NHA kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Gratis
  Geldig tot

  Tijdelijk gratis tablet + toetsenbord bij NHA inschrijving!

  Gebruik de aanbieding!

  Zou jij graag je Engels naar een hoger niveau willen tillen, alles leren over fotografie of beter worden in administratieve taken? Schrijf je in voor een cursus bij NHA! Tijdelijk krijg je daar een leuk presentje bij... En wel een 9 inch tablet inclusief toetsenbord! Topdeal, of niet? Schrijf je direct in!

  Geldig zolang de voorraad strekt.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Tijdelijk bij NHA geen inschrijfgeld bij jouw cursus!

  Gebruik de aanbieding!

  Boekhouden, bedrijfsbeheer, nagelstyling, dierenartsassistente,.... Een greep uit het aanbod van populaire cursussen op Nha.be. Wil je ook graag iets nieuw leren? Schrijf je dan nu in voor een cursus of opleiding en doe voordeel!

  NHA betaalt namelijk je inschrijfgeld terug, wat kan oplopen tot maar liefst €65 die je kan recupereren. Meer informatie vind je op de website.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Keuze uit meer dan 70 taalcursussen bij NHA!

  Gebruik de aanbieding!

  Bonjour, guten tag, buongiorno oftewel goedendag! In welke taal zou jij je verstaanbaar willen maken? NHA heeft allerlei cursussen om een vreemde taal te leren. Je hebt de keuze uit ruim 70 verschillende talen. Van Frans tot Arabisch en van Grieks tot Japans, het is allemaal mogelijk! Het makkelijke is dat je deze cursussen gewoon thuis kan doen en je je eigen tempo kan bepalen. Ook handig voor die vakantie naar het buitenland!

 • Gratis
  Geldig tot

  Alle cursussen gratis 15 dagen op proef bij NHA

  Gebruik de aanbieding!

  Twijfel je of je een cursus wil volgen? Neem die dan 15 dagen op proef! Als de cursus is wat je ervan verwacht dan ga je ermee door en zo niet, dan stuur je het complete pakket onbeschadigd terug en betaal je geen cursusgeld.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Niet geslaagd, dan krijg je je lesgeld terug bij NHA!

  Gebruik de aanbieding!

  De cursisten van NHA slagen bijzonder vaak. Daarom biedt NHA de garantie dat je je lesgeld terugkrijgt als je niet slaagt. Dit geldt voor alle cursussen met examens en studiebegeleiding. Voorwaarden zijn dat je maandelijks je huiswerk ingestuurd hebt en dat je na de startdatum aantoonbaar twee keer gezakt bent voor één examen. Zie de volledige regels op NHA.be.

Reeds verlopen acties
 • Gratis handdoek bij iedere NHA cursus met kortingscode Acthanddoek

  Geen vakantieplannen en wil je wel iets om handen hebben of ga je juist nog een keer lekker op vakantie en wil je je verstaanbaar maken tijdens de reis? Kies dan nu voor een cursus van NHA. Je hebt de keuze uit verschillende cursussen, bijvoorbeeld een cursus Spaans of fotografie. Bovendien krijg je nu tijdelijk, met bovenstaande kortingscode, een gratis handdoek bij je inschrijving. Wacht niet te lang en schrijf je vandaag nog in! De handdoek krijg je zolang de voorraad strekt.

 • Spot het gouden paasei en NHA betaalt jouw inschrijfgeld!

  Zin om paaseieren te zoeken? Wie weet spot jij wel een gouden paasei op de website van NHA... Mocht dat je overkomen, dan ben jij een gelukkige winnaar! NHA betaalt dan jouw inschrijfgeld voor een cursus naar keuze. Op het paasei staat een actiecode die dient als je bewijs. Voor hints kun je de nieuwsbrief en NHA Facebook pagina in de gaten houden. Begin maar alvast met speuren...

 • Laatste kans: nog paar dagen geen inschrijfgeld bij jouw cursus!

