Park Güell kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

Reeds verlopen acties
 • Park Güell entreetickets voor maar €7 via Tiqets

  Park Güell is een prachtig park waar je meesterwerken van Gaudí ontdekt. Een bezoekje aan het park is daarom een must als je van kunst houdt en in wereldstad Barcelona bent. Wil je het park voordelig bezoeken? Via Tiqets scoor je nu toegangskaarten voor maar €7. Zo ontdek je het adembenemende park aan een lage prijs.

 • Kinderen tot en met 6 jaar gratis entree Park Güell via Tiqets

  Ga je met je jonge kids een bezoekje brengen aan het mooie Park Güell? Dan is deze actie wellicht perfect voor jou, want je kinderen tot en met 6 jaar krijgen gratis entree tot het park.. Klik op de aanbieding voor meer informatie en om direct je overige tickets bij te bestellen via Tiqets.

 • Kids 7-12 jaar krijgen €2,10 korting voor Park Güell via Tiqets

  Park Güell is een van de tofste bezienswaardigheden van Barcelona en een bezoekje aan het park is perfect als gezinsuitje. Ga jij met je kinderen naar het park en wil je besparen op de totaalprijs? Bij Tiqets is het mogelijk, want daar bestel je kaarten voor €4,90, geldig voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Kinderen tot en met 6 jaar krijgen bovendien gratis entree. Klik op de aanbieding en bestel voordelig je kaarten.

 • Seniorenkorting via Tiqets: €2,10 korting op entree Park Güell

  65+ zijn heeft zo zijn voordelen. Zo krijg je via Tiqets €2,10 korting op je entreeticket voor Park Güell. Je betaalt dan geen €7, maar €4,90. Als dat geen fijne deal is. Bestel je tickets via de aanbieding en geniet van alle pracht en praal die Park Güell te bieden heeft. Veel plezier!

 • Bestel je entree voor Park Güell via Tiqets en krijg je ticket op je smartphone

  Ben je van plan om Park Güell te bezoeken? Goede keus, want het park is prachtig! Als je via Tiqets je toegangskaarten bestelt dan krijg je je tickets op je smartphone. Extra handig, je laat ze scannen en loopt zo het adembenemende park in. Veel plezier!