De Roze Doos kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Gratis
  Geldig tot

  Vier de 1e verjaardag met een gratis pakket van de roze doos

  Gebruik de aanbieding!

  Wordt je kleinste schat straks 1 jaar? Bestel dan nu de Groene Doos. In dit pakket van De Roze Doos vind je heel wat kortingsbonnen en staaltjes voor jou en je kindje, helemaal gratis! Schrijf je snel in op derozedoos.be en je pakket wordt dadelijk opgestuurd.

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis babypakket van De Roze Doos na je bevalling!

  Gebruik de aanbieding!

  De Roze Doos heeft een leuk pakketje voor moeders die net zijn bevallen! Om dit speciale moment te vieren krijg je De Roze Doos! Dit is echt een klein cadeautje vol met verrassingen, handige informatie en leuke kortingsbonnen voor jezelf en je baby! Dit pakket krijg je na een bevalling in het ziekenhuis. Mocht je kraamkliniek ze niet verdelen, kun je het aanvragen bij je apotheker. Geniet van je kersverse baby!

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis babypakket voor aanstaande moeders bij De Roze Doos

  Gebruik de aanbieding!

  Word je binnenkort mama? Vraag dan De Paarse Doos aan. In dit geschenkpakket van De Roze Doos is nuttige informatie te vinden over borstvoeding en gezondheid. Daarnaast ontvang je tal van stalen en kortingsbonnen voor jou en je baby. Schrijf je via de button in om een gratis pakket te ontvangen of vraag je pakket aan bij je gynaecoloog, tijdens info-avonden in je kraamkliniek of bij apothekers (afhankelijk van regio).

Reeds verlopen acties
 • Net moeder? Ontvang een gratis babypakket van De Roze Doos!

  Ben je net moeder geworden? Dan heeft De Roze Doos iets leuks voor jou! Is je kindje ongeveer 4 maanden oud dan kan je gratis De Blauwe Doos afhalen bij een Carrefour market. Hierin zit zowel informatie over de gezondheid, voeding en welzijn van je baby als een tal van nieuwe producten om uit te proberen! Het enige wat je hiervoor moet doen is je in te schrijven. Ook ontvang je nog een groot aantal leuke kortingsbonnen.

 • Gratis pakket bij De Roze Doos: De Gele Doos voor 3-jarigen

  Wordt je kleine schat straks 3 jaar? Dit is natuurlijk een zeer belangrijke leeftijd, want dit betekent voor de eerste keer naar school! Bestel nu je Gele Doos bij De Roze Doos vol met tips en tricks, kortingsbonnen en staaltjes voor jou en je 3-jarige zoon of dochter. Schrijf je snel in op derozedoos.be om je pakket te ontvangen.