Het Laatste Nieuws kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €1
  Geldig tot

  Abonnement Het Laatste Nieuws €19,95/maand + Samsung Galaxy J5 voor €1

  Gebruik de aanbieding!

  Neem je nu een abonnement op Het Laatste Nieuws, dan betaal je amper €19,95 per maand voor de weekendkrant en digitaal of €26,95 voor het complete abonnement en je krijgt er een smartphone voor een prikje (slechts €1!) bovenop. En niet zomaar een smartphone, maar de Samsung Galaxy J5. Profiteer nu van dit aanbod!

  De smartphone heeft een winkelwaarde van liefst €200! Geldig zolang het aanbod strekt.

 • -50%
  Geldig tot

  Het Laatste Nieuws: eerste 4 maanden 50% korting

  Gebruik de aanbieding!

  Het Laatste Nieuws heeft weer eens een uitzonderlijke topaanbieding.

  Zo kan je kiezen voor de papieren weekendkrant + digitaal voor slechts €20,95 per maand of voor het complete abonnement (elke weekdag papieren krant, weekendkrant + digitaal) voor slechts €26,95. De eerste 4 maanden krijg je op deze prijzen nog eens 50% korting!

  Maak nu je keuze en plaats snel je bestelling op www.hln.be!

 • -25%
  Geldig tot

  12 + 6 maanden gratis: -25% op abonnement Het Laatste Nieuws!

  Gebruik de aanbieding!

  Wil je een abonnement nemen op Het Laatste Nieuws? Dan is dit het moment! Tijdelijk geniet je van 12 maanden + 6 maanden gratis. Dat is een voordeel van 25%.

  Voor Weekend + Digitaal betaal je met deze actie €14,95 per maand (i.p.v. €19,95).
  Voor Compleet betaal je met deze actie €19,95 per maand (i.p.v. €26,25).

  Pak deze promotie en blijf altijd op de hoogte van al het nieuws.

 • tip
  Geldig tot

  Smart TV voor €1 bij een HLN abonnement

  Gebruik de aanbieding!

  Profiteer nu van een leuke zomeractie bij Het Laatste Nieuws! Bij aankoop van een abonnement krijg je voor slechts €1 extra een LG Smart Tv cadeau. Voor €99 extra krijg je een groter scherm!
  Wil je graag meer informatie over dit aanbod? Neem dan een kijkje op Hln.be.

 • €1
  Geldig tot

  Fiets voor €1 bij Het Laatste Nieuws abonnement

  Gebruik de aanbieding!

  Het Laatste Nieuws heeft een zeer goede actie voor fietsliefhebbers! Bij aankoop van een abonnement, krijg je namelijk een stadsfiets erbij voor slechts €1. Voor slechts €19,95 heb je al de digitale krant en papieren krant in het weekend.

  Je kunt kiezen uit een dames- of herenfiets. Meer informatie over deze actie vind je op Hln.be.

 • €349
  Geldig tot

  Elektrische fiets voor €349 bij abonnement Het Laatste Nieuws

  Gebruik de aanbieding!

  Op zoek naar een krant om dagelijks op de hoogte te blijven van het nieuws? Bekijk dan nu even de deal van Het Laatste Nieuws, want wie nu een abonnement neemt, krijgt namelijk een fiets naar keuze erbij!

  Kies voor een stadsfiets en betaal €1 of kies een elektrische fiets en betaal €349. Meer informatie vind je op Hln.be. Alvast veel plezier met je nieuwe fiets!

 • €450
  Geldig tot

  LG Smart TV (t.w.v. €450) slechts €1 bij Het Laatste Nieuws!

  Gebruik de aanbieding!

  Het Laatste Nieuws pakt uit met een leuke actie! Je krijgt namelijk een LG Smart TV, ter waarde van €450, voor €1 bij een abonnement op Het Laatste Nieuws . Kies de formule die jij wil! De digitale versie en de weekendkrant voor €19,95 of de complete versie met papieren krant inbegrepen voor €26,95. Klik op de blauwe knop voor meer informatie over deze aanbieding. Voor je het weet geniet je van je voordelige nieuwe tv.

 • €1
  Geldig tot

  Acer Aspire laptop voor €1 bij Het Laatste Nieuws

  Gebruik de aanbieding!

