Europ Assistance kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €215,42
  Geldig tot

  Reisverzekering Prestige al vanaf €215,42 per jaar bij Europ Assistance

  Gebruik de aanbieding!

  Binnenkort een lange reis gepland? Bekijk dan eens de uitgebreide Prestige reisverzekeringen van Europ Assistance. Hiermee ben je voor reizen met een maximale duur van 6 maanden gedekt voor medische kosten in het buitenland tot wel €5.000.000 en nog veel meer! Je maakt al gebruik van een Prestige reisverzekering vanaf amper €215,42 per jaar.

  Interesse? Bekijk dan direct de mogelijkheden bij Europ Assistance

 • €147
  Geldig tot

  Annulatieverzekering al vanaf €147 per jaar bij Europ Assistance

  Gebruik de aanbieding!

  Een vakantie geboekt, maar wil je hier achteraf toch liever van afzien? Dat kan voor flinke kosten zorgen. Gelukkig helpt Europ Assistance je een handje. Vanaf €147 per jaar ben je met de NoGo annulatieverzkering gedekt voor alle kosten bij annulering van een vakantie. Zo kan je dus met een gerust hart boeken!

  Bekijk de volledige voorwaarden via europ-assistance.be.

 • €119
  Geldig tot

  Europ Assistance vergoedt medische kosten al vanaf €119 p/j

  Gebruik de aanbieding!

  Niet onverwacht tegen torenhoge kosten voor medische hulp aanlopen tijdens je vakantie? Neem dan een reisverzekering bij Europ Assistance, alle medische kosten in het buitenland tot €250.000 worden gedekt. Dat je de medische hulp nodig hebt is immers al vervelend genoeg tijdens je reis.

  Alle voordelen ontdekken? Neem dan eens een kijkje bij Europ Assistance

 • €109
  Geldig tot

  24h/24 bijstand aan woning van Europ Asisstance vanaf €109

  Gebruik de aanbieding!

  Ook thuis wil je natuurlijk goed verzekerd zijn, onverwachte gebreken aan je woning als een defecte ketel, stroompanne, verstopte leidingen of een diefstal leiden tot kosten waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Met de bijstand aan je woning van Europ Assistance ben je vanaf €109 per jaar volledig gedekt tegen deze kosten, handig!

  De volledige voorwaarden zijn te vinden op www.europ-assistance.be.

 • €99
  Geldig tot

  30 dagen diensten aan huis amper €99 bij Europ Assistance

  Gebruik de aanbieding!

  Onverwacht gebonden aan huis door ziekte of ongeval? Dan is het natuurlijk fijn om een beetje hulp te krijgen bij de boodschappen, huishoudelijk werk en het halen van de medicijnen. Met de Comfortlife-verzekering van Europ Assistance geniet je van 30 dagen volledige diensten aan huis voor amper €99. Langer gebruik maken van de diensten? Vanaf €199 ben je het hele jaar door voorzien van deze diensten.

  Bekijk het aanbod bij Europ Assistance.

 • €242
  Geldig tot

  Studeren in het buitenland? Vanaf €242 volledig gedekt door Europ Assistance

  Gebruik de aanbieding!

  Ga jij binnenkort in het buitenland studeren? Dan is het zeer verstandig om je goed te verzekeren voor onvoorziene kosten als ziekenhuisbezoek en andere kosten bij gezondheidsproblemen. Vanaf €242 ben je voor een duur van 12 maanden volledig gedekt voor alle medische kosten tot €250.000 en studiekosten bij stoppen vanwege medische problemen via Europ Assistance. Zo begint je avontuur zonder zorgen!

  Bereken je premie via europ-assistance.be

Reeds verlopen acties
 • 1 maand gratis reisverzekering bij Europ Assistance

  Ga je binnenkort op reis en wil je goed verzekerd en veilig op vakantie kunnen gaan? Neem dan even een kijkje bij Europ Assistance, want je krijgt 1 maand gratis op alle jaarlijkse reisverzekeringsformules. Zo geniet u elke reis, zomer of winter, van een maximale bijstand. Meer weten? Bekijk alle formules op europ-assistance.be en geniet van dit voordeel tot 5 juni.

