Domino's kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €1
  Geldig tot

  €1 korting met Domino's couponcode op Traditional Pizza

  Gebruik de couponcode

  Wordt het laat op het werk en geen zin om dan nog te gaan koken? Neem gerust eens een pizzaatje. Met deze Domino's couponcode profiteer je nu van €1 korting op een Traditional Pizza. Nog een extra reden om niet achter het fornuis te kruipen. Geldig op pizza's uit het Tradiotional Range. Niet geldig met andere acties en/of aanbiedingen en geldig bij zowel afhalen als bezorgen

 • €9
  Geldig tot

  Je Regular Pizza slechts €9 met Domino's couponcode

  Gebruik de couponcode

  Geen zin om te koken? Domino's Pizza's staat voor je klaar met een krokante couponcode. Geef deze code in tijdens je bestelling en betaal slechts 9 euro voor een regular pizza naar keuze. Bovendien is deze actie geldig op zowel afhalen als bezorgen! Grijp dus snel je couponcode en zet vandaag nog je tanden in een overheerlijke pizza van Domino's! Smakelijk! Niet in combinatie met andere acties.

 • €2
  Geldig tot

  €2 korting op je bestelling met Domino's couponcode

  Gebruik de couponcode

  Zin in pizza? Bestel dan vandaag je favoriete pizza bij Domino's Pizza en ontvang met deze couponcode €2 heerlijke korting op je favoriete pizza's. De couponcode is geldig bij bestellingen boven de €25. Vraag dus zeker je vrienden of je partner of ze ook zin heeft in pizza. Zeg nu eerlijk, wie lust er nu geen pizza? Eet smakelijk! Geldig bij bezorgen & afhalen. Niet geldig i.c.m. andere deals.

 • €1
  Geldig tot

  Domino's couponcode voor -€1 op kip

  Gebruik de couponcode

  Hou je van pizza én kip? Dan heeft Domino's de ideale aanbieding voor jou! Je krijgt namelijk €1 korting op kip bij aankoop van twee pizza's. Heerlijk! Al trek? Ga naar de Domino's website, vul bovenstaande couponcode in en profiteer van de korting. Eet smakelijk alvast! Geldig bij bezorgen en afhalen. Niet geldig i.c.m. andere deals.

 • €5
  Geldig tot

  Lunchen met Domino's: bestel je Pizza Regular al vanaf €5!

  Gebruik de aanbieding!

  Liever een pizza dan een paar boterhammen als lunch? Het kan met Domino's Pizza en wel héél voordelig! Bestel je een regular pizza voor 16.00 uur, dan betaal je slechts €5 bij afhalen. Dat wordt heerlijk smullen voor weinig geld... Maak er een gezellig middagje van met vrienden en genieten maar!

 • €4
  Geldig tot

  Delivery Deal Domino's: €4 korting vanaf €20 op maandag

  Gebruik de aanbieding!

  Een Domino's pizza smaakt nog lekkerder wanneer je er minder voor hoeft te betalen. Dat weten ze bij Domino's ook en daarom profiteer je geregeld van fijne aanbiedingen. Vanaf nu ontvang je elke maandag €4 korting op een bestelling vanaf €20 via www.dominos.be. Dat laat je week wel lekker makkelijk starten! Eet smakelijk.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Elke week gekke dinsdag & gekke zaterdag bij Domino's Pizza

  Gebruik de aanbieding!

  Houd jij van pizza én van korting? Dan zijn dinsdag en zaterdag vanaf nu jouw lievelingsdagen. Bij Domino's profiteer je namelijk iedere dinsdag en zaterdag van een te gekke aanbieding. Deze aanbieding zijn altijd zéér scherp en dus zeker de moeite waard om in de gaten te houden.

  Is het vandaag dinsdag of zaterdag? Ontdek dan de gekke aanbieding van vandaag!

 • €4,95
  Geldig tot

  Haal op zaterdag alle classic pizza's af voor slechts €4,95 bij Domino's

  Gebruik de aanbieding!