  Boekhouden, bedrijfsbeheer, nagelstyling, dierenartsassistente,.... Een greep uit het aanbod van populaire cursussen op Nha.be. Wil je ook graag iets nieuw leren? Schrijf je dan nu in voor een cursus of opleiding en doe voordeel! NHA betaalt namelijk je inschrijfgeld terug, wat kan oplopen tot maar liefst €65 die je kan recupereren. Meer informatie vind je op de website. Actie geldig tot 31 maart.

 • Bol.com cadeaukaart tot €70 bij jouw NHA cursus

  Jezelf bijscholen is heel erg belangrijk. Niet alleen voor je professionele carrière, maar iets extra leren kan leuk zijn tijdens de vrije tijd. Wil je graag leren naaien of gitaar spelen? Ga je op reis naar Spanje en wil je graag wat Spaanse woorden kennen? Bij NHA vind je de beste cursussen aan een goede prijs. Bovendien krijg je nu nog eens een Bol.com cadeaukaart met een waarde tot wel €70. Start dus nu je cursus met extra voordeel bij Nha.be.

 • Geen inschrijfgeld bij NHA studies en cursussen

  Wie nog bij wil leren of een cursus wil volgen bij NHA betaalt inschrijfgeld. Of toch niet? Tijdelijk betaalt NHA namelijk jouw inschrijfgeld! Dat levert je al gauw €25 voordeel op, wat zelfs kan oplopen tot maar liefst €65 voordeel. Start vanaf nu nog voordeliger met een opleiding of cursus bij NHA. Check de website!

 • Een GRATIS bol.com cadeaukaart bij inschrijving NHA studies

  Je bent nooit te oud om nog (bij) te leren! Bij NHA kan iedereen terecht voor een cursus die bij je past en waar je voldoening en plezier uit haalt. Of je nu je talenknobbel wilt verbeteren of een nieuwe hobby wilt starten, met meer dan 500 cursussen vind je gegarandeerd wat je zoekt. Je ontvangt tijdelijk een GRATIS cadeaukaart van Bol.com wanneer je je inschrijft voor een NHA cursus (€70 cadeaubon bij master-opleidingen en €35 cadeaubon bij overige opleidingen en cursussen).

 • 10% korting op Taalcursussen en Hobbycursussen van NHA

  Het is nooit te laat om nog bij te leren! Ga je over een jaar naar je beste vriend in China? Misschien is een cursus Chinees dan iets voor je. Of wil je meer weten over de betekenis achter de dierenriem tekens? Wellicht een Astrologie cursus dan. Waar je interesse ook ligt: je geniet tijdelijk van 10% korting op 70 taalcursussen en ruim 40 hobbycursussen bij NHA.

 • Tijdelijk 10% korting op taal- en hobbycursussen bij NHA!

  Altijd al jouw Engelse taalvaardigheid naar een hoger niveau willen tillen? Of voel je er wel wat voor om thuiskapper te worden? Alles is mogelijk bij NHA! Je kunt er terecht voor een groot aanbod aan cursussen. Bovendien profiteer je tijdelijk van 10% korting op alle taal- en hobbycursussen. Laat deze tijdelijke actie niet aan je voorbij gaan!

 • Win een reis naar de Malediven met NHA

  Wil jij in 2017 graag een nieuwe taal leren? Een beroepsopleiding volgen? Bij NHA kun je kiezen uit een ruim aanbod cursussen en opleidingen. Bovendien maak je nu kans op een gratis reis naar de Malediven voor 2 personen bij inschrijving! Wil je graag kans maken op deze droomreis? Schrijf je dan in op Nha.be vóór 5 januari. Bekijk de voorwaarden op Nha.be en neem deel aan deze wedstrijd! Misschien ben jij wel de geluksvogel!

 • €25 korting op lesgeld bij NHA met kortingscode Black Friday

  Elk jaar, op de laatste vrijdag van november is het Black Friday: dé dag dat het seizoen voor kerstaankopen begint. Deze dag wordt in België steeds meer een begrip en moet daarom ook niet zomaar voorbij gaan. Het is daarom dat NHA alleen vandaag trakteert op €25 korting op het lesgeld. Kies dus je cursus of opleiding via de website van NHA en noteer in stap 3 bij de "Betaalwijze" de bovenstaande kortingscode in het tekstvak. Succes!