Knack kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • EXTRA
  Geldig tot

  Profiteer van leuke voordelen als Knack Club lid

  Gebruik de aanbieding!

  Sluit je een abonnement af bij Knack, dan blijf je niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws, je wordt ook lid van de Knack Club. En dat betekent weer korting op diverse voorstellingen en uitjes of zelfs vrijkaarten. Kies voor een abonnement digitaal + papier of alleen een abonnement digitaal en geniet van deze straffe extra's.

 • TIP
  Geldig tot

  3 maanden Knack digitaal + papier voor €59,50

  Gebruik de aanbieding!

  Blijf je graag op de hoogte van al het nieuws uit binnen-en buitenland? Politiek, justitie, economie.... alle laatste ontwikelingen op deze en nog veel meer gebieden, volg je via Knack. Kies voor een abonnement digitaal + papier en betaal amper €59,90 voor drie maanden Knack. Bij het abonnement digitaal + papier ontvang je ook wekelijks Knack, Knack Weekend en Knack Focus. Maar dati s niet alles, je krijgt namelijk 18 keer paar jaar Knack Extra en 4 keer per jaar valt het mondiale magazine op je deurmat!

 • €20
  Geldig tot

  Kennismakingsaanbod Knack: nu 8 weken voor slechts €20!

  Gebruik de aanbieding!

  Maak kennis met Knack, een weekblad vol relevante informatie over wekelijkse actualiteiten, lifestyle inspiratie en entertainment. Via de webshop geniet je tijdelijk van een interessant kennismakingsaanbod. Voor slechts €20 krijg je 8 weken lang de Knack thuisgestuurd. Bovendien is elk nummer digitaal te lezen, wel zo handig! Ontdek direct of Knack een blad voor jou is met deze tijdelijke topdeal.

 • Gratis
  Geldig tot

  Studieboeken gratis te downloaden via Knack!

  Gebruik de aanbieding!

  Studeren kost tegenwoordig heel wat geld. Om deze last enigszins te verminderen stelt Knack nu heel wat studieboeken ter beschikking, met als onderwerp o.a. natuurwetenschappen, talen, economie en IT. De boeken zijn gratis te downloaden mits je je registreert op de nieuwsbrief van Knack. Voor meer info verwijzen we je graag door naar Knack.be.

Reeds verlopen acties
 • Knack digitaal al voor €43 per trimester!

  Wil je graag Knack lezen, maar niet de volle mep betalen voor een abonnement? Neem dan een Knack digitaal abonnement! Je betaalt hierdoor slechts €43 per trimester en leest het volledig aanbod gemakkelijk online. Bovendien geniet je van dezelfde kortingen en voordelen als andere leden.  Meer weten? Ga dan nu naar de Knack website!

 • Digitaal + papier abonnement Knack amper €57 per trimester!

  Wil jij magazines en nieuws echt nog graag op papier lezen, maar vind je de toevoeging van digitaal wel handig? Dan moet je zeker het Digitaal + Papier abonnement van Knack nemen. Je ontvangt hierdoor niet alleen wekelijks het Knack magazine, Knack weekend en Knack focus  in huis, maar ontdekt ook het volledig aanbod en alle voordelen online. Daarnaast ontvang je 18 keer per jaar Knack Extra en 4 keer per jaar het mondiale magazine. Super handig dus!

 • Altijd een gratis welkomstgeschenk bij Knack abonnement!

  Met een Knack abonnement geniet je niet alleen van nieuws, achtergronden en onderzoeken, maar ook nog eens van leuke kortingen en voordelen. Zo ontvang je bij een Knack digitaal + papier of Knack digitaal abonnement altijd een straf welkomstgeschenk. Wat het geschenk is, houden we nog even voor je geheim. Ook nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar Knack.be!

 • Actie Knack: nu 29% korting op je abonnement + gratis tablet!

  Ben je graag mee met de laatste nieuwtjes uit de politieke, economische en culturele wereld? Dan is het tijdschrift Knack zeker iets voor jou! Bovendien scoor je nu maar liefst 29% korting op een Knack jaarabonnement! En dat is nog niet alles, want daarnaast verwent Knack je met onweerstaanbare geschenken. Zo ontvang je niet alleen 6 gratis nummers, maar ook een exclusieve tablet gratis als welkomstgeschenk! Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog je Knack abonnement aan!

 • 45% korting voor abonnement Knack

  Met Knack haal je een hoop boeiend leesvoer in huis. Actualiteit, lifestyle, cultuur & entertainment... het komt allemaal aan bod. Lees nu 8 weken Knack voor amper €20. Een korting van 45%!