  Profiteer nu van een mooi aanbod bij Het Laatste Nieuws en mis niets van het nieuws in 2017. Wanneer je nu begint met het lezen van Het Laatste Nieuws, ontvang je een Acer Aspire laptop voor maar €1. Deze heeft een harde schijf van 32 GB, een 14 inch HD CineCrystal scherm en Windows 10. Kies je abonnement: Weekend+digitaal voor €19,95 per maand en compleet voor €26,95 per maand en profiteer van deze laptop-aanbieding voor slechts €1 eenmalig extra.

 • -66%
  Geldig tot

  Studentenaanbod Het Laatste Nieuws: -66% + 2 filmtickets

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je een student en lees je graag een goede krant? Dan heeft Het Laatste Nieuws een toffe aanbieding voor je: je krijgt 66% korting op je abonnement en daar bovenop ook nog eens 2 filmtickets!

  Je krijgt 18 maanden HLN bij je thuis en de tickets zijn geldig bij een Kinepolis naar keuze. Je profiteert ook nog eens van toegang tot de online versie. Kijk snel online!

 • €14,95
  Geldig tot

  Elke dag Het Laatste Nieuws, nu vanaf €14,95 per maand

  Gebruik de aanbieding!

  Elke dag Het Laatste Nieuws in je brievenbus én toegang tot het digitale luik? Dat kan nu al vanaf €14,95 per maand. Je kan daarbij kiezen uit een abonnement voor 12 of 24 maanden. Met dat abonnement kan je bovendien ook 24 op 24 inloggen bij HLN Sport Plus. Meer weten? Klik dan snel eens door naar HLN.be.

 • tip
  Geldig tot

  Cadeautip: geef 1 maand Het Laatste Nieuws cadeau!

  Gebruik de aanbieding!

  Nog op zoek naar een origineel cadeau? Voor slechts €24,95 doe je iemand een maand lang Het Laatste Nieuws cadeau. Voor die prijs krijg je ook toegang tot het digitale luik en het online HLN Sport Plus aanbod. Dit abonnement kan ook voor twee, drie of vier maanden afgesloten worden. De volledige prijslijst vind je terug op HLN.be.

 • 25%
  Geldig tot

  Abonnement Het Laatste Nieuws: 18+6 maanden gratis!

  Gebruik de aanbieding!

  Sluit je nu voor twee jaar een abonnement af op Het Laatste Nieuws dan betaal je slechts de prijs van een abonnement van 18 maanden, omgerekend een korting van 25%. Voor de weekendkrant en toegang tot het digitale luik betaal je zo €15,75 per maand ipv de gebruikelijke €20,95. Een volledig abonnement, met ook kranten tijdens de week, kost je dan weer €19,95 per maand ipv €26,95. De volledige voorwaarden ontdek je op HLN.be.

 • €2
  Geldig tot

  Actie hln.be: Het Laatste Nieuws voor maar €2!

  Gebruik de aanbieding!

  Elke dag het nieuws, waar en wanneer je wil? Op papier of digitaal? Klik snel door naar hln.be en start vandaag nog je proefabonnement op Het Laatste Nieuws: dankzij een tijdelijke actie betaal je nu slechts €2 voor vier weken, inclusief alle bijlagen! Bovendien kan je je abonnement op Het Laatste Nieuws opzeggen wanneer je wil. Dat wil je toch niet missen op hln.be?

Reeds verlopen acties
 • 12 + 6 maanden gratis: -33% op abonnement Het Laatste Nieuws!

  Wil je een abonnement nemen op Het Laatste Nieuws? Dan is dit het moment! Tijdelijk geniet je van 12 maanden + 6 maanden gratis. Dat is een voordeel van 33%. Voor Weekend + Digitaal betaal je met deze actie €13,95 per maand (i.p.v. €20,95). Voor Compleet betaal je met deze actie €17,95 per maand (i.p.v. €26,95). Pak deze promotie en blijf altijd op de hoogte van al het nieuws.

 • Voor €1 een HP laptop bij een abonnement op Het Laatste Nieuws

  Het Laatste Nieuws heeft nu een scherpe promo. Bij aanschaf van een abonnement ontvang je voor slechts €1 extra een HP laptop. Handig om de digitale krant op te lezen. De HP laptop heeft een 14 inch HD Brightview display, een harde schijf van 32 GB, 2 GB RAM en een Windows 10 besturingssysteem. Iets voor jou? Betaal slechts €1 + €20,95 per maand voor digitaal en weekendkrant of voor €1 + €26,95 voor het complete abonnement. Aanbod geldig zolang voorraad strekt.

