IZY Thalys kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €19
  Geldig tot

  Ga vanaf €19 super comfortabel naar Parijs met de IZY Thalys

  Gebruik de aanbieding!

  Zin om een tripje te maken naar Parijs? Ga dan met de IZY Thalys, want voor slechts €19 reis je vanuit Brussel naar Parijs in een standaardstoel. Zo reis je in alle rust en comfort naar Parijs aan een uitstekende prijs! Meer weten? Ga naar izy.com voor meer informatie en boek je zetel naar de meest romantische stad ter wereld!

 • €10
  Geldig tot

  Brussel-Parijs: Voor maar €10 met de trein via IZY Thalys!

  Gebruik de aanbieding!

  IZY Thalys heeft een uitstekend aanbod voor treinreizen. Je reist nu voor maar €10 van Brussel naar Parijs of andersom. In de trein maak je gebruik van een ‘niet-gegarandeerde zitplaats’. Dat betekent dat je gebruik kan maken van de laterale steunen en hoge tafels. Is het niet druk? Dan heb je geluk! Je krijgt dan alsnog te horen dat je een van de overgebleven stoelen mag opvullen. Fijne reis!

 • Gratis
  Geldig tot

  Thalys IZY-aanbod: kids onder de 12 jaar reizen gratis

  Gebruik de aanbieding!

  Binnenkort eropuit met het hele gezin? Bij IZY Thalys betalen kids onder de 12 jaar helemaal niks. Dit aanbod is geldig bij aankoop van een ticket voor volwassene ofwel een ticket voor volwassene met Standaard XL zitplaats, gecombineerd met een ticket KID ( tot max. 5 tickets KID) bij een enkele boeking. Een aanbod geldig per reservatie. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor meer info verwijzen we je graag door naar Izy.com. Voor reizen in de IZY-treinen van 23 juni tot en met 22 augustus 2017

 • Gratis
  Geldig tot

  Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis met IZY Thalys

  Gebruik de aanbieding!

  Binnenkort een gezinsvakantie gepland? Via IZY Thalys reizen kinderen jonger dan vier jaar gratis mee wanneer ze geen extra zitplaats innemen en dus plaats nemen op de schoot van moeder of vader. Zo spaar je meteen heel wat extra kosten uit. De volledige voorwaarden vind je terug op Izy.com.

 • €10
  Geldig tot

  Kindertarief IZY Thalys: €10 voor kids onder 12 jaar!

  Gebruik de aanbieding!

  Binnenkort op vakantie met het hele gezin? Bij IZY Thalys betaal je momenteel slechts €10 per kind jonger dan twaalf jaar. Dit kindertarief is enkel geldig wanneer deze kinderen vergezeld worden door minstens één persoon, die op aanvraag de leeftijd van de kinderen kan verifiëren. Voor meer info verwijzen we je graag door naar Izy.com.

 • €2
  Geldig tot

  Zorgeloos reizen met IZY Thalys: reisinformatie voor €2 per sms

  Gebruik de aanbieding!

  Comfortabel reizen met IZY Thalys: voor slechts €2 extra ontvang je al je reisinformatie via sms. In deze sms'jes vind je o.a. informatie over je rijtuig- en zitplaatsnummer, tijdstip van vertrek en aankomst en melding van eventuele storingen. Je kan deze optie gewoon selecteren bij het online reserveren van je ticket of zelfs na aankoop. Meer weten? Klik dan snel even door naar Izy.com.

 • €29
  Geldig tot

  Reis naar Parijs in luxe voor slechts €29 met de IZY Thalys

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je graag eens naar Parijs, maar reis je graag in luxe? Dan is de standaardstoel XL iets voor jou! Voor slechts €29 heb je een comfortabele, licht verstelbare stoel met veel beenruimte en een tafeltje. De omhullende hoofdsteun is ideaal om even uit te slapen, zodat je uitgerust aankomt in Parijs! Meer info? Ga naar izy.com voor meer informatie en om jouw luxueuze stoel te reserveren.

 • €15
  Geldig tot

  Klapstoeltje in trein IZY: Brussel-Parijs vanaf €15

  Gebruik de aanbieding!

  Zin in een tripje naar Parijs, Maar wil je vooral niet te veel geld kwijt zijn aan de reis? Dan heeft IZY Thalys een leuk aanbod. Voor slechts €15 reis je al van Brussel naar Parijs met een klapstoeltje als zitplaats. Het comfort is misschien iets lager, maar dit maakt je reis wel super voordelig en je bent zeker van een zitplaats! Bon Voyage!

Reeds verlopen acties
 • Neem voor amper €10 extra bagage mee bij IZY Thalys!

  Retourtje Brussel - Parijs? Dat doe je voordelig met IZY Thalys, de low-cost trein die jou van Brussel naar Parijs en terug brengt. Weet je niet waar je met al die kilo's bagage moet blijven? Voor amper €10 neem je extra bagage mee bovenop hand- en cabinebagage die al inbegrepen zijn bij je ticket. Zo ga je lekker voordelig en comfortabel op reis met IZY!

 • Thalys stunt met promo code: -30% op IZY treintickets! TOPDEAL30

  Een reisje naar Parijs wordt nu nog aantrekkelijker dankzij Thalys! Zo profiteren de eerste 500 gelukkigen met deze promo code van maar liefst 30% korting op hun IZY treinticket naar de Franse hoofdstad! Rep je dus razendsnel naar de Thalys IZY website en boek snel je tickets: wie weet ben jij wel een van de gelukkigen die nu nog voordeliger en comfortabeler richting een weekendje boordevol cultuur, shopping en gastronomie vertrekken. Voor reizen tussen 10 januari en 14 februari.

 • 1 ticket kopen = 1 ticket gratis bij Izy Thalys

  Wil je nog een last minute tripje naar Parijs inplannen, dan boek je de voordeligste treintickets bij Izy van Thalys. Je koopt nu twee tickets voor de prijs van een.  Geldig voor reizen van 26 december 2016 tot 15 januari 2017, voor minimaal 2 personen en maximaal 6 personen in de tarieven Standaard en Standaard XL. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Geen terugbetaling of omruiling mogelijk.