Solvari kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

Reeds verlopen acties
 • Solvari.be: Bespaar tot 40% op je kosten!

  Ben je aan het bouwen of verbouwen? Dan weet je natuurlijk hoe kostelijk alles is! Bij Solvari kunnen ze je helpen om kosten te besparen! Vraag nu je offerte aan voor minstens 3 maatregelen zoals spouwmuurisolatie, dakisolatie en een zonneboiler en bespaar tot 40%! Meer informatie vind je op Solvari.be.

 • Solvari isolatie promo: nu €500 korting te winnen voor jou!

  Breng je elektriciteitsrekening drastisch naar beneden en denk aan isoleren met Solvari! Niet alleen het isoleren zelf zal je voordeel brengen, maar je kan ook nog eens €500 korting winnen op spouwmuurisolatie. Kans maken op die €500 korting? Vraag dan jouw offertes aan voor het einde van de maand november. Er wordt vervolgens een persoon heel gelukkig gemaakt met maar liefst €500 gratis aan spouwmuurisolatie.

 • €500 korting op spouwmuurisolatie bij Solvari te winnen!

  Nog voordat de echte kou begint, is hét moment om te isoleren. Hoog tijd dus om een bezoekje aan Solvari te brengen. Wanneer je dit nu doet maak je kans op zelfs €500 korting op isolatie. Vraag een offerte aan via de webshop van Solvari.be en maak tijdelijk kans op maar liefst €500 korting op spouwmuurisolatie. Het enige watje hoeft te doen is op bovenstaande knop te drukken en je gegevens achter te laten bij de offerte website van de beste deals van dit moment!

 • Solvari zonnepanelen: ontvang gratis 5 offertes!

  Ben je op zoek naar een installateur van zonnepanelen? Solvari.be helpt je zeer eenvoudig vooruit. Je vult de nodige gegevens in en krijgt meteen tot 5 offertes, gratis en geheel vrijblijvend. Daarna is de keuze aan jou!