 • Gratis blikje Jupiler bij EK-Gids Het Laatste Nieuws

  Bij aankoop van de EK Duivelsgids 2016 bij HLN ontvang je een bon voor een gratis blikje Jupiler. Smakelijk! De gids kost €2,90 in de krantenwinkel en is gratis voor abonnees van Het Laaste Nieuws

 • Voor €1 een Samsung tv bij een abonnement op Het Laatste Nieuws

  Het Laatste Nieuws heeft een EK Promo actie! Neem je nu een abonnement op Het Laatste Nieuws dan ontvang je voor slechts €1 extra een Samsung Smart TV, tablet of smartphone erbij! Handig om de digitale krant op te lezen.  Je betaalt maandelijks slechts €20,95 voor digitaal en de weekendkrant of €26,95 voor het complete abonnement. Let op, actie geldig zolang de voorraad strekt.

 • Het Laatste Nieuws: 9+3 maanden gratis via hln.be

  Bestel je nu een abonnement voor negen maanden op Het Laatste Nieuws dan krijg je daar drie maanden gratis bij cadeau. Omgerekend betekent dit een korting van 25%. Voor een wekelijkse weekendkrant en 7/7 toegang tot het digitale luik betaal je zo €15,75 ipv de gebruikelijke €20,95. Een all-in formule met weekkranten kost dan weer €19,95 ipv €26,95.

 • hln: tablet Samsung Galaxy Tab E voor €1 bij abonnement op Het Laatste Nieuws

  Sluit je nu een tweejaarlijks abonnement af op Het Laatste Nieuws dan krijg je daar een Samsung Galaxy Tab E voor slechts €1 bij cadeau, een toestel met een winkelwaarde van €229. Voor een weekendabonnement en volledige toegang tot het digitale luik betaal je zo €20,95 per maand. Een volledig abonnement, met ook de weekkranten, kost dan weer €26,95 per maand. Meer weten? Klik dan snel eens door naar hln.be. Geldig zolang het aanbod strekt.

 • Combideal: Het Laatste Nieuws & iPhone SE aan €29,95 p/m + €129

  Bestel je nu voor twee jaar een abonnement op Het Laatste Nieuws dan betaal je slechts €129 voor een iPhone SE, een toestel dat in de winkel meer dan €489 geprijsd staat. Het tweejaarlijks abonnement kost €29,95 per maand voor een weekendkrant en toegang tot het digitale luik, een all-in abonnement met ook kranten tijdens de week kost dan weer €35,95. Meer weten? Klik dan snel eens door naar HLN.be.

 • Het Laatste Nieuws voordeelabonnement met Samsung Galaxy Tab 4 gratis

  We hebben een voordelig abonnement op Het Laatste Nieuws voor je klaarliggen. Neem je nu een abonnement van 24 maanden, dan betaal je amper €26,95 per maand voor je dagelijkse krant en een digitaal abonnement. Bovendien krijg je er een Samsung Galaxy Tab 4 gratis bovenop!

 • Iphone 6S cadeau bij 24 maanden Het Laatste Nieuws!

  Zou je graag een nieuwe smartphone hebben? En spreekt die nieuwe iPhone 6S je wel aan? Neem dan nu eens een kijkje op de website van Het Laatste Nieuws voor de nieuwe promotie. Wanneer je Het laatste Nieuws Weekend + Digitaal koopt voor €29,95 per maand, gedurende 24 maanden en een eenmalige opleg van €329 dan is deze nieuwe iPhone 6S van jou! Neem dus snel een kijkje op de website en laat deze actie niet zomaar aan je voorbij gaan!

 • Het Laatste Nieuws + iPad Air 2 voor €29,95 /maand

  Had je graag de nieuwe iPad Air 2 willen hebben? Wanneer je nu Het Laatste Nieuws Weekend + digitaal koopt voor €29,95 per maand gedurende 24 maanden en een eenmalige opleg van €99 dan is de iPad Air 2 ter waarde van €499 helemaal van jou! Wacht er dus niet te lang mee en neem snel een kijkje op www.hln.be!