Tinker kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • kies
  Geldig tot

  Kies zelf je luxe & prijs via Tinker taxi's!

  Gebruik de aanbieding!

  Tijdens het boeken van je taxi krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende taxi's. Houd je van luxe en veel ruimte, kies dan voor de Business Class. Toch liever zo goedkoop mogelijk, dan is de Economy Class ideaal voor jou. Ontdek nu het aanbod via de Tinker website!

  Profiteer nu van de promotie

 • tip!
  Geldig tot

  Sneller boeken = goedkopere prijs bij Tinker

  Gebruik de aanbieding!

  Taxi naar het vliegveld nodig? Boek die dan nu via Tinker zo snel mogelijk na het boeken van je vliegticket. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijzen namelijk zijn voor de taxi's. Zo reis je soms al voor dezelfde prijs als het openbaar vervoer, ideaal toch?!

  Profiteer nu van de promotie

 • Topdeal
  Geldig tot

  Goedkope taxi naar meer dan 400 luchthavens via Tinker!

  Gebruik de aanbieding!

  Via Tinker boek je gemakkelijk een taxi naar meer dan 400 luchthavens in Europa. Zo reis je goedkoop naar airports in onder andere België, Nederland, Duitsland, Engeland en Italië. Super gemakkelijk en lekker voordelig, kies zelf je luxe!

  Profiteer nu van de promotie

 • Topdeal
  Geldig tot

  De goedkoopste luchthaven taxi via Tinker travel

  Gebruik de aanbieding!

  Op zoek naar voordelig vervoer naar de luchthaven? Neem dan zeker een kijkje bij Tinker. Hier ontdek je de voordeligste taxi's om je naar de luchthaven te brengen, die je vervolgens met een paar klikken gemakkelijk kan boeken. Zo begint je vlucht meteen goed!

  Profiteer nu van de promotie

Reeds verlopen acties
 • 10% korting op luchthavenvervoer met Tinker kortingscode

  Altijd zo'n gedoe tijdens je vakantie: van en naar de luchthaven. Weet je wat beter is? Een taxi nemen! Bij Tinker Travel boek je een taxi van en naar je luchthaven. Tijdelijk geniet je zelfs van 10% korting op nieuwe boekingen via de Tinker website. Gebruik hiervoor bovenstaande kortingscode, welke geldig is op alle nieuwe boekingen maar niet i.c.m. andere promoties of campagnes.