Parkos kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis annuleren en wijzigen van de reservering bij Parkos

  Gebruik de aanbieding!

  Wanneer je een vliegreis maakt dan is het natuurlijk altijd mogelijk dat er iets verandert in je reisschema. Parkos begrijpt dit en daarom is het bij hen mogelijk om je parkingreservering na boeking nog te wijzigen of te annuleren. En dat helemaal gratis! Klik verder voor de voorwaarden of om jouw reservering te annuleren.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Vind de voordeligste luchthavenparking via Parkos.be

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Parkos vind je altijd de voordeligste parkeerplaats van een luchthaven naar jouw keuze. Brussels Airport, Charleroi Airport, Düsseldorf, Weeze, Eindhoven Airport en Schiphol, het kan allemaal. Vul simpelweg je aankomst- en vertrekdatum in en Parkos toont je direct alle parkingdeals. Zo weet je zeker dat je zo voordelig mogelijk uit bent.

Reeds verlopen acties
 • Parkeren vanaf €29 bij Brussels Airport via Parkos

  Ga je binnenkort op vakantie vanuit Brussels Airport en wil je de auto ergens in de buurt parkeren? Dan is Parkos echt iets voor jou! Via Parkos.be vergelijk je verschillende parkeerplaatsen. Zo vind je direct de beste tarieven en profiteer je van de laagste prijzen. Klik even door en vul je aankomst- en vertrekdatum in om te genieten van deze deal.

 • Vanaf €17 parkeren bij Charleroi Airport via Parkos.be

  De goedkoopste parkeerplaatsen dichtbij het vliegveld vind je bij Parkos. Op Charleroi Airport stal je je auto al vanaf €17. Zo kun je onbezorgd op reis. Je kiest tussen shuttle-parkeren en valet-parkeren. Aan jou de keus. Alvast een fijne reis gewenst!

 • Parkeren bij Schiphol via Parkos.be: vanaf €25

  Wat is er nu handiger dan dichtbij het vliegveld parkeren als je een vliegreis gaat maken? Via Parkos.be kan dat al vanaf €25 vlakbij Schiphol. Je krijgt gratis transfer naar en van de terminal of geeft je auto aan een medewerker van de parking op Schiphol zelf. Aan jou de keus! Klik door om de parkingprijzen bij Schiphol te vergelijken en de beste deal te vinden.

 • Goedkoop parkeren op Eindhoven Airport: vanaf €14 via Parkos

  Ga je binnenkort op vliegreis vanuit Eindhoven Airport? Parkeer dan je auto voordelig via Parkos.be. Vanaf €14 parkeer jij al op loopafstand van de vertrekhal. Als dat niet handig is! Meer weten en parkingprijzen voor een bepaalde datum vergelijken? Klik dan even door op deze aanbieding en vind je parking.

 • Vanaf €25 je auto stallen bij Weeze Airport met Parkos

  Parkeren met Parkos is handig en voordelig. Zo vergelijk je gemakkelijk verschillende parkings bij de luchthaven van jouw keuze. Vanaf €25 parkeer je bijvoorbeeld al op Weeze Airport. Je wordt dan ook nog eens van de parking naar het vliegveld gebracht. Bekijk het aanbod en kies de voordeligste optie die aan je wensen voldoet.

 • Voordelig parkeren met Parkos: vanaf €15 op Düsseldorf Airport

  Goedkoop parkeren bij de luchthaven? Dat kan met Parkos! Via Parkos.be vergelijk je verschillende parkeerplaatsen bij Düsseldorf Airport. Zo heb je binnen de kortste keren de voordeligste parking gevonden die aan jouw wensen voldoet. Parkeer bijvoorbeeld vanaf €15 op drie minuten van de luchthaven en wordt met een shuttlebus naar de terminal gebracht. Meer opties op meerdere dagen parkeren? Klik dan even verder om de beste mogelijkheden te vinden.