring ga je op reis naar het warme Corsica om te genieten van een weekje ontspanning, cultuur en natuur! Je verblijft in een residentie ideaal voor een vakantie met familie of vrienden, vlucht inbegrepen. Dit alles voor slechts €365 per persoon. Bekijk alle info en de vrije data op tournig.be en boek je zomerreis!

 • Zeker de goedkoopste autoverzekering met Touring promotiecode R2XZAN 0416

  Niet alleen een goede autoverzekering, maar ook nog de goedkoopste? Bij Touring zit je aan het juiste adres. Vind je elders namelijk een voordeliger autoverzekeringstarief dan betaalt Touring het verschil dubbel terug. Hoe mooi is dat?! Lees alle actievoorwaarden bij deze actie op touring-verzekeringen.be en vergeet de promotiecode niet.

 • Reisbijstand Touring tijdelijk liefst 20% goedkoper

  Ga je meer dan eens met het hele gezin op vakantie? Dan is een goede reisbijstand onontbeerlijk. Tot eind april kan je bij Touring profiteren van 20% korting op een jaarlijkse formule, dit al vanaf €62,40 per jaar. Een contract met pechverhelpingsclausule, in België, Europe en overal ter wereld is dan weer mogelijk vanaf €142,40 per jaar. Iets voor jou? Klik dan snel eens door naar Touring.be.