 • Tijdelijk - €35 op annulatieverzekering bij Europ Assistance

  Bij Europ Assistance ontvangen de eerste 7.000 onderschrijvingen nu tijdelijk €35 korting op de annuleringsverzekering. Deze NoGo-annulatieverzekering is verkrijgbaar vanaf €110 per jaar en nu dus nog voordeliger! De aanbieding is enkel geldig voor het eerste contractjaar. Wil je dus meteen een annuleringsverzekering afsluiten? Ga dan nu meteen een kijkje nemen op de website van Europ Assistance, wees wel op tijd om bij de eerste 7.000 onderschrijvingen te horen!

 • Ga vanaf €29 verzekerd skiën met Europ Assistance 'Snow'

  Met het nieuwe skiseizoen voor de deur, denk je maar beter eens aan een goede skiverzekering. De Europ Assistance Snow formule is er al vanaf €29! Deze wintersportverzekering beschermt je de klok rond op je wintervakantie, op en buiten de piste. Ook tussenkomst in medische kosten bij je terugkeer of eventuele opsporings- en reddingskosten werden opgenomen in deze verzekering. Zo kan je voor slechts enkele euro's met een gerust hart op skivakantie vertrekken! Meer details bij Europ Assistance.

 • Nu vanaf €20 tijdelijke reisbijstand bij Europ Assistance

  Eén dagje naar het buitenland of 45 dagen op reis: met de tijdelijke reisbijstand van Europ Assistance vertrek je steeds met een gerust hart. Al vanaf 20 euro beschermt Europ Assistance je de klok rond. Bovendien kan je je tijdelijke reisbijstand ook aanvullen met pechverlening, een reisannulatieverzekering, skiverzekering en bagageverzekering. Van strandvakantie tot skivakantie: Europ Asssistance staat steeds voor je klaar!

 • Europ Assistance 1 maand gratis voor jaarbijstand

  Last minute op reis vertrekken met een bijstandsverzekering? Het kan met Europ Assistance! Al vanaf 109,09 euro beschermt de jaarlijkse reisverzekering van Europ Assistance je het hele jaar door. Bovendien krijgen de eerste 10.000 nieuwe jaarcontracten nu 1 maand gratis bijstand! Klik dus snel door naar Europ Assistance en selecteer vandaag nog jouw gepersonaliseerde formule! Zo kies je gegarandeerd voor de bijstandsverzekering die bij jou past!

 • NIEUW! Europ Assistance 'Drive': autobijstand vanaf €105

  Ga met Europ Assistance het hele jaar rond de baan op met een gerust gemoed! Dankzij de nieuwe mobiliteitscontracten kan je nu ook bij Europ Assistance terecht voor de beste bescherming. Een volledige bijstand voor verplaatsingen in België heb je al voor €105 met de formule 'Drive Belgium'! Ontdek bovendien ook de extra voordelen van de formules 'Drive Belgium Plus' (€135) en 'Drive Across' (€155) en kies zo de formule die het beste bij jou en je wagen past.

 • NoGo van Europ Assistance: reisannulatieverzekering met €35 korting

  Op reis gaan kost best wat centen, een goede reisannulatieverzekering mag dan ook niet ontbreken. Europ Assistance stelt je NoGo voor, een complete annulatieverzekering vanaf €108, een korting van €35 die je ontvangt via Goedkoop.be.

 • 1 maand gratis onmiddellijke en gepersonaliseerde bijstand bij Europ-Assistance.be

  Op reis zonder zorgen? Europ Assistance organiseert u bijstand onmiddellijk en overal ter wereld. Mocht er iets vervelends gebeuren, hoeft u zich niet druk te maken. Nu 1 maand gratis op jaarlijkse contracten.