Oxfam-Solidariteit

Het huidige aanbod


 • Tip!
  Geldig tot

  Oxfam Tweedehands: geef spullen een tweede leven!

  Gebruik de aanbieding!

  Van kledij over boeken en computers tot meubels, in de tweedehandswinkels van Oxfam-Solidariteit kun je terecht voor een breed aanbod. Jij kiest voordelige spullen uit en geeft ze een tweede leven, de opbrengst gaat naar Oxfam-projecten wereldwijd. 

  Heb je zelf wat spullen over? Gooi kledij in een van de Oxfam-containers of breng alles binnen in een tweedehandswinkel van Oxfam-Solidariteit. Zo draag je heel eenvoudig een belangrijk steentje bij.

Reeds verlopen acties
 • Opnieuw bij Oxfam Pakt Uit: varkentje voor €25

  Oxfam-Solidariteit en Goedkoop.be voegen ook dit eindejaar een nieuw cadeautje toe aan het gamma van Oxfam Pakt Uit. Voor €25 schenk je een schattig varkentje. De wenskaart gaat naar je vriend, familielid, collega... en de opbrengst naar een Oxfam-project in Laos.  Goedkoop.be draagt ook een steentje bij. Per tien verkochte varkens doet Goedkoop.be er eentje extra bovenop. Een tof geschenkidee, niet?!

 • Geef een origineel cadeau met Oxfam Pakt Uit!

  Met Oxfam Pakt Uit geef je cadeautjes die levens veranderen. Het werkt zeer eenvoudig: je kiest een cadeautje uit, zoals een geit, babykit of koffie. Met dat geschenk steun je een concreet project van Oxfam. De ontvanger van je cadeau krijgt een leuke wenskaart, de bijdrage zelf gaat naar het project.  Al vanaf €6 heeft Oxfam Pakt Uit geschenken in de aanbieding. Voor kerst, bij een verjaardag of geboorte... kies uit en help mensen die het echt nodig hebben.

 • Steun de slachtoffers in Nepal via Oxfam!

  Goedkoop.be steunt de noodhulpoproep die Oxfam lanceert voor de slachtoffers van de zware aardbeving in Nepal. Oxfam levert ter plekke drinkwater en sanitaire voorzieningen. Help de slachtoffers van de aardbeving en klik op de blauwe knop om een gift online te doen of stort rechtstreeks op rekening BE37 0000 0000 2828 met de mededeling 9148. Bedankt voor uw steun.

 • Oxfam-Solidariteit actie: tweedehandslingerie levert €10 korting op!

  Oxfam-Solidariteit stelt de actie 'Vrouwen ondersteunen vrouwen' voor. Breng oude, nog bruikbare bh's binnen in een deelnemende lingeriezaak. Wat jij niet meer gebruikt, wordt verkocht aan vrouwen die anders geen kwaliteitslingerie kunnen betalen. De opbrengst gaat naar Oxfam-projecten wereldwijd.  Als dank krijg je een cadeaubon van €10, waarmee je korting krijgt op je volgende aankoop in de lingeriewinkel. Klik snel op de blauwe knop om een lijst met deelnemende zaken te ontdekken.