Rentalcars.com kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Gratis
  Geldig tot

  Geen creditcardtoeslag of wijzigingskosten bij Rentalcars.com

  Gebruik de aanbieding!

  Naast de laagste prijs geniet je bij Rentalcars.com ook van andere voordelen. Zo hoef je hier nooit een creditcardtoeslag te betalen en zijn de wijzigingskosten voor een boeking altijd helemaal gratis. Rentalcars.com ontneemt je alle zorgen voor een aangename huurperiode in een fijne auto!

 • Luxe
  Geldig tot

  Ook luxe auto huren bij Rentalcars.com zeer voordelig!

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Rentalcars.com vind je niet alleen "gewone" personenauto's, maar ook heuse premium auto's aan dezelfde voorwaarden. Zo huur je een luxe BMW of Mercedes gegarandeerd aan de laagste prijs. Vooral voor zakentrips wil je natuurlijk graag genieten van enige luxe. Ontdek het aanbod via Rentalcars.com!

 • €5
  Geldig tot

  Rentalcars.com: extra bestuurder voor slechts €5 per dag!

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je niet alleen op reis, maar deel je het stuur graag met je medereizigers? Dan hoef je bij Rentalcars.com niet bang te zijn voor hoge kosten, je geeft namelijk extra bestuurders op voor slechts €5 per dag. Zo hoef je niet alles zelf te rijden, handig!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Gegarandeerd de laagste prijs voor autoverhuur bij Rentalcars.com

  Gebruik de aanbieding!

  Auto huren Brussel, of toch liever in Italië, Kroatië of Portugal? Via Rentalcars.com geniet je altijd van de laagste prijs, dankzij een vergelijking van de beste en bekendste aanbieders voor autoverhuur overal ter wereld. In meer dan 163 landen geniet je zo altijd van de goedkoopste huurauto. Handig voor je vakantie of zakenreis!

Reeds verlopen acties
 • Win een gratis huurauto bij Rentalcars!

  Bij Rentalcars boekt u goedkoop een huurauto. Ze werken samen met verschillende partners en merken waardoor je de beste auto boekt aan de beste prijs. Doe nu mee met de wedstrijd van Rentalcars en win een gratis huurauto! Je hoeft enkel een boeking te maken tussen 1 en 30 september. 5 accounthouders kunnen de gelukkige winnaar worden. Ga voor meer informatie naar Rentalcars.be en boek snel!