Cofidis kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • lenen
  Geldig tot

  Geldreserve MyLine by Cofidis: Leen tot €10.001 en kies je aflossing

  Gebruik de aanbieding!

  MyLine van Cofidis is een geldreserve tussen €500 en €10.001 die je zelf in alle eenvoud beheert en die op elk moment beschikbaar is voor je uitgaven en onverwachte kosten. Kies het bedrag dat je nodig hebt en selecteer de maandelijkse aflossing die het beste bij je budget past. Je maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het bedrag dat je hebt gebruikt. Meer weten? Klik dan even verder voor meer informatie en doe een aanvraag online.

 • 5,9%
  Geldig tot

  Rentevoet 5,9%: leen tot €50.000 met de persoonlijke lening van Cofidis

  Gebruik de aanbieding!

  Heb je geld nodig voor een project? Sluit dan een persoonlijke lening van Cofidis af. Je leent van €5.001 tot €50.000 aan een voordelige rentevoet vanaf 5,9% (mogelijk aan verandering onderhevig). Bepaal zelf binnen welke termijn je het bedrag wil terugbetalen, bijvoorbeeld binnen 12, 42 of 60 maanden. Klik verder voor meer informatie.

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis geld opnemen met kredietkaart MasterCard by Cofidis

  Gebruik de aanbieding!

  Met de kredietkaart MasterCard bij Cofidis neem je gratis geld op bij eender welke automaat in België en in het buitenland. Hoe handig is dat!? Daarnaast mag je je krediet gedeeltelijk of volledig terugbetalen, aan jou de keus. De MasterCard by Cofidis is een veilig betaalmiddel en kost slechts €5 per jaar.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Krediet opnemen & vele andere voordelen met MasterCard Gold by Cofidis

  Gebruik de aanbieding!

  De MasterCard Gold by Cofidis heeft dezelfde voordelen als de gewone MasterCard, maar biedt tevens extra voorrechten. Zo heb je een uitgavenlimiet tot €10.001 en biedt de kaart een exclusief pakket van verzekeringen voor je reizen en aankopen. Je bent dan bijvoorbeeld verzekerd voor verlies van bagage, ziekenhuisopname in het buitenland en medische bijstand. Meer weten over de voordelen van MasterCard Gold by Cofidis? Klik dan even verder op deze aanbieding.

 • tip!
  Geldig tot

  Hergroepeer je kredieten tot €100.000 en beheer je budget met Cofidis

  Gebruik de aanbieding!

  Moet je per maand meerdere kredieten beheren en maakt dit het lastig om je budget in evenwicht te houden? Laat dan je kredieten samenvoegen om zo één enkel krediet te krijgen van maximaal €50.000. Zo stem je je maandelijkse aflossingen beter af op je inkomen en heb je meer overzicht! Iets voor jou? Klik dan even verder voor meer informatie en laat een vrijblijvende simulatie uitvoeren.

 • €4,49
  Geldig tot

  Bespaar €4,49 per bestelling bij 3Suisses met de Partner Card van Cofidis

  Gebruik de aanbieding!

  Heb je al ooit gehoord van de Partner Card Cofidis Kaart 3Suisses? Van deze betaalkaart maak je gebruik als je een aankoop doet bij de merken van de groep 3Suisses, waaronder bijvoorbeeld 3Suisses, Unigro, Blancheporte en Wonder Boetiek. Je neemt tot €2.400 krediet op om heerlijk te shoppen. Daarnaast geniet je nog eens van extra voordeel: je bespaart €4,49 bij elke bestelling en geniet van exclusieve aanbiedingen. Als dat geen goede deal is!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Ontdek de verzekeringen van Cofidis en bescherm jezelf en je familie

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je op zoek naar een verzekering om jezelf en je familie te beschermen tegen onverwachte tegenvallers? Bekijk dan eens de verzekeringen van Cofidis. Daar sluit je bijvoorbeeld een verzekering overlijden door een ongeval af. Ook voor jobverlies laat je je bij Cofidis verzekeren, zodat je eventuele financiële problemen vermijdt. Meer weten? Klik dan even door voor meer informatie.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Altijd eerlijk advies bij Cofidis: doe je aanvraag online

  Gebruik de aanbieding!

  Heb je krediet nodig, bijvoorbeeld om een auto te kopen, een renovatie te doen of om een willekeurige andere reden? Bekijk dan eens de opties bij Cofidis en kies de lening die bij jou past. Je bepaalt zelf het bedrag en hebt invloed op de maandelijkse aflossing. Doe wel eerst een aanvraag online. De experts kijken naar je financiële situatie en geven advies over het wel dan niet afsluiten van een lening. Zo weet je direct of een krediet afsluiten bij Cofidis een slimme oplossing voor jou is.

 • 5,9%
  Geldig tot

  Een renovatielening van Cofidis aan een voordelige rentevoet van 5,9%

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je renoveren? Dan is de renovatielening van Cofidis iets voor jou. Selecteer je gewenste bedrag tussen €5.001 en €50.000 en laat dat in één keer volledig storten op de rekening van je keuze. De lening is beschikbaar voor eigenaars en huurders, zonder dat het gebruik ervan moet worden verantwoord. Je geniet van een voordelige rentevoet van 5,9% (rente mogelijk aan verandering onderhevig). Klik op de aanbieding voor meer informatie.

 • 5,7%
  Geldig tot

  Financier je auto met een Cofidis autolening met een rentevoet vanaf 5,7%

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je op zoek naar een tweedehandswagen en heb je daarvoor financiering nodig? Kies dan voor een autolening van Cofidis België en financier je wagen en bijkomende kosten zonder je volledig te moeten verantwoorden. Je leent een bedrag tussen €5.001 en €50.000 en selecteert je gewenste terugbetaaltermijn. Geniet van een rentevoet die loopt vanaf 5,7%.