  Ben jij een echte liefhebber van de traditionele pizza's zoals de margaritha en de four cheese? Dan kan je hier op zaterdag nóg meer van genieten. Bij Domino's bestel je namelijk alle classic pizza's voor slechts €4,95. Deze aanbiedingen is alleen geldig voor afhaalbestelling en dus niet voor bezorgingen. 

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, haal je bij Domino’s de lekkerste pizza’s. De pizza’s zijn door de jaren heen altijd overheerlijk gebleven, maar toch is het bedrijf niet zomaar geworden wie ze nu zijn. Domino’s heeft een rijke geschiedenis achter zich. Benieuwd? Lees dan hieronder mee om meer te weten te komen over het bedrijf achter de pizzaketen.

De geschiedenis van Domino’s

1960 – Domino’s wordt opgericht onder de naam ‘DomiNick’s’ door de broers Tom en James Monaghan. De pizzawinkel bevindt zich in Ypsilanti in Mihigan.

1965 – De naam DomiNick’s wordt veranderd in ‘Domino’s Pizza Inc.’. Bovendien wordt het bekende logo ontworpen. Het logo, een dominosteen met daarop drie ogen, vertegenwoordigt het aantal winkels. Later zou blijken dat het onmogelijk was om het aantal winkels te vertegenwoordigen, omdat er simpelweg teveel Domino’s Pizza winkels kwamen.

1983 – Domino’s Pizza Inc. telt ondertussen al 1.000 vestigingen. Daarnaast is dit het jaar dat de keten vestigingen buiten de VS opent, namelijk in Canada en Australië.

1992 – Vanaf nu verkoopt de pizzaketen ‘breadsticks’. Dit is het eerste eetbare ‘niet-pizzaproduct’ van Domino’s Pizza.

1994 - De eerste Belgische vestiging wordt geopend. Later zullen er nog velen volgen.

2004 – Vanaf nu kun je jouw pizza online bestellen!

2012 – Domino’s Pizza krijgt een nieuw logo, een waarin het woord ‘pizza’ is weggelaten. Dit is gedaan om duidelijk te maken dat ze meer zijn dan een verkoper van pizza’s.

2013 – De wensen van de klant worden beter opgevolgd door de lancering van de Pizza Chef. Hiermee stel je je favoriete pizza helemaal naar wens samen. Ook volg je vanaf nu precies je bestelling met de Pizza Tracker. Je weet voortaan wanneer jouw verse, warme pizza aan de deur is!

2017 - Tegenwoordig heeft Domino’s meer dan 15.000 winkels verspreid over ruim 70 landen. Het aantal Belgische vestigingen zit ondertussen al op meer dan 40 en wordt naar verwachting opgeschroefd naar minimaal 100.

Domino’s is ondertussen niet meer in handen van de broers Tom en James. In 1998 werd het bedrijf verkocht aan Bain Capital Inc. Tegenwoordig zijn er met de meeste landen franchiseafspraken gemaakt met één bedrijf. In België is dat sinds 2006 Domino’s Pizza Enterprises.

Van distributiecentrum naar winkel: verse producten

Nu je wat meer weet over de geschiedenis van Domino’s, is het tijd om dieper in te zoomen op jouw overheerlijke Domino’s bestelling. Je maaltijd wordt natuurlijk niet vanzelf een overheerlijke pizza, dat begint al bij het inkopen van verse ingrediënten en het maken van vers deeg. De bodem van de pizza’s is bovendien niet zomaar een bodem, maar samengesteld volgens een geheim recept.

Vanuit het distributiecentrum worden de verse ingrediënten twee keer per week aan de winkels geleverd. Het distributiecentrum voor België ligt in het Nederlandse Gorinchem in Zuid-Holland. De geleverde ingrediënten zijn de basis voor de heerlijke Domino’s menu’s.

