De Morgen kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -20%
  Geldig tot

  Ontvang 20% korting op een De Morgen abonnement

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je graag op de hoogte van het laatste nieuws? Dan zit je goed met een De Morgen abonnement, zo lees je iedere dag tot wel 13 verschillende kranten waar je maar wilt.

  Sluit nu een abonnement bij De Morgen af vanaf €17,95 en ontvang 2 jaar lang voordelig leesplezier. Geldig op compleet abonnement, weekend+digitaal en enkel digitaal.

 • €300
  Geldig tot

  Gratis Acer laptop twv €300 bij abonnement de Morgen!

  Gebruik de aanbieding!

  Lees tot wel 13 verschillende kranten met een abonnement bij De Morgen en ben altijd op de hoogte van het meest relevante nieuws. Ontvang nu een gratis Acer laptop ter waarde van €300 en krijg zo tot €758 voordeel.

  Sluit nu een abonnement af bij De Morgen vanaf €22,95 per maand + eenmalig €1. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis Samsung J5 bij De Morgen abonnement

  Gebruik de aanbieding!

  Voor al je nieuws kun je terecht bij De Morgen. Sluit nu een abonnement af en ontvang een Samsung J5 smartphone ter waarde van €200 gratis.
  Vanaf slechts €22,95 per maand + €1 ontvang je elke dag opnieuw een digitale krant van De Morgen en bespaar je wel €301. Kijk snel bij De Morgen voordat deze actie verlopen is!

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis Samsung Tab E tablet bij abonnement van De Morgen

  Gebruik de aanbieding!

  Sluit nu een abonnement af bij De Morgen en krijg een gratis Samsung Tab E tablet ter waarde van €160 met 2 jaar garantie. Zo ben je altijd op de hoogte van het relevantste nieuws, zowel op papier als digitaal.

  Sluit nu een abonnement af bij De Morgen vanaf €22,95 per maand + eenmalig €1 af en ontvang gigantisch veel voordeel!

Reeds verlopen acties
 • Krijg de iPad Air 2 voor €39 bij je De Morgen abonnement

  Neem nu een abonnement op De Morgen, dé Belgische nieuwsverspreider, en ontvang een iPad Air 2 voor slechts €39. Het idee is dat je 2 jaar lang een abonnement neemt op De Morgen, eenmalig €39 euro extra betaalt bij je eerste betaling (voor de iPad Air 2) en uiterlijk 8 weken na je registratie ontvang je het apparaat!

 • Tot €300 korting op De Morgen abonnement + iPhone SE

  Nog de gehele maand december profiteer je van een toffe actie bij De Morgen, dé Belgische krant die je op de hoogte houdt van het allerlaatste nieuws. Je ontvangt hier namelijk tijdelijk tot €300 korting op je abonnement + een iPhone SE. Je betaalt eenmalig €69 voor de 16GB variant en eenmalig €129 voor de 64GB variant. Check de website van De Morgen voor alle ins & outs!

 • iPhone 7 slechts €299 bij abonnement De Morgen

  De nog gehele maand december profiteer je van een toffe actie bij De Morgen, dé nieuwsverspreider van België. Bij een abonnement van 2 jaar op de krant, ontvangt u een iPhone 7 voor slechts €299. Voor de iPhone 7 betaal je in principe €10 per maand, waardoor je voordeel op de smartphone €230 euro bedraagt. Klinkt goed!

 • Abonneer je op Demorgen.be en kies een Apple toestel!

  Op papier en/of digitaal: met De Morgen blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Bovendien kan je jezelf nu extra voordelig abonneren op deze krant! Wie nu een 24-maandenabonnement afsluit, kan zo honderden euro's besparen op een iPhone 7, iPhone SE of iPad Air! Ideaal om je krant nog beter te kunnen lezen. Allemaal niets voor jou? Kies voor 25% directe korting en lees De Morgen nog voordeliger.

 • 18 + 6 maanden gratis bij De Morgen abonnement

  Blijf op de hoogte met het nieuws van De Morgen. Tijdelijk ontvang je 18 + 6 maanden gratis bij je abonnement. Dat is 33% méér nieuws dan dat je betaalt! Je hebt de keuze uit enkel de digitale krant, zaterdag wél de papieren krant of altijd de papieren krant.

 • Abonnement De Morgen voor €25,95/maand + iPhone6 of iPad Air 2

  Kies je nu voor een abonnement op De Morgen, dan betaal je vanaf €25,95 per maand en krijg je er een iPhone6, iPad Air 2 of iPad mini 3 gratis bovenop.  Je krijgt de keuze tussen verschillende abonnementen: digitaal, weekend+digitaal of het complete abonnement met dagelijks papieren krant + digitale versie. Aan jou de keuze!

 • Elke dag De Morgen met 36% korting + 12 gratis boeken

  De Morgen dagelijks zowel digitaal als op papier lezen? Geen probleem, met het complete abonnement van De Morgen bespaar je liefst 36% t.o.v. de kioskprijs, je betaalt €29,95 per maand.  Bovendien krijg je er tweemaandelijks een gratis boek bovenop, voor een abonnement van 24 maanden komt dit op 12 boeken. Je kiest uit een 200-tal meesterwerken. Veel leesplezier!

 • 65% korting op De Morgen Weekend/Digitaal + 12 gratis boeken

  Lees je De Morgen onderweg naar het werk het liefst digitaal, maar verkies je in het weekend toch de gezelligheid van een papieren krant? De Morgen heeft een abonnement op maat voor jou: Weekend + Digitaal voor slechts €19,95 per maand. Dit betekent een korting van liefst 65% tegenover de kioskprijs. Bovendien krijg je elke 2 maanden een gratis boek naar keuze, je kiest uit een 200-tal meesterwerken.

 • De Morgen digitaal voor amper €12,45 per maand

  Lees jij je krant liefst van al digitaal? Met De Morgen kan het zeer voordelig. Je neemt nu een abonnement voor slechts €12,45 per maand. Hiermee krijg je toegang tot alles van De Morgen, ook DM+ voor abonnees. Op laptop, tablet of smartphone, je leest de krant waar je maar wilt. 

 • De Morgen met 32% korting & gratis Samsung Galaxy Tab 3

  Wil je De Morgen dagelijks in je bus, maar ook toegang tot de digitale versie? Neem dan nu het extra voordelige dagabonnement voor €29,95 per maand. Je profiteert van 32% korting en krijgt er ook nog de Samsung Galaxy Tab 3 bovenop.  Dagelijks valt De Morgen in je bus, digitaal lees je alles van DM+ en het beste van de Volkskrant en The New York Times.