Lensworld kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Topdeal
  Geldig tot

  Handig testpakket met lenzen bij Lensworld

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je niet langer tevreden over je contactlenzen, en ben je dus op zoek naar een ander merk? Goed nieuws, Lensworld biedt je een handig testpakket aan, met verschillende soorten en merken van contactlenzen. 

  Zo kun je in alle rust de verschillen en je favoriete lenzen ontdekken. Ook voor lenzenvloeistof biedt Lensworld een testpakket. Alleen het beste is goed genoeg!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Lenzen in voordeelpakketten bij Lensworld.be

  Gebruik de aanbieding!

  Elke week of maand nieuwe lenzen kopen, daar kruipt wat te veel energie in. Ontdek nu de voordeelpakketten van Lensworld, je bespaart er niet alleen tijd mee, maar ook centen! 

  Lensworld stelt goedkope voordeelpakketten samen, met zowel lenzen als lenzenvloeistof, van verschillende merken als CertifEye. Ontdek ze nu en profiteer van zeer betaalbare contactlenzen en accessoires bij www.lensworld.be.

Reeds verlopen acties
 • Lensworld promocode: 20% korting op je bestelling DVDWSHOPNL

  Je lenzen nog voordelig kopen? Dat kan natuurlijk via Lensworld. Bovendien ontvang je tijdens de Dag van de Webshop nog eens 20% korting op het volledige assortiment van Lensworld, dankzij deze promocode! Wil jij ook korting ontvangen op je lenzen? Maak dan nu gebruik van de promocode en profiteer!

 • Je Lensworld bestelling met 10% korting met promocode SUMMER15

  Lensworld sluit de zomer af met nog flink wat voordeel om daarna weer fris vooruit te kunnen kijken naar een nieuw seizoen. Momenteel ontvang je dan ook met de promocode 10% korting op je bestelling. Geldig 1 maal per klant en je voordeel wordt automatisch verrekend na het invullen van deze promocode.