Aan de leveranciers worden hoge eisen gesteld door Domino’s Pizza. Zo moeten ze regelmatig door controles. Er worden onder andere soms audits uitgevoerd of monsters van producten ontvangen om te analyseren. Dit alles om de kwaliteit te waarborgen. Eet je alleen halal? In sommige Domino’s winkels is dit mogelijk. Al het betreffende vlees voldoet aan strenge welzijnsnormen.

Milieubewustzijn

Domino’s Pizza hecht niet alleen veel waarde aan de kwaliteit van het eten, maar ook aan het milieu. Daarom is Domino’s milieubewust bezig. Een van de grootste pijlers is milieubesparing op het wagenpark. Zo voldoen al hun vrachtwagens aan de Europese emissienormen. De uitstoot van Domino’s is dankzij sterke inzet onlangs met nog eens 36% verminderd. De keten is daarom de trotse eigenaar geworden van de Lean and Green Award, een beloning die je krijgt als je je actief inspant om je logistieke processen duurzamer te maken. Meer dan verdient!

In de toekomst blijft Domino’s Pizza bezig met het milieu, onder andere door het wagenpark eens in de vijf jaar volledig te vernieuwen. Daarnaast stappen steeds meer bezorgers over van de scooter naar de elektrische fiets.

Werken bij Domino’s

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is Domino’s Pizza België onderdeel van Domino’s Pizza Enterprises. Hieronder vallen tevens de Domino’s winkels in Nederland, Frankrijk, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Het gaat om ruim 1.200 vestigingen waar in totaal ruim 60 miljoen pizza’s per jaar worden verkocht.

Je raadt het al, hier zijn natuurlijk heel wat werknemers voor nodig. Meer dan 20.000 zelfs! Zo biedt Domino’s een positieve bijdrage aan de werkgelegenheid. Je kunt als bezorger of winkelmedewerker aan de gang, bijvoorbeeld naast een studie. Carrière maken? Dan is de functie manager wellicht iets voor jou. En als je echt gek bent op Domino’s dan kun je zelfs je eigen winkel gaan uitbaten. De meeste uitbaters van Domino’s winkels zijn daarvoor bezorger geweest en hebben hun passie voor de pizzaketen dus langzaam uitgebouwd.

Domino’s Robotic Unit (DRU)

Het team van Domino’s wordt in de toekomst versterkt door een nieuw teamlid, namelijk de DRU. Dit vierwielige voertuig gaat in de toekomst bestellingen aan klanten leveren. Op dit moment is de ontwikkeling van de DRU al zover dat het kan navigeren van restaurant naar voordeur en daarbij obstakels weet te herkennen en te vermijden. Wie weet wordt je warme pizza en je ijskoude cola binnenkort wel gebracht door de DRU!

De DRU wordt momenteel nog geoptimaliseerd om het aan alle regel- en wetgeving voldoet. Door deze ontwikkeling loopt Domino’s voor op het gebied van innovatie. Bovendien draagt de DRU bij aan het veiliger, sneller, schoner en efficiënter leveren van maaltijden, ideaal dus!

Bestellen bij Domino’s? Wij wensen je alvast smakelijk eten!

Reeds verlopen acties
 • Nu een large pizza's voor amper €13,50 met Domino's couponcode 60281

  Geen zin om te koken vanavond? Bestel toch gewoon een overheerlijke Domino's pizza! Bovendien bespaar je dankzij deze couponcode ook nog eens op je favoriete large pizza! Je betaalt amper €13,50 Klik dus snel door naar de Domino's website en laat je inspireren door zowel klassieke als verrassende combinaties. Laat je pizza bezorgen of ga hem zelf ophalen in een Domino's naar keuze. Smakelijk! Niet in combinatie met andere deals.

 • €1,50 korting op favourite pizza met Domino's couponcode 83787

  Er gaat niets boven pizza, zeker als je geen zin hebt om te koken is pizza misschien wel het perfecte diner. Gelukkig ontvang je nu €1 korting op een favourite pizza met deze handige couponcode. Je hoeft hem alleen maar in te vullen bij je bestelling! De couponcode is geldig op pizza's uit de Domino's Favourite Range, bij zowel afhalen als bezorgen. Niet in combinatie met andere deals. Eet smakelijk!

