Center Parcs actiecodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Topdeal
  Geldig tot

  Geniet tijdens de schoolvakanties van Center Parcs met korting

  Gebruik de aanbieding!

  Tijdens de schoolvakanties, kun je er even helemaal uit met de volledige familie! Bij Center Parcs geniet je dan ook van leuke kortingen. In het waterpretpark Aqua Mundo en de overdekte Market Dome kun je lekker ontspannen. In de zomervakantie, maar tijdens de andere schoolvakanties krijg je tot 20% korting. Boek nu je verblijf en geniet van je verblijf! Meer info op Centerparcs.be.

  Profiteer nu van de promotie

 • Friends
  Geldig tot

  Ontdek de Friends voordelen van Center Parcs

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Center Parcs belonen ze vakantiegangers die meermaals terugkomen. Heeft u 3 verblijven geboekt in 36 maanden? Dan geniet je van de Friends voordelen. Zo geniet je van een gratis reserveringslijn, Early Check-in, extra kindermeubilair, een welkomstverrassing en nog veel meer voordelen. Ontdek ze snel op Centerparcs.be.

  Profiteer nu van de promotie

 • -20%
  Geldig tot

  Nu liefst 20% Familie- en 55+ korting bij CenterParcs

  Gebruik de aanbieding!

  Eindeloze wandelingen in de herfst, gezellig tafelen met de familie, waterpret in het zwemparadijs... het kan allemaal bij Centerparcs. De Familie- en 55+ korting bedraag liefst 20%, als dat geen meevaller is!

  Profiteer nu van de promotie

 • -20%
  Geldig tot

  Vroegboekkorting tot 20% op te gekke vakantie in Centerparcs.be

  Gebruik de aanbieding!

  Vroegboekkorting van 20% bij Center Parcs op vakanties. Hoe vroeger u reserveert, hoe hoger de korting. Minstens 2 maanden van tevoren boeken. Uw gratis Toppings en activeiten worden automatisch toegevoegd.

  Profiteer nu van de promotie

Reeds verlopen acties
 • Krokusvakantie in Center Parcs vanaf €249

  De Kerstvakantie is nog maar net gestart en toch zijn we al bezig met wat we zullen doen in de Krokusvakantie. Lijkt een weekend Center Parcs je wat? Dan geniet je nu van een tijdelijk aanbod voor een verblijf vanaf €249 voor 4 personen. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Kijk alvast wat er allemaal te beleven valt op Centerparcs.be, maar wacht niet te lang!

 • Tot 36% vroegboekkorting bij Center Parcs + gratis activiteit

  In Center Parcs vind je plezier voor groot en klein. Niet alleen kun je relaxen en genieten van de natuur. Er zijn ook tal van activiteiten zoals het tropisch zwembad. een avonturenparcours, de kinderboerderij of probeer te ontsnappen uit de kinderboerderij. Lijkt een weekend naar Center Parcs met het gezin je leuk? Boek dan nu en ontvang nog eens tot 36% vroegboekkorting! Tijdelijk krijg je er ook nog activiteiten bij cadeau ter waarde van €30. Meer informatie vind je op Centerparcs.be

 • Center Parcs Pack&Go: verzorgd op reis aan scherpe prijs

  Geen zin om uren bezig te zijn met het plannen van je vakantie? Bij Center Parcs vind je momenteel enkele interessante Pack&Go's, pakketten met alles erop en eraan. Naast de eigenlijke vakantie en het verblijf bevatten de pakketten ook verrassingen voor de kids, verwennerijen en allerlei andere leuke extra's. Dit alles aan zeer aantrekkelijke prijzen. Meer weten? Klik dan snel even door naar CenterParcs.be.