Sky Parking Zaventem kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €32
  Geldig tot

  3 dagen parkeren voor €32 bij Sky Parking Zaventem

  Gebruik de aanbieding!

  Vlieg je vanaf Brussel Airport en wil je jouw auto veilig en goedkoop parkeren bij het vliegveld? Parkeer dan bij Sky Parking Zaventem! Je krijgt nu drie dagen parkeerplaats voor de prijs van één dag. Zo kun jij voor €32 maar liefst drie dagen parkeren. Wil je langer parkeren? Ook dat is geen probleem. Klik snel verder voor goedkope tarieven.

 • Gratis
  Geldig tot

  Maak nu gebruik van gratis shuttleservice bij Sky Parking Zaventem

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je op reis en wil je zeker weten dat je op tijd op de terminal aankomt? Maak dan bij boeking van een parkeerplaats bij Sky Parking Zaventem gebruik van gratis luxe shuttleservice van de parking naar de terminal en terug. Klik snel verder om jouw parking te regelen.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Zeer voordelige parking tarieven bij Sky Parking Zaventem

  Gebruik de aanbieding!

  Ga jij op vakantie of op zakenreis? Laat dan je auto veilig en goedkoop achter bij Sky Parking Zaventem. De parking is 24/7 geopend, is overdekt, bewaakt en beveiligd. Hier weet je zeker dat je auto goed staat. Zo kun je onbezorgd genieten van je reis. Kijk snel verder voor de tarieven.

Reeds verlopen acties
 • Sky Parking Zaventem mei promo: -25% met kortingscode MEI2017

  Heb jij een parkeerplaats nodig bij luchthavem Zaventem binnenkort? Pak dan nu je kans en grijp maar liefst 25% korting tijdens deze online mei promotie promo bij Sky Parking Zaventem. Ideaal voor alle reizigers via Zaventem! Deze aanbieding van Sky Parking Zaventem is geldig gedurende de hele maand mei wanneer je deze maand je parkeerplaats online boekt en afrekent. Wees er vlug bij om jouw parkeerplaats veilig te stellen op jouw favoriete datum! Vergeet niet de kortingscode in te vullen.

 • Skyparkingzaventem promo: Bon van €7.5 bij een duty free winkel

  Vertrek je binnenkort op reis en laat je de auto achter op een parking vlakbij Zaventem? Kijk dan zeker even voor een plaats op de Skyparking Zaventem. Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten en je wordt met een comfortabel busje gebracht van en naar het vliegveld. Bovendien krijg je nu ook een bon ter waarde van €7.5 bij een duty free winkel als je reserveert bij Skyparkingzaventem.be.