 • Domino's couponcode: 2 regular pizza's voor slechts €18 02342

  Een avond chillen op de bank met een vriend of vriendin is niet compleet zonder je favoriete pizza. Waar je de beste pizza's scoort? Bij Domino's natuurlijk! Daar komt bij dat je het hele weekend profiteert van een fijn voordeel, namelijk 2 regular pizza's voor slechts €18 bij gebruik van bovenstaande couponcode! Geldig bij zowel bezorgen als afhalen.

 • 2 medium pizza's slechts €15 met Domino's couponcode! 01931

  Pizza, pizza, ooooooh pizza! Zin in een lekkere hap? Voor een goede pizza ga je natuurlijk naar Domino's. Bovendien profiteer je daar op het moment van een fijne kortingsactie: 2 medium pizza's voor slechts €15. Je gebruikt hiervoor bovenstaande couponcode in de webshop. De kortingsactie is alleen geldig bij afhalen. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet op actiepizza's.

 • €2 korting op Top Taste pizza met Domino's couponcode 22765

  Trek in een lekkere snack of zoveel afspraken in je agenda staan dat je niet aan koken toekomt? Tijd voor een heerlijke Domino's Top Taste Pizza. Bestel nu één van de zes Top Taste Pizza's en geniet met bovenstaande couponcode van €2 korting. Dat wordt smullen! Geldig bij bezorgen en afhalen en niet in combinaties met andere acties en/of codes.

 • Domino's stuntdagen: tot 30% korting!

  De online stuntdagen zijn weer begonnen bij Domino's en dat betekent besparen op je pizza! Het voordeel loopt op tot maar liefst 30%! Bij aankoop van één pizza krijg je 10% korting, bij twee pizza's 20% en bij drie pizza's of meer zelfs 30%. Ga snel naar de Domino's website en sla je slag. Eet smakelijk! Alleen online geldig, niet in combinatie met andere deals en niet op actiepizza's.

 • €2 korting op je bestelling met Domino's Couponcode 11534

  Zin in pizza? Bestel dan vandaag je favoriete pizza bij Domino's Pizza en ontvang met deze couponcode €2 heerlijke korting op je favoriete pizza's. De couponcode is geldig bij bestellingen vanaf €25. Vraag dus zeker je vrienden of je partner of ze ook zin heeft in pizza. Zeg nu eerlijk, wie lust er nu geen pizza? Eet smakelijk!

 • 3 medium pizza's voor €30 met Domino's couponcode 84114

  Mmm, heb je ook altijd moeite met het kiezen van je favoriete pizza? Bij Domino's zijn ze allemaal lekker. Maak je keuze nu gemakkelijker met deze actie. Tijdelijk scoor je namelijk 3 medium pizza's voor €30. Iets voor jou? Vul dan tijdens het bestellen de Domino's couponcode in en profiteer! Geldig bij bezorgen. Niet in combinatie met andere acties en of codes.

 • 2 regular pizza's voor slechts €18 met Domino's couponcode! 02342

  Geen zin om te koken vanavond? Dan snelt Domino's jou graag te hulp. Je kunt namelijk van een heerlijke pizza genieten voor een klein prijsje! Met de couponcode betaal je slechts €18 voor 2 regular pizza's naar keuze! Kies dus snel je favoriete pizza en smullen maar! Actie geldig tot 8 mei.

 • €1,50 korting op favourite pizza met Domino's couponcode 83787

  Er gaat niets boven pizza, zeker als je geen zin hebt om te koken is pizza misschien wel het perfecte diner. Gelukkig ontvang je nu €1 korting op een favourite pizza met deze handige couponcode. Je hoeft hem alleen maar in te vullen bij je bestelling! De couponcode is geldig op pizza's uit de Domino's Favourite Range, bij zowel afhalen als bezorgen. Eet